Про риск-менеджемент и стопы теперь стоит почитать. Везти постоянно не будет.
то є так. потрохи, коли є час, вивчаю.
Мені в ці ігри не везе. Граюсь в ці ігри біля 5 років. Як завжди продаю завчасно, купую задорого Прибутку в періоді +-0
Пару лет назад со мною расплачивались биткоинами по 240$, я их тут же продал, оказалось зря.
...
то є так. потрохи, коли є час, вивчаю.
Мені в ці ігри не везе. Граюсь в ці ігри біля 5 років. Як завжди продаю завчасно, купую задорого Прибутку в періоді +-0
Пару лет назад со мною расплачивались биткоинами по 240$, я их тут же продал, оказалось зря.
знав би прикуп. 3370 вже біткоін. крейзі тема якась. а потім як звалиться все це
...
знав би прикуп. 3370 вже біткоін. крейзі тема якась. а потім як звалиться все це
Так і я вважав коли продавав по 480, потім по 1200, не так давно 1800, а як залишилося зовсім небагато ~0.1BTC вирішив хай валяється - так біржа де воно було пішла по п.... (btc-e.nz) Кажу ж - не фарт
Є аналогічний топік у "бесідах за бізнес". Але є бажання розширити цю тему на більш "курилочну".
Так і я вважав коли продавав по 480, потім по 1200, не так давно 1800, а як залишилося зовсім небагато ~0.1BTC вирішив хай валяється - так біржа де воно було пішла по п.... (btc-e.nz) Кажу ж - не фарт
Засновники біржі заявили ,що поступово повернуть кошти власникам.
А кто на чем майнит из присутствующих здесь? Или здесь только "купить-продать"?
PS: мои, 5 x GTX 1060 копают в Dual (Ethereum + Pascal 110MH/s + 570 MH/s), в день около 11 USD набегает.
PS: мои, 5 x GTX 1060 копают в Dual (Ethereum + Pascal 110MH/s + 570 MH/s), в день около 11 USD набегает.
я лайткоін майнив у 2014 )
Майним по-троху, но эксперты по всем вопросам говорят, что майнить не выгодно ))
Голова Одеської облради і його брат з БПП купили біткоінів на 73 млн грн