nickka 14.09.2019 15:32 пишет: Начитались вашей темы и побежали за пиццей в фору. Стою уже полчаса в очереди и ещё не конец
Треба було в Сільпу йти - там без черги. Було.
В мене немає сільпа. А фора є. Це ж одна й та сама мережа. В Кишені теж піцу готують, але мені у форі більше подобається. І в кишені зробили дурну систему, спочатку треба заплатити в касу за піцу, потім замовити... Тим більше я був у справах поруч з форою.
Але вже нема чого обговорювати, піцу з"їдено, пиво випито...
шо? автоуа найдет что....какое пиво ( какое бы ты не сказал, найдутся лошащие), какая пицца, с каких бокалов пил. ну и для полноты картины скажи, что сейчас за руль сядешь
nickka 14.09.2019 15:32 пишет: Начитались вашей темы и побежали за пиццей в фору. Стою уже полчаса в очереди и ещё не конец
Треба було в Сільпу йти - там без черги. Було.
В мене немає сільпа. А фора є. Це ж одна й та сама мережа. В Кишені теж піцу готують, але мені у форі більше подобається. І в кишені зробили дурну систему, спочатку треба заплатити в касу за піцу, потім замовити... Тим більше я був у справах поруч з форою.
Але вже нема чого обговорювати, піцу з"їдено, пиво випито...
Тю, я навіть і не знав. Але все рівно - від рук багато залежить. От біля мене в одній сільпі смачна пиця, а в іншій - так собі. Кетчуп по паляниці розмазали.
автоуа найдет что....какое пиво ( какое бы ты не сказал, найдутся лошащие), какая пицца, с каких бокалов пил. ну и для полноты картины скажи, что сейчас за руль сядешь
львовский дункель. Бокал мне подарили на какой-то рекламной акцеи, с логотипом журнала. Нащет за руль. Я себе с алиэкспреса выписал алкотестер. Так он пиво через час уже не показует. А сразу после 0,5 пива писчит.
автоуа найдет что....какое пиво ( какое бы ты не сказал, найдутся лошащие), какая пицца, с каких бокалов пил. ну и для полноты картины скажи, что сейчас за руль сядешь
львовский дункель. Бокал мне подарили на какой-то рекламной акцеи, с логотипом журнала. Нащет за руль. Я себе с алиэкспреса выписал алкотестер. Так он пиво через час уже не показует. А сразу после 0,5 пива писчит.
Все правильно, нольпять пива через час уже никакой алкотестер не показывает
О, я после дункел присела на портер. Тоже темное, но вкус более солодовый, бархатный
Але все рівно - від рук багато залежить. От біля мене в одній сільпі смачна пиця, а в іншій - так собі. Кетчуп по паляниці розмазали.
там на Западинській таке цікаве сільпо, я ніяк не можу зрозуміти для кого там воно
Без поняття - ніколи не був. Воно хоч від мене і не далеко, умовно. Але не подорозі. Я частіше на Івашкевича заїжджаю. Або ще біля Леруа є, як щось погосподарству потрібно. От там вона дійсно смачна була останнього(чи крайнього) разу. Хоча я в Україні піцу давно не куштував. Після Італії якось не хотілося. А це тема на форумі підштовхнула. Та й онук друзів з Ізраілю, що приїжджали, помішаний на них. Але яєшня на салі і швидше і смачніше.
у нас есть море пива на Васильковской, у меня там даже карта есть скидочная. Там кальмары вкусные в кунжуте острые. Рядом куча пивнушек нигде таких кальмаров нет, хотя по виду похожие есть. Дорогие только очень, можно только по большим праздникам себе позволить.
Довели народ до отчаяния. Народ выгреб в Метро весь акционный вискарь дешевле 300 за 0.7 и пиво Гримберген или Гримбергер по 25 за 0.3. Одни ценники остались
Mangust 27.09.2019 22:43 пишет: Довели народ до отчаяния. Народ выгреб в Метро весь акционный вискарь дешевле 300 за 0.7 и пиво Гримберген или Гримбергер по 25 за 0.3. Одни ценники остались
Mangust 27.09.2019 22:43 пишет: Довели народ до отчаяния. Народ выгреб в Метро весь акционный вискарь дешевле 300 за 0.7 и пиво Гримберген или Гримбергер по 25 за 0.3. Одни ценники остались