Прикинь вот я когда то задумался: из моих знакомых очень многие оформили субсидии и ни Один! из них не живет так плохо, что не мог бы платить коммуналку. Просто принцип такой - зачем платить если можно не платить. Это ведь так же легко, да даже легче чем украсть у ребенка конфетку
Так це логіка бляховодів. Ахметов не сидить, то чого й мені не скомуниздити трішечки
А что насчет субсидий считаешь - воровство это или нет? При доходе который позволяет платить за коммуналку.
однозначно воровство.
Что-то опять новое придумали? Машинами все уставлено перед отделом, внутри толпень? Уже ж вроде все поназначено?
якась муйня нова, до 15го числа прийти і переписати заяву, сьог телефонували мені.
А что насчет субсидий считаешь - воровство это или нет? При доходе который позволяет платить за коммуналку.
Якщо людина не бідує і може без проблем платити, має недешеву машину, катається на відпочинок - це злочин.
Якщо людина не бідує і може без проблем платити, має недешеву машину, катається на відпочинок - це злочин.
а якщо людина може отримувати субсидію, але не отримує - це тупість, як тобі? З.І. закони із тобою не згодні.
З.З.І. панєслась?
З.І. закони із тобою не згодні.
З.З.І. панєслась?
Да на здоров'я.
І як це - приходити здоровому дядьку у соц. службу і писати заяву, що такий лузер, що не може заробити декілька тисяч гривень?
а якщо людина може отримувати субсидію, але не отримує - це тупість, як тобі? З.І. закони із тобою не згодні.
З.З.І. панєслась?
Злой ты
п.с. а если прокурор в 34 года живет как "бедный шейх" то это злочын, тупость или реалии Украины
З.І. закони із тобою не згодні.
З.З.І. панєслась?
Да на здоров'я.
І як це - приходити здоровому дядьку у соц. службу і писати заяву, що такий лузер, що не може заробити декілька тисяч гривень?
якби ти був трошки в темі, то ти б знав, що там такого не пишеться
вони САМІ вирішують, можна тобі платити чи ні. згідно Законів.
Или вы считаете что можете воровать (мошенничать) пока Ахметов не сидит?
конечно. не, ну можно конечно начать с себя, тут как колхоз, дело добровольное
...
З.З.І. панєслась?
Злой ты
п.с. а если прокурор в 34 года живет как "бедный шейх" то это злочын, тупость или реалии Украины
реалії
З.З.І. панєслась?
Ну зачем так травить душу Ну не могу я оформить субсидию Моя жаба в шоке - как так все вокруг пооформляли, а я как последний лузер без субсидии. Даже в приличной компании стыдно признаться, что не намутил себе субсидию
не, ну можно конечно начать с себя, тут как колхоз, дело добровольное
мене так веселить оця показушна чесність на форумах
выпишись на ПМЖ в израилевку. заодно и нерезом станешь, авто на бляхах купишь. прикинь, весь набор: авто на блахах+субсидия.
однозначно
59% of Australians said that welfare fraud is seriously wrong, while 38% think it is "wrong" but not seriously .
ну так анекдот по этому поводу давно есть: "ну так и вы говорите"
...
З.З.І. панєслась?
Ну зачем так травить душу Ну не могу я оформить субсидию Моя жаба в шоке - как так все вокруг пооформляли, а я как последний лузер без субсидии. Даже в приличной компании стыдно признаться, что не намутил себе субсидию
шо значить "намутив"? ти заяву подавав? тобі не призначили? якщо не подавав - подай, хвилин 5 в електронному вигляді. і вже вони ЗГІДНО ЗАКОНІВ вирішать, можна тобі платити чи ні.
выпишись на ПМЖ в израилевку. заодно и нерезом станешь, авто на бляхах купишь. прикинь, весь набор: авто на блахах+субсидия.
Это запасной вариант
ну так анекдот по этому поводу давно есть: "ну так и вы говорите"
я не можу брехати, я чесно кажу. не те що дехто тут, у кого купа квартир і телевізори в ліфт не влазять
ти заяву подавав?
Не подавал. У меня в декларации чучуть денег написано, слегка больше чем можно на субсидию просить. А не написать я не могу - я же честный налогоплательщик
Гуч, так все эти фонды для отмывки бабла. И неудивительно, что у их руководителей куча квартир, машин и другого движемого и не очень имущества. Но на людях они мыши бедные и незаметные...
ти заяву подавав?
Не подавал. У меня в декларации чучуть денег написано, слегка больше чем можно на субсидию просить. А не написать я не могу - я же честный налогоплательщик
і я чесний, але мені призначили
на субсидію придбав собі декілька тролейбусів, їздю на них