Ну а шо? Преміум утримувати дорого! Але за задоволення можна і заплатити.
я думав там ауді у вакенвагена грає а купра - типу молодіжний для зухвалих та різких як сітро
Ну а шо? Преміум утримувати дорого! Але за задоволення можна і заплатити.
я думав там ауді у вакенвагена грає а купра - типу молодіжний для зухвалих та різких як сітро
Та там байдуже хто кого куди позиціонує. Достатньо в салоні посидіти)
ну що, настав ваш улюблений момент, обговорити, як дорого все
пробіг 67 250
поміняв масло в двигуні, ДСГ, Халдексі і тормозну рідину.
ітого 36817 грн На додачу по гарантії поміняли задню світлову перемичку між фарами, бо почала шматками світити жовтим, замість червоного. Навіть на складі була
ну у мене тільки заміна оливи в КПП затягнула на 23 з копійками тисяч, але там оливи 9л + чистка піддона + фільтри у мене два за 5000+ а не один за 1500
правда я міняв на 90 тисячах (регламент здається на 120 але в Україні фіг витягнеш з офіціалів регламент після 100 тисяч - після завершення гарантії їх нічого не цікавить), за фільтрами прийшлось побігати - щось ніхто з власників не хоче міняти масло в кпп і їх на складі 0,0 (а потім скарги звідусіль що варіатори не надійні)
тож у купри майже дешманське обслуговуання
пробіг 67 250
поміняв масло в двигуні, ДСГ, Халдексі і тормозну рідину.
ітого 36817 грн На додачу по гарантії поміняли задню світлову перемичку між фарами, бо почала шматками світити жовтим, замість червоного. Навіть на складі була
ну у мене тільки заміна оливи в КПП затягнула на 23 з копійками тисяч, але там оливи 9л + чистка піддона + фільтри у мене два за 5000+ а не один за 1500
правда я міняв на 90 тисячах (регламент здається на 120 але в Україні фіг витягнеш з офіціалів регламент після 100 тисяч - після завершення гарантії їх нічого не цікавить), за фільтрами прийшлось побігати - щось ніхто з власників не хоче міняти масло в кпп і їх на складі 0,0 (а потім скарги звідусіль що варіатори не надійні)
тож у купри майже дешманське обслуговуання
а в мене обов'язково регламентне в цьому списку лише халдекс і гальмівна. Масло в двигуні я міняю на 7500, замість регламентних 15к а на ДСГ регламент якийсь дикий, десь там далеко за 100к пробігу. Ото як у тебе з варіатором. Але я хочу їздити довго і спокійно
а на ДСГ регламент якийсь дикий, десь там далеко за 100к пробігу. Ото як у тебе з варіатором. Але я хочу їздити довго і спокійно
Дивина якась, на моїй DQ500 як раз 60 тис, що вони покрищили в 381 що регламент вдвічі виріс. А по Халдексу навпаки, раніше був регламент раз в 4 роки, скоротили до 2, обумовили це іншою оливою.
а на ДСГ регламент якийсь дикий, десь там далеко за 100к пробігу. Ото як у тебе з варіатором. Але я хочу їздити довго і спокійно
Дивина якась, на моїй DQ500 як раз 60 тис, що вони покрищили в 381 що регламент вдвічі виріс. А по Халдексу навпаки, раніше був регламент раз в 4 роки, скоротили до 2, обумовили це іншою оливою.
хах у мене на Халдекс регламент 3 роки а на 381 коробку за сотню
в 500 і 381 теж олива різна)
А не розглядався варіант привезти всі свої росходники? Мабуть мінімум по ним ціна була б в 2-2.5 рази менша. Коли була нова Шкода с салона, я вже на ТО2 приїхав зі своїми матеріалами, в гарантії не відмовляли потім.
А не розглядався варіант привезти всі свої росходники? Мабуть мінімум по ним ціна була б в 2-2.5 рази менша. Коли була нова Шкода с салона, я вже на ТО2 приїхав зі своїми матеріалами, в гарантії не відмовляли потім.
там єдине на чому можна було суттєво зекономити - це на оливі для кпп - замість 13 можна було б вкластись в 8-9 але треба мати перевіреного постачальника - тобто заздалегідь гемор - АЛЕ є такий нюанс що якщо ти береш витратні матеріали сторонніх постачальників то легко можеш попасти на відмову гарантії для цього вузла - а той же коробас зазвичай можуть гарантійно розглянути суттєво поза 3-річною гарантією - і там вже хз чи варта та "економія" ну і мийка - 900 грн замість 1800 легко
Я колись таким з Леоном займався і з гарантією було все ок, питань від дилера не було ніяких. Але воно того не варте, ІМХО. Економія не настільки суттєва, а гемору додається помітно. По перше не відомо які саме витратні треба і в якій кількості, далі а які партномери, чи немає вже нових, потім як ти можеш бути впевненим, що тобі оригінал тих же мастил привезли. Витрачаєш на це купу часу і енергії, які перекривають ту економію в тищу гривень з головою. В кінці кінців забиваєш, просто береш все у дилера і живеш щасливою людиною.
жодної думки про це не було мені неймовірно складно зараз вискочити хоча би на ТО тому оцією хрін'ю займатися мені тупо нема коли. зекономіти 2-3 тисячі на рахунку в 37, якось не виглядає доцільним
Глянув свою ціну на Оливу ДСГ становм на серпень 2025 - заплатив 5527 грн за 6 л (це вже з ПДВ і з 25% знижкою як для авто старше 4 років). Гугління цього номеру G052182A6 показує середню ціну 26 тис грн за 20 літрів, тобто 7800 грн за 6 л. Звісно за півроку ціна могла і підрости в дилера, але як по мені економія копійочна якщо взагалі буде. До речі оригінальну зимову омивайку концентрат я теж купував в дилера бо виходило дешевше ніж Liqui Moly в Епіцентрі.
Combined, the plug-in hybrid system delivers a substantial 630 hp and 608 lb-ft (825 Nm) of torque
As expected, the new RS5 is blisteringly quick. Audi claims a 0-62 mph (100 km/h) time of 3.6 seconds
Yes, the car is now significantly heavier. The more practical Avant tips the scales at 5,225 pounds (2,370 kilograms) in European specification. That’s a hefty 1,378-pound (625-kilogram) increase over its predecessor.
Здається досвід C63 нічого не вчить. Але тут хоч V6 є, хоч щось.
Бляха, плюс 625 кг до ваги попередника... Подуріли з цією екологією.
Бляха, плюс 625 кг до ваги попередника... Подуріли з цією екологією.
Так це не екологія, це підганяння під дебільні регуляції, які з екологією не завжди багато спільного мають.