Я про те, що навіщо їсти консерви вдома, якщо можна приготувати
Я їм концерву на роботі. Й тримаю 10+ банок просто так. Бо лютий 2022 прописався в мозок назавжди. Розчині супи на чашку по 10+ грн зникають в мить з шопів. Хто їх жере? Можна ж свинину запекти.
Ну Я как-то тоже халатно отнесся... Теперь стоит на семью запас - там и вода и печка и даже 0.37 водки Естественно, консервы, "ролтон", сухари и прочее. Ну на пару недель на 4-5 человек можно растянуть. Думаю через полгодика надо начинать это есть...
Я про те, що навіщо їсти консерви вдома, якщо можна приготувати
Я їм концерву на роботі. Й тримаю 10+ банок просто так. Бо лютий 2022 прописався в мозок назавжди. Розчині супи на чашку по 10+ грн зникають в мить з шопів. Хто їх жере? Можна ж свинину запекти.
Ну Я как-то тоже халатно отнесся... Теперь стоит на семью запас - там и вода и печка и даже 0.37 водки Естественно, консервы, "ролтон", сухари и прочее. Ну на пару недель на 4-5 человек можно растянуть. Думаю через полгодика надо начинать это есть...
А это мой оперативный запас... Тоже есть вода, консервы, немного енергетиков, газ, горелка и т.д. Плюс немного мыльно-рыльного
А это мой оперативный запас... Тоже есть вода, консервы, немного енергетиков, газ, горелка и т.д. Плюс немного мыльно-рыльного
Брал консервы Сатановского консервного завода (тушеный кроль, говядина, свинина, курица). Стоимость умеренная, ниже средней на тушенку в супермаркетах. Брал на самом заводе. Банки стеклянные. Пробовал все, кроме свинины. Очень неплохо по вкусу, юшки не много. В свинине визуально тоже видно, что жира не 80%, больше мяса.
Ant-ua 09.11.2022 14:47 пишет: Но по составу должна быть адекватная
Вчера не удержался и таки открыл одну банку. Сверху был слой жира где-то 5 мм. Жир конечно сразу в мусорное ведро улетел. Общее впечатление на 4- из 5. Что не понравилось, так это чуть больше соли добавили и попалась какая-то шкурка или хз что это, на фото желтоватое выглядит, но ее немного. Короче вкусно и съедобно
Я купував ось тут як на мене, то це найкраща, сподобалось куряча та яловича. Вони її самі варять. Вона у м'якому пакеті, що дуже зручно, якщо несешь в наплічнику.
kis_kis 18.05.2023 17:08 пишет: Взяла на пробу обіди тривалого зберігання від клопотенко. https://www.kulish.com.ua/ На днях мають прислати. По фото виглядає смачно
За такі гроші воно повинно бути смачно. Навіть дуже.
А от купив по 15 гривень... Гречка дуже зайшла, пешничка норм. Один мінус - порція невелика.
Dimiyar 17.05.2023 23:01 пишет: Досить непогана тушонка у Вереса, брали і курицю і свинину ось відкрили, а взагалі брали на блекаут але не знадобилась. Смачна але й коштує немало.
kis_kis 18.05.2023 17:08 пишет: Взяла на пробу обіди тривалого зберігання від клопотенко. https://www.kulish.com.ua/ На днях мають прислати. По фото виглядає смачно
дуже дивно написаний склад, його треба писати від найбільшої складової до найменшої апд. там де шпунда і пшениця може й правильно.
потім відпиши як воно , смачно чи ні
Нє, ну я розумію коли локдаун був і цією гидотою всі закупались. А зараз чого? Лінь-матінка взяти кусок м'яса і його за 15 хвилин приготувати? І корисніше, і смачніше, і не дорожче так точно. Замість того, щоб на ФтуЇ княпати про дослідження гімна в банці, краще цей час на приготування отого м'яса і витратити.
Не знаю як у кого, а у мене майже нічого з н.з. не знадобилось. Тому якраз до літа при нагоді подоїдав усі консерви з кладовки, залишились лише домашні паштети/тушняки в холодильнику - вони на черзі.