Говорити усі мастаки, але правда виявляється трохи іншою :-)
Очень странная голосовалка. Скорее всего создатель ездит на чем-то в районе 100 лс)
автомобіля Выможете выбирать 2
Тим, в кого, наприклад, 1000 к.с. і більше, я думаю, от счас обідно було - їх зрівняли з тими ніщебродами, в кого усього 221-230 к.с.
Очень странная голосовалка. Скорее всего создатель ездит на чем-то в районе 100 лс)
лучшая машина это немецкая, потужна, лошадей этак на 80-85 ))
А, до речі, як треба відповідати - по паспорту? Чи "по ощущєніям" ? Бо я розриваюся одразу між кількома пунктами
ТС розчарувався, не знайшовши підтримки в темі про бубновий Гольф, так хоче ще раз розчаруватися, дізнавшись, що у більшості нормальні двигуни
лучшая машина это немецкая, потужна, лошадей этак на 80-85 ))
- згодний. Вона йде на першому місці (одразу після Great Wall будь-якої потужності ).
А що робити тим, у кого в родині більше 1-єї автівки? Як раз друга у мене на 68 к.с.
А що робити тим, у кого в родині більше 1-єї автівки? Як раз друга у мене на 68 к.с.
Я залишив можливість проголосувати за два автомобіля
Сумуйте докупи
Питання трохи по дібільному поставлене (с) Треба питати - яку потужність для себе вважаєте доцільною? Бо не завжди те, що маємо, є тим що хочється мати.
Скільки коней/кг.авто.
А як цю можливість з одного аккаунта реалізувати, якщо один раз вже проголосував?
и шо? (с)
Скільки коней/кг.авто.
Виглядає непогано, але для деяких може бути занадто інтелектуально