В листопаді закінчилась гарантія на мій бензожер. Вирішив становити ГБО на каптиву 2.4. Зіткнувся із проблемою вибору майстрів. Знаю, що від якості встановлення ГБО залежить наскільки це ГБО буде справно працювати та не створювати проблем. Отже, порадьте як обрати? Може є якась тема із відгуками по майстрам? Бо на словах всі розповідають що роблять якісно. Але був в знайомих досвід неякісного встановлення, дуже не хочеться потрапити до списку невдах.
Lacett 07.12.2017 19:18 пишет: Тебе подешевле или хорошо?
Дуже гарне питання А добре - це значно дорожче? Звичайно хочу добре, бо собі ж роблю. Та й не на один рік, напевно. Вже телефонував до деяких майстрів. Поки виделка 500 - 800 еуро. 500 за поляків, 800 за brc. Я розумію, що краще сісти, витратити 2-3 тижня на ознайомлення зі всіма нюансами виробників обладнання. Але ж так не хочеться цього робити. Є бажання потрапити до досвідченого майстра, який знається на всіх нюансах.
Я розумію, що краще сісти, витратити 2-3 тижня на ознайомлення зі всіма нюансами виробників обладнання. Але ж так не хочеться цього робити. Є бажання потрапити до досвідченого майстра, який знається на всіх нюансах.
Я тоже на первой машине не хотел читать а хотел " хорошего мастера", после установки и геммора решил таки почитать когда ставил на вторую машину.Вкратце здесь
Я розумію, що краще сісти, витратити 2-3 тижня на ознайомлення зі всіма нюансами виробників обладнання.
Шо-то мне кажется, что смысл не в изучении производителей ГБО, а в изучении отзывов про местных установщиков оборудования.
Перше другому не заважає. Чому саме місцевих? З місцевих я бачив гілку є 2 напів живих комрада. Мене цікавить обладнання авто ГБО аби не мати потім проблем а ні з ГБО, а ні з двигуном, а ні з користуванням.
Изучай/не изучай, не вы ж его ставить будете, правильно? Это к тому, что криворукий установщик сможет "подпортить" работу любого комплекта гбо.
Почему местных? имелось ввиду "местных" территориально, а не "местного" форума.
Все правильно, тому попросив поради щодо пошуку інформації про майстрів, аби не схопити рукожопа. Та й паралельно тре вивчати мат частину, аби гарний майстер не встановив добре погані комплектуючі
если нужен мастер в Киеве хороший пишите в лс... проверенный годами... как раз большую роль играет установка и настройка... оказывается многие этого так и не умеют делать.. оборудование обычно хороший мастер выбирает под машину... недавно другу взяли А8... предыдущий хозяин недавно ставил ГБО и даже ездил в сам Киев на установку... итог просверлено не правильно... форуснки стояли хоть и хана но не под этот двигатель))) и куча других недочетов.. после переделки машинка полетела... по сути из оборудование обычно ставят форсунки хана, мозги Stag, а вот редуктор подбирают с запасом мощности +20% от мощности авто... за ~500$ можно поставить нормальный комплект
S0L 08.12.2017 01:14 пишет: Те хорошие мастера, с которыми мне приходилось иметь дело, потумолчанию ставили оптимальные комплектующие
Кто определял эти оптимальные комплектующие, сами мастера?
И мастера и форумные спецы
Ох уж эти спецы и мастера. В кого ни плюнь или мастер или спец. А как настроить или подобрать, так шаблонно лепят, некотрые даже мощность движка не спрашивпют. А уж настроить...
Belka 07.12.2017 19:05 пишет: В листопаді закінчилась гарантія на мій бензожер. Вирішив становити ГБО на каптиву 2.4. Зіткнувся із проблемою вибору майстрів. Знаю, що від якості встановлення ГБО залежить наскільки це ГБО буде справно працювати та не створювати проблем. Отже, порадьте як обрати? Може є якась тема із відгуками по майстрам? Бо на словах всі розповідають що роблять якісно. Але був в знайомих досвід неякісного встановлення, дуже не хочеться потрапити до списку невдах.
У знайомого каптіва 2,4 з ГБО. можу дати телефон, поспілкуєтесь, покатаєтесь.
На зараз зібрав таку інфу. Пропонують блок керування STAG, STAG+. На КАРЗ-3 запропонували використовувати штатний блок. Дехто згадував про емулятор тиску. Форсунки ALEX, STAG, HANA, BRC. Редуктори ALEX, KME Silver, BRC, Tomaseto.
Ціна плаває від 400 до 650 Євро. Буду ще збирати інфу.