Мені? Дуже нра От прям дуже-дуже ДЕТАЛЬНІШЕ А з повним приводом і норм їдучим двигуном, то взагалі може навіть якось на п"яну голову спробую теоретично обдумати як заміну
Глобально турбує лиш один момент: більший багажник при тій же колісній базі і габаритах означає швидше за все (більш)вертикальну спинку заднього ряду, а це ніззя
Вчера смотрел презентацию, тоже очень понравился
Не спешите! Я только 107-ю страницу про Кодиак читаю когда делать нечего, а тут ещё одна похожая тема к тем 80-и не прочитанным страницам
ЗЫ Внешне ничего такой, но ВАГ...
А замена чему? Гольфу, Хаю или Лифу? )))
что это за вырви глаз из диодной окантовки вокруг обычного воздухозаборника выше галогенки, приманка для лохов?
Типу не ясно? Ікону замінити на ікону-кросфітера
Типу не ясно? Ікону замінити на ікону-кросфітера
Хм. Гольф на Поло?!
что это за вырви глаз из диодной окантовки вокруг обычного воздухозаборника выше галогенки, приманка для лохов?
Та пофіг З компактними габаритами але практичним і містким салоном, економічними але швидкими двигунами, повним приводом і цінником десь в районі -15% від авді Q2 - шо ше треба для щастя?
Та пофіг З компактними габаритами але практичним і містким салоном, економічними але швидкими двигунами і цінником десь в районі -15% від авді Q2 - шо ше треба для щастя?
ты не видел машину, не сидел внутри, не ехал на ней, но пишешь, что она компактная, но вместительная, экономичная и одновременно быстрая, недорогая я как ДОКТОР, вынужден прописать тебе лечение - купи срочно бэ эм вэ или мерседес бенц гарантирую излечение и полный отказ от марок фольксваген и тойота
Та пофіг З компактними габаритами але практичним і містким салоном, економічними але швидкими двигунами і цінником десь в районі -15% від авді Q2 - шо ше треба для щастя?
ты не видел машину, не сидел внутри, не ехал на ней, но пишешь, что она компактная, но вместительная, экономичная и одновременно быстрая, недорогая я как ДОКТОР, вынужден прописать тебе лечение - купи срочно бэ эм вэ или мерседес бенц гарантирую излечение и полный отказ от марок фольксваген и тойота
Я може незрозуміло висловився Я мав на увазі, що поки що НЕ ЗНАЮ яка вона в реалі, але ЯКЩО вона поєднуватиме той перелічений мною набір чеснот з попереднього поста, то для мене це буде бімба.
п.с. Ну і плюс вигляд - він бомбезний на мою суб"єктивну думку п.п.с. А щодо "экономичная и одновременно быстрая", то тут мені з моїм досвідом ВАГа останньої генерації й тестити не потрібно
На мой взгляд цветные вставки - цыганщина, ну и смотря на фото, то вроде, кажется, на заднем ряду только низким взрослым и детям будет удобно из-за низкого потолка. А так да, с мощными ДВС и ПП аппарат зачетный, при условии адекватной цены на эти комплектации.
На мой взгляд цветные вставки - цыганщина, ну и смотря на фото, то вроде, кажется, на заднем ряду только низким взрослым и детям будет удобно из-за низкого потолка. А так да, с мощными ДВС и ПП аппарат зачетный, при условии адекватной цены на эти комплектации.
Адекватная цена будет по акции)))
Ходовые огни очевидно.
Розгорнутий і детальний рев"ю (хто знає цей канал - зрозуміє).
Ну, в порівнянні з Гольфом його таки здешевили типу твердого пластику, ручної підпорки капоту, примітивних підстаканників без шторки тощо. Думаю, не в останню чергу щоб остаточно розбити з Ку2 (інакше постало б закономірне питання а навіщо переплачувати). В принципі особисто я на ці речі завжди дивився більш пофігістично, але факт є факт - декому з потенційних покупців це може не сподобатись.
Я не люблю гадати на кавовій гущі, але в тому відео, що я щойно кинув є про ціну в Німеччині, так от там брався до уваги Тіг, Ку2 і сабж - журналіст назвав 26, 23, 20к євро відповідно. Як на мене, то навіть без жодних акцій досить адекватно
Я не люблю гадати на кавовій гущі, але в тому відео, що я щойно кинув є про ціну в Німеччині, так от там брався до уваги Тіг, Ку2 і сабж - журналіст назвав 26, 23, 20к євро відповідно. Як на мене, то навіть без жодних акцій досить адекватно
За 20 буде з літровим двигуном і двома дверима.
І не забуваємо про балку
...
За 20 буде з літровим двигуном і двома дверима.
Враховуючи що пижики дозволяють собі і на більші СУВи ставити малопотужні двигуни, не бачу нічого крамольного в літровому двигуні
І не забуваємо про балку
Угу
ну мотор только 1 более менее едущий.190 сил бенз.