Повинен бути обов"язково дизель,економний не дуже великої кубатури.Не старіше 2012-13 року з пробігом до 100т км . Ну і щось вище класом за Дастер який маю на даний момент.
Ґоцул 25.07.2017 10:35 пишет: Повинен бути обов"язково дизель,економний не дуже великої кубатури.Не старіше 2012-13 року з пробігом до 100т км . Ну і щось вище класом за Дастер який маю на даний момент.
Elber 27.07.2017 16:33 пишет: А дастер як взагалі? Я думав що між ним і умовним Кашкаєм різниця не дуже суттєва
Чогось поганого сказати не можу.Дастер норм для наших доріг і 1,5 дизель економний двіжок але ... в першу чергу "унилий " він всередені ,ергономіка для дальніх подорожей така собі (тут залежить з чим порівнювати) Ну і "підустав" він вже , хочу щось вище класом,тим більше є зараз така можливість,то чому б ні.А Кашкай впринципі не сильно буде і відрізнятися по габаритах і не думаю що глобально в плані зручності. Краще вже Куга чи якийсь мінівен.
Crowbar 26.07.2017 11:41 пишет: Осталось еще немного Altea XL 2015 года, надо поспрашивать у дилеров сеата. Были в простой комплектации по 387 тыс. грн., в топовой по 435 тыс. грн.