є така штука = тех аналіз. на ньому є різні рівні (щоб все пояснити - багато тексту - ліньки)
... як бачите з 3 лютого ціну вниз ще пробили і тепер невідомо чи зупинять бики до 66к чи ні.
Пробило дно в 66, може почалося сформування бульбашки
Вже 63... повітря так забагато коштує ?)
Это таки да, все же 63 000 дол за просто циферку где то там, это и так огого какие бабки.
теханаліз дуже стрьомна штука. особливо в крипті. я б на то не спирався.
А чого саме 66 чекати, що за магічне число?
є така штука = тех аналіз. на ньому є різні рівні (щоб все пояснити - багато тексту - ліньки)
... як бачите з 3 лютого ціну вниз ще пробили і тепер невідомо чи зупинять бики до 66к чи ні.
Пробило дно в 66, може почалося сформування бульбашки
поки не зрозуміло - дня 4-5 треба чекати.
А уявімо от зараз Ілон запостись картинку з Артеміс і підпише біткоін туземун
бо ті хто той теханаліз пишуть так і залишаються аналітиками на зп інакше були б міліонерами
бо ті хто той теханаліз пишуть так і залишаються аналітиками на зп інакше були б міліонерами
теханаліз не пише ніхто - це інструмент, як молоток. а от як вже кожен їм користується - інша справа.
теханаліз не пише ніхто - це інструмент, як молоток. а от як вже кожен їм користується - інша справа.
ну ок
Скоріше, як гомеопатія чи астрологія )
Як на мене, саме час купувати, бо він як раз вовтузиться перед розворотом наверх. Нажаль форекс видалив, але думаю по Фібоначі саме до розвороту готується.
Вже 63... повітря так забагато коштує ?)
Я брав по 27 грн.
PS.: Дорого, бо то не просте повітря - а особливе тепле повітря, нагріте відеокартами за 40 тис.грн.
Дорого, бо то не просте повітря - а особливе тепле повітря, нагріте відеокартами за 40 тис.грн.
розетка платна чи безоплатна, теж має значення
Як на мене, саме час купувати, бо він як раз вовтузиться перед розворотом наверх. Нажаль форекс видалив, але думаю по Фібоначі саме до розвороту готується.
MSTR, которая скупае биткойны, за вчера вдруг дала +25%
Зараз буде відскок на 74000. Якщо сили будуть то до 84000. Але після того вниз на 55-48000. Пару місяців там потом добой 45 і нижче. Купуй в зоні 50-35000 до кінця осені 26року. Скріньте.
Скіко там було на початку епопеї $100 чи $200? Куплю одне повітря за такі гроші
Да никто не знает куда он повернет, щас даже золото не понятно стоит ли покупать, самый верный вискарь))
Я уже написал на мордокниге "богатому папе" что из-за его операции по продаже битка и покупки акций золотодтбывающих все обвалилось))))ждём очередных застрелов в бентлях и ламбах?
Кстати, он там выложил статью, как необходимо серебро для производства и как его мало на земле осталось)) значит дорожать будет таки золото))
Зараз буде відскок на 74000. Якщо сили будуть то до 84000. Але після того вниз на 55-48000. Пару місяців там потом добой 45 і нижче. Купуй в зоні 50-35000 до кінця осені 26року. Скріньте.
Заскрінив. Полошу тебе осінню Або скажу: "Ай маладес"
Да никто не знает куда он повернет, щас даже золото не понятно стоит ли покупать, самый верный вискарь))
трудно хранить
З огляду на те, що цей сценарій несеться з кожної праски - буде точно якось не так