Оце кожного разу, як бачу на дорозі ці роздуті ніздрі, то думаю, чи це вже ідеал, чи ще залишився простір для покращень Напевне ще трохи є, ну тобто не ідеал
Справедливості ради, щодо ВАГа схоже питання - чи вже максимум "зализали" чи ще є куди
ззовні доречі у них клепка в правильну сторону настроЇлась... а от в середнені мрак, останні а6 і а5 тому показник, ну і багажники ппц, де клуні тепер возити?)) мілд гібрід канешна топчік але багажнік це основа основ
Для тих хто розбирається в справжньому все що пішло після такого - це деградація від нормальної машини. Я маю на увазі кліренс, профіль коліс, органи керування і загальне відчуття того, що можна їхати в кругосвітню подорож без онлайн-підписки)) Хоча навігація з телефона на присосці моживо би і підбішувала, але то таке, можна потерпіти...
Я десь можу погодитись, особливо щодо "аналоговості", але вся ця ностальгія працює тільки для авто вихідного дня. На кожен день, і, тим більше, в кругосвітню, на бмв зразка 20-30 річної давності ти навряд захотів би їхати. І мова навіть не про комфорт, банальна надійність і безпроблемність користування в сучасних моделях просто на голову, а можливо і на дві вище. Кажу з власного досвіду.
Paulskit 03.10.2025 11:05 пишет: Я десь можу погодитись, особливо щодо "аналоговості", але вся ця ностальгія працює тільки для авто вихідного дня. На кожен день, і, тим більше, в кругосвітню, на бмв зразка 20-30 річної давності ти навряд захотів би їхати.
Навіть якщо уявити подібну автівку в абсолютно новому стані (тобто відмежуватися від питань надійності), все одно на тлі сучасних моделей там сумно геть усе. Від двигунів до дрібних опцій, яких в ті часи просто не було.
ззовні доречі у них клепка в правильну сторону настроЇлась... а от в середнені мрак, останні а6 і а5 тому показник, ну і багажники ппц, де клуні тепер возити?)) мілд гібрід канешна топчік але багажнік це основа основ
то про зовнішність Ауді ще так можна казати, Шкода як не дивно але іде в кращу сторону з кожним роком, не те що 10-15 років тому, а от Фолькс ... як таке рідкісне г.. взагалі можна купувати, ну є кейси коли "зовнішність не важлива" або охфісне авто, ок - але порівняно з тим що було у фолькса 5-8 років тому це просто лютий треш
Disnake 03.10.2025 13:46 пишет: ...а от Фолькс ... як таке рідкісне г.. взагалі можна купувати, ну є кейси коли "зовнішність не важлива" або охфісне авто, ок - але порівняно з тим що було у фолькса 5-8 років тому це просто лютий треш
А що там з VW не так? На мою думку симпатичною морда BMW була десь по 2018/2020 роки, в окремих випадках навіть десь по 2022. У VW у останні роки протриматися вийшло довше хоча б з зовнішістю, тому не все так печально. За іншими характеристиками їх порівнювати немає сенсу, бо це різні щаблі піраміди.
Зазирніть в салони Tiguan та Kodiaq. Попри те, що ці авто фактично близнюки, салон Skoda одночасно і виглядає круче, і з практичної точки зору зручніший. Аналогічні спостереження для пари Passat / Superb.
А були часи, коли Golf 7/7.5 вважався еталоном в своєму класі...
тогой...бойка на рік забанили?? після року вже рідко повертаються. Чого ж Аматер такий жорстокий...так, я розумію, що "жорстокий, але справедливий" я , звісно, з бойка угорав трохи іноді. Але ж в цьому і фішка форума. Один з одного поугорали, поспілкувались, поділились інформацією
але ж не на часі так жорстоко, коли форум на ладан дихає і тримається за рахунок однієї теми. пропоную петицію
"поверніть бойко" ...не того, що вишки
чому в ці темі? бо сама жива...ну плюс електрички. Якщо бойка не розбанять, то можете банити і мене гамузом на рік за обговорення дій адміністрації
vvvolf 03.10.2025 10:30 пишет: Для тих хто розбирається в справжньому все що пішло після такого - це деградація від нормальної машини. Я маю на увазі кліренс, профіль коліс, органи керування і загальне відчуття того, що можна їхати в кругосвітню подорож без онлайн-підписки)) Хоча навігація з телефона на присосці моживо би і підбішувала, але то таке, можна потерпіти...
Картинка салона неправильная, то следующее поколение е36
vvvolf 03.10.2025 10:30 пишет: Для тих хто розбирається в справжньому все що пішло після такого - це деградація від нормальної машини. Я маю на увазі кліренс, профіль коліс, органи керування і загальне відчуття того, що можна їхати в кругосвітню подорож без онлайн-підписки)) Хоча навігація з телефона на присосці моживо би і підбішувала, але то таке, можна потерпіти...
Картинка салона неправильная, то следующее поколение е36
До речі цей тип управління кліматом - це взагалі топ недосяжний на сьогодні. Рівень обдуву кожної зони можна регулювати окремо А для тих, хто скаже, що сучасна електроніка це зробить краще - то вона і краще за "тих" може їздити (як і автомат-коробка). Віддайте їй кермо)))
До речі цей тип управління кліматом - це взагалі топ недосяжний на сьогодні. Рівень обдуву кожної зони можна регулювати окремо
А сьогодні що заважає регулювати інтенсивність обдуву кожної зони на сучасній трійці?
відсутність третього ока у водія. Намальовані важілі навпомацки не знайдеш.
Взагалі то поруч з кожним вентиляційним отвором є окреме фізичне коліщатко для регулювання інтенсивності обдуву (на фото чітко видно). Але, звісно, якщо не користуватися ні третім оком ні першими двома, то можна й не помітити
skov 04.10.2025 15:19 пишет: Взагалі то поруч з кожним вентиляційним отвором є окреме фізичне коліщатко для регулювання інтенсивності обдуву (на фото чітко видно).
Воно є звісно, але то вже мабуть як про фломастери...
Оту дошку для нарізання овочів сприймати тяжко, бо душа тягнеться до класичних приладів, які (умовно) можна "відчути на дотик". Та й трансмісія класична більше до смаку, вона як продовження рук/ніг водія, коли ти відчуваєш контроль над дорогою, а не їсиш "що дали" (АКПП).
Воно є звісно, але то вже мабуть як про фломастери...
То інша історія. Регулювати обдув окремо по кожному отвору в сучасних BMW (та і в більшості інших авто насправді) ніхто не забороняє. Те, що ВАГ довбанувся на всю голову, не означає, що решта виробників вчинили так само.
В ответ на: Оту дошку для нарізання овочів сприймати тяжко, бо душа тягнеться до класичних приладів, які (умовно) можна "відчути на дотик".
Проблеми виникають не через наявність екранів, а через відсутність фізичних органів керування для функцій, якими користуєшся найчастіше. Самі по собі дисплеї великого розміру - це зручно та приємно на вигляд.