Я думаю что тот дядя с переезда до последнего момента клацал кнопки пытаясь запустить открытие шлагбаума, а потом когда увидел что не успевает, то помог руками. Врядли при подключенном приводе автоматики ту "дуру" так можно руками убрать
Если бы дядя в такой ситуации открывал с помощью кнопки, то открылись бы ВСЕ шлагбаумы. И другие дебилы вылезли бы на переезд, не смотря на приближающийся поезд. И "замес" получился бы серьезный.
это ж насколько БЫДЛО за рулём, что даже не вышло и не поблагодарило железнодорожника за спасённую жизнь, как минимум - свою.... Вот то и вся мораль сего сюжета
это ж насколько БЫДЛО за рулём, что даже не вышло и не поблагодарило железнодорожника за спасённую жизнь, как минимум - свою.... Вот то и вся мораль сего сюжета
Сдается мне что за рулем наемный водилкин, причем работающий совсем недавно - потому как очень уж очковал управляя авто крутя баранкой (я бы перед закрывающимся шлагбаумом на выезд точно не тормозил бы). Сбоку пасажирка - походу хозяйка всего этого цирка. наверное этот день был крайним в его водительской практике у этих хозяев....
Вообще-то водители таких машин часто считают, что им все обязаны. Поэтому ничего удивительного. А может от шока не отошел.
Мда, мерсовод, звичайно, олень рідкісний. Плюсану, що це воділкін найманий, якому подряпина на хазяйському корчвагені дорожча за власну . Але і черговий по переїзду налажав, початок історії він тупо провтикав (здається рука з телефоном біля вуха), хоча повинен був просто "притримати" додаткові шлагбауми на пару секунд (кнопка відповідна у нього є) - і кіна не було б. Потім щось втикав біля щитка управління, можливо включав загородження для поїзда, але я не бачу щоб поїзд гальмував, та й занадто пізно вже було, ну а коли впевнився, що "Шеф, фсьо прапало!" - розрулив ситуйовину. Добре, що сам не вбився і під колеса не попав ні залізні, ні резинові. Ну і Маздовод - ідійот неляканий. В любому випадку добре, що все так закінчилось, бо на цьому переїзді вже достатньо крові пролилося.
Я, кстати, не зал что шлагбаум так легко поднимается
але спробувати то можна було?
Ну и вот этот лайфхак с дополнительными шлагбаумами... Я бы того, кто его придумал...
а що не так?
Мда, мерсовод, звичайно, олень рідкісний. Плюсану, що це воділкін найманий, якому подряпина на хазяйському корчвагені дорожча за власну . Але і черговий по переїзду налажав, початок історії він тупо провтикав (здається рука з телефоном біля вуха), хоча повинен був просто "притримати" додаткові шлагбауми на пару секунд (кнопка відповідна у нього є) - і кіна не було б. Потім щось втикав біля щитка управління, можливо включав загородження для поїзда, але я не бачу щоб поїзд гальмував, та й занадто пізно вже було, ну а коли впевнився, що "Шеф, фсьо прапало!" - розрулив ситуйовину. Добре, що сам не вбився і під колеса не попав ні залізні, ні резинові. Ну і Маздовод - ідійот неляканий. В любому випадку добре, що все так закінчилось, бо на цьому переїзді вже достатньо крові пролилося.
а точно є така кнопка? для чого?
Ну и вот этот лайфхак с дополнительными шлагбаумами... Я бы того, кто его придумал...
а що не так?
Ну не зазря же поменяли оте на все дорогу на вот эти на половину. Чтобы человек мог в экстренной ситуации выехать. А сейчас закрывают все дырки для маневра.
... Але і черговий по переїзду налажав, початок історії він тупо провтикав (здається рука з телефоном біля вуха), хоча повинен був просто "притримати" додаткові шлагбауми на пару секунд (кнопка відповідна у нього є) - і кіна не було б. Потім щось втикав біля щитка управління, можливо включав загородження для поїзда, ...
ээ... я вам не скажу за всю адесу, но: когда-то наблюдал на подобном переезде - зазвенело, замигало и палка пошла опускаться но дежурный шота там нажал и палка остановилась на пол-дороге, машину выпустили - палка опустилась но тгда палки были длинше - всего две (по одной на сторону), но минимум на полторы ширины от переезда
а що не так?
Ну не зазря же поменяли оте на все дорогу на вот эти на половину. Чтобы человек мог в экстренной ситуации выехать. А сейчас закрывают все дырки для маневра.
між світлофором і закриттям шлагбауму такий таймаут, що тільки ідіот може там опинитись між шлагбаумами. і ось мені зовсім не шкода ідіота, але він врятувався.
Є, якраз для того, щоб дати змогу отаким звільнити переїзд. Згадай.
Є, якраз для того, щоб дати змогу отаким звільнити переїзд. Згадай.
між світлофором і закриттям шлагбауму такий таймаут, що тільки ідіот може там опинитись між шлагбаумами. і ось мені зовсім не шкода ідіота, але він врятувався.
А людей, которые в поезде ехали и вокруг ворон считали? Ты думаешь такой удар прошел бы совсем бесследно?
Так, а что там драйвер GL? Еще с правами?
А людей, которые в поезде ехали и вокруг ворон считали? Ты думаешь такой удар прошел бы совсем бесследно?
так, при повній вазі потягу такий удар пасажири майже не помітили би.
А якщо з рейок зійде? А якщо зійде на зустрічний вантажний?
...
А якщо з рейок зійде? А якщо зійде на зустрічний вантажний?
ну ми зараз теоретизуємо. я вважаю, що не зійде з рейок. не та перешкода. навіть при прямому ударі. а якщо по дотичній, то взагалі.
Так, а что там драйвер GL? Еще с правами?
Як варіант спитати в них. На відео з камер можна ідентифікувати все
Згоден, якби у бабусі були яйця... Але багато не треба, крупна залізяка під тєлєжку - і привіт.