Ставив не я. Юзаю вже я. Ситуація: тактує при опаленні, тобто часто включається/відключається. Полазив по форумах дізнався, що при розпалюванні спочатку йде мінімальне полумя, потім максимальне, а потім модуляція. Получається, що при максимальному вогні йде перегрів і він відключається. Що робив: прочистив фільтр, трохи помогло, але не дуже. Майстра викликати на таке поки що не хочу, бо коли все ж таки рохженеться, то гріє, взимку ремонтувати/налаштовувати не хочеться. Зменшив подачу газу краником. Допомогло. Але тепер думаю, чи не настане якась інша проблема через це. Аварійні індикатори при цьому не сигналізують.
Teplodar 12.12.2017 10:01 пишет: Поставьте себе терморегулятор и забудете о тактовании.Есть разные по стоимости и по функциональности.Рекомендую Computherm.
Тактування та термостат ніяк не пов'язані. Компутерми якось дешманськи виглядають
Teplodar 12.12.2017 10:01 пишет: Поставьте себе терморегулятор и забудете о тактовании.Есть разные по стоимости и по функциональности.Рекомендую Computherm.
Тактування та термостат ніяк не пов'язані. Компутерми якось дешманськи виглядають
Вам ехать или шашечки?От чего бывает тактование напишите?
У мене тактування через те, що при максимальному вогні швидко нагрівається теплоносій і відключається по обмеженню температури, не встигаючи вийти на модуляцію. Причини можуть бути як в недостатній циркуляції, так і погано налаштованому верхньому рівні вогню.
GAMER 12.12.2017 12:13 пишет: У мене тактування через те, що при максимальному вогні швидко нагрівається теплоносій і відключається по обмеженню температури, не встигаючи вийти на модуляцію. Причини можуть бути як в недостатній циркуляції, так і погано налаштованому верхньому рівні вогню.
Смотреть фильтр обратки,насос ,потом настройки газового клапана,плата управления и датчики перетрясти-не корректно температуру передают на плату.
Немного оффтоп. Есть котел, Юнкерс zw23, по моему. Управление механика, ручками. Можно ли к нему прикрутить удаленное управление, или автоматическое какое?
Це все зрозуміло. Максимум, що я міг зробити, щоб нічого не поломати - це подивився фільтр, після чого стало трохи легше. Все інше взимку робити не хочу, хай робит як робить. Мене цікавить інше, чи не пошкодить котлу те, що я прикрутив газовий кран на вході (тобто зменшив максимум вогню)?
Громозека 12.12.2017 12:49 пишет: Немного оффтоп. Есть котел, Юнкерс zw23, по моему. Управление механика, ручками. Можно ли к нему прикрутить удаленное управление, или автоматическое какое?
Громозека 12.12.2017 14:00 пишет: Мануал почитал, но ответа на свой вопрос не нашел
Разъем для подключения регулирующих устройств. Разъем имеет две перемычки. Одна или обе снимаются при подключении регулирующего устройства; Стр 8 второй абзац. Снимаете перемычку и подключаете термостат.
GAMER 12.12.2017 12:49 пишет: Це все зрозуміло. Максимум, що я міг зробити, щоб нічого не поломати - це подивився фільтр, після чого стало трохи легше. Все інше взимку робити не хочу, хай робит як робить. Мене цікавить інше, чи не пошкодить котлу те, що я прикрутив газовий кран на вході (тобто зменшив максимум вогню)?
В принципе можно и так занизить мощность котла но желательно настроить газовый клапан под вашу мощность.