Пишут прогноз погоды - минусовая температура, идут осадки, лед блестит, машинка рисует снежинку на приборной панели, но .... Новая ирпенская трасса - сегодня утром в 7:20 уже грузят на эвакуатор, видно ночью стукнулся. И это не на опасном повороте, а на ближнем к Киеву изгибе . Видно было еще черную Хонду Аккорд, но у нее незначительные повреждения, а у красненького - так подушки выстрелили и опрокидывался наверное. Пробка от Романовки и до второго изгиба дороги была.
ехал из Киева в 12 ночи - уже было там 3 машины полиции, скорая кто-то укрытый одеялом лежал на дороге проезжая мимо оформления и лавируя между фишек ощутил лёд на дорог
DRB 28.03.2019 11:26 пишет: І тут треба було продовжити інакше - а комунальні служби болт клали великий і товстий на все це.
Гади такі ввечері ям на трасі не накопали для примусового зниження швидкості до безпечного рівня. От вже ці комунальні служби. Ату їх, ату. Нема щоб ям накопати та лежачих поліцейських накрутити (або з асфальту навалити). І відразу б смертність на трасі впала до нуля. Миттєво!
Дорог тысячи километров. Есть сезонные изменения, которые на каждом метре не проконтролируешь.
Є різниця "на кожному кілометрі не проконтролюєш" і "ніде абсолютно". Я проїхав зранку по Києву - лід скрізь де сонце не прогріло ще.. тобто НІДЕ АБСОЛЮТНО комунальники нічого не зробили.
Дорог тысячи километров. Есть сезонные изменения, которые на каждом метре не проконтролируешь.
Є різниця "на кожному кілометрі не проконтролюєш" і "ніде абсолютно". Я проїхав зранку по Києву - лід скрізь де сонце не прогріло ще.. тобто НІДЕ АБСОЛЮТНО комунальники нічого не зробили.
. Ви навалювали,стопєйсет,стошейсет? Ні. Доїхали нормально ,і по непосипаному.
. Ви навалювали,стопєйсет,стошейсет? Ні. Доїхали нормально ,і по непосипаному.
Майже в кожній машиніє термометр,в кого сніжинка,в кого цифірка блимаває. Попереджає,що холодно. Потім у вікно видно ,що мокро. Потім в школі ,писали в щоденник такий предмет ; фізика. Холод-волога-лід. Не потрібно бути старим водієм.
Тойота 28.03.2019 13:28 пишет: Майже в кожній машиніє термометр,в кого сніжинка,в кого цифірка блимаває. Попереджає,що холодно. Потім у вікно видно ,що мокро. Потім в школі ,писали в щоденник такий предмет ; фізика. Холод-волога-лід. Не потрібно бути старим водієм.
Я утром выехал на велике. У меня такой, на два колеса. Так как я езжу не первый год, то знаю, что заблокировать переднее на льду, почти сто процентов упасть. Резина у меня дешевая, при такой температуре - кусок пластика. Выйдя на улицу, я посмотрел на землю, почовгав кроссовком, и выбрал стиль езды. Вот сижу и пишу это сообщение. Целый. Как так получилось - ну вот как-то так
DRB 28.03.2019 13:34 пишет: По такій ожеледиці яка була вночі достатньо і на 30-40 км невдало натиснути на гальма..
Тому треба обрати або безпечну швидкість (20 км/год), або не тиснути на гальма. Невже це так складно? Немає зобов'язання їздити лише на верхній межі швидкісного ліміту за ПДР. Повільніше МОЖНА!
DRB 28.03.2019 13:34 пишет: По такій ожеледиці яка була вночі достатньо і на 30-40 км невдало натиснути на гальма..
Тому треба обрати або безпечну швидкість (20 км/год), або не тиснути на гальма. Невже це так складно? Немає зобов'язання їздити лише на верхній межі швидкісного ліміту за ПДР. Повільніше МОЖНА!
Моделюємо ситуацію: Ви їдете 20 км/год і тут раптово вибігає людина перед вами і це не пішохідний перехід, Ви натискаєте на гальма, а на ожеледиці гальмівний шлях в 2 рази більший і що тоді? Або та ж ситуація тільки на вас вилітає авто з зустрічної смуги, бо там був пішохід.
Тому дорога має бути посипана і водій повинен бути уважний. Але одна увага на дорозі вирішує не все.