+1. Рай для пуриста-совкодрочера)) До речі цікаво чому в Каєні таку ставили, та і зараз здається залишили (хоч вже і намальовану на дисплеї), а вже в Макані - ні.
зрозумів, в мене просто дві автівки безключові без описаних тобою можливостей запуску. немає куди вставляти ключ і бездротову зарядку не замовляв собі на bmw. час пересідати на нову.
В Ніссані, до речі, треба прикласти ключ до кнопки старту власне емблемою на ключі. реба буде якось спробувати - а то знаб суто по клубу, на щастя Але те що нема ніякого "воркераунду" - це трохи дивно
AM 06.10.2025 11:23 пишет: Але те що нема ніякого "воркераунду" - це трохи дивно
Це - не дивно, а неможливо.
Пан nosatiy або робить щось не те, або з його автівкою технічна проблема.
З цікавості знайшов запасний брелок, якій взагалі без батарейки. Все працює саме так, як описано в відео за моїм посиланням. Прикладаємо до позначки, гальма, кнопка 'Старт'. На екрані мультимедії з'являється повідомлення, що ключ не знайдено, але двигун заводиться та можна їхати.
Для обігріву може так і було. А для охолодження на моїй октаві A5 із так званим "механічним клімат контролем" (за фактом - просто кондей) з вентиляції надходило або крижане повітря, або "звичайне". І ось та крутилка "сине-червоне" впливала лише на тривалість інтервалів. За жодних умов не було можливості отримати повітря проміжної температури.
Цікаво На Сеату Кордобі воно працювало, а на Октавії ні?
Отліно влітку при включеному кондиціонері регулювалась температура крутілкою. Більше-менше. Крутиш в сине - дме холодніше, крутиш в червоне - тепліше. Ба більше! В сиру погоду можна накрутити аби дуло кондиціонованим осушеним, але теплим повітрям.
Ба більше скажу - в Матізі з кондиціонером воно так само працювало.
Це ДУЖЕ розповсюджений забобон про "Кондей дме тільки холодним". Я батькові дуже довго пояснював, хоча у нього машини з кондиціонерами з 1997 року .
Це ніяк не відміняє того, що клімат в рази зручніше, і в ньому крутити треба щось дуже рідко. АЛе факт є факт. Ручка температури в машинах працює не тільки взимку
ЗІ як же ж вміло форум любу тему втягує в якесь униніє. Я поражаюсь.
PPS хоч щось по темі: перевіряв, по спідометру Форментор біжить 260, далі дорога закінчилась. Обмежувача електронного нема по ходу.
PPS хоч щось по темі: перевіряв, по спідометру Форментор біжить 260, далі дорога закінчилась. Обмежувача електронного нема по ходу.
По GPS перевір, схоже, що багато хто обмеження по ньому виставляє.
та ні нема у Форментора обмежувача, він просто десь на 270 по спідометру впирається в повітря і все. Мені не вдавалось, не було достатньо довгої ділянки.
Ну і да - не прийде в голову здоровій людині щось в механіці машини зав'язувати на ЖПС, він же ж тут є, а тут нема.
Sashok_Accent 06.10.2025 16:17 пишет: Ну і да - не прийде в голову здоровій людині щось в механіці машини зав'язувати на ЖПС, він же ж тут є, а тут нема.
Зараз розповсюджене ютюб-блогерство по тестах автівок на безлімітних автобанах, тож коли підтягувалось таке і було бажання глянути, звертав увагу, що впиралися в типовий обмежувач 250км/год десь в районі 260-265, що відповідало 250 по GPS.
Цікаво На Сеату Кордобі воно працювало, а на Октавії ні?
Гадки не маю що там в Кордобі. На канонічній на охолодження працювало саме так, як я описав. Тобто з дуже грубим регулюванням. Отримати просто прохолодне (а не крижане повітря) було нереально.
І ще запам'ятав, що той "механічний клімат контроль" (офіційна назва опції така ) вимагав постійного втручання. В той час як нормальний клімат у ВАГа - це один раз виставив та більше (майже) не чіпаєш.