Сьогодні ранком машина таксі стояла нанизана на їжачки перед блоком.
Мені ось цікаво, а якби в тій автівці була ваша близька людина, ви б використовували слово "нанизана"? Вибачте, але ДУЖЕ коробить коли використовують "гуморні словєчки" (типу "нанизина", "обіяняла стовп", "портапила в лузу" и т.і.) там де горе, біль та смерть.
Мені ось цікаво, а якби в тій автівці була ваша близька людина, ви б використовували слово "нанизана"? Вибачте, але ДУЖЕ коробить коли використовують "гуморні словєчки" (типу "нанизина", "обіяняла стовп", "портапила в лузу" и т.і.) там де горе, біль та смерть.
Там болт таксі чи пежо 301, чи с-елізе, ну не суть, але вона дійсно як на шампурі... як тобі політкоректно написати? Автомобіль проткнуло протитанковим їжаком. Так нормально? Або не місцевий валив на всі гроші, або алко/нарко....
це не "гуморні" а сленг а вас не коробить коли не дотримуються ПДР і потім хтось страждає? мене, наприклад, ДУЖЕ коробить
Там болт таксі чи пежо 301, чи с-елізе, еу суть, але вона дійсно як на шампурі... як тобі політкоректно написати? Автомобіль проткнуло протитанковим їжаком. Так нормально? Або не місцевий валив на всі гроші, або алко/нарко....
В тому місці товарно ідіотів які затор на блокпосту по зустрічній об'їзжають Взагалі не здивований, що це трапилось.
Вибачаюсь, я звісно співчуваю потерпілим. Як в таксі був/були пасажири то вони точно ніяк не винні в події. Але яке слово було б коректніше? Власне знайшов відео: Телеграм
В тому місці товарно ідіотів які затор на блокпосту по зустрічній об'їзжають Взагалі не здивований, що це трапилось.
Не той випадок. Більше схоже що хотів випередити когось по правому ряду.
Та то туди ж Стоїть черга в один ряд на блкпост, і розумні летять правим рядом намагаючись вклинитися перед самим постом. Ось... Встиг.
Та то туди ж Стоїть черга в один ряд на блкпост, і розумні летять правим рядом намагаючись вклинитися перед самим постом. Ось... Встиг.
мене більше напружує коли там по зустрічній валять на всі гроші, щоб об'їхати чергу. реально стрьомно
Знову є сумний привід апнути тему: вчора 28.09.23 в світлий час, на сухому асфальті, червона Мітсубісі Ланцер (куплена за 2 дні до цього) рухаючись в бік Києва вилетіла на зустрічну смугу (видно гальмівний шлях який веде до місця зіткнення). Ланцер розірвало на частини (таке враження, що він був зварений з половинок), джип удар витримав (тобто мотору у нього немає, але двері відкрилися). Ті хто мчав у Ланцері - «всьо», у джипі - травмовані але живі. Ще пару машин було обабіч дороги. Фото і відео були викладені у місцевих ТГ-каналах (як сюди вставляти - не знаю). Якісь подробиці відомі спільноті?
Кажуть він катався по Ірпеню вчора і бачили його за 10 хвилин до того... Також писали в групі, що саме вчорашній день була реєстрація в СЦ транспортного засобу. Також викладали люди фото її першого ДТП. Тотал якщо коротко... Я думаю щось механічно навернулось заклинило колесо і викинуло його назустріч.
Знову є сумний привід апнути тему: вчора 28.09.23 в світлий час, на сухому асфальті, червона Мітсубісі Ланцер (куплена за 2 дні до цього) рухаючись в бік Києва вилетіла на зустрічну смугу (видно гальмівний шлях який веде до місця зіткнення). Ланцер розірвало на частини (таке враження, що він був зварений з половинок), джип удар витримав (тобто мотору у нього немає, але двері відкрилися). Ті хто мчав у Ланцері - «всьо», у джипі - травмовані але живі. Ще пару машин було обабіч дороги. Фото і відео були викладені у місцевих ТГ-каналах (як сюди вставляти - не знаю). Якісь подробиці відомі спільноті?
Враховуючи звідки почали вимірювати гальмівний шлях (за сотню метрів від місця зіткнення як не більше) і майже відсутність відсіку двигуна у важкого рамного соренто, то покійник, мабуть, йшов на рекорд траси по швидкості. А там вже чи трапилось що з авто чи на дорозі було щось лишнє, "зустрічним" круто повезло що основний удар прийняв таки джип...
.... Також викладали люди фото її першого ДТП. Тотал якщо коротко...
"її", це мітсубіші?
Я думаю щось механічно навернулось заклинило колесо і викинуло його назустріч.
А перед цим - авто саме розігналося, як слід.
гнати га всі на не перевіреній машині - це сміло. сам так робив, але дуже швидко зрозумів що баран.
доречі про ту дорогу: а як там зараз можна розігнатися? там же щільний трафік що не проштовхатися. чи то мені так щастило?
.... Також викладали люди фото її першого ДТП. Тотал якщо коротко...
"її", це мітсубіші?
так
гнати га всі на не перевіреній машині - це сміло. сам так робив, але дуже швидко зрозумів що баран.
доречі про ту дорогу: а як там зараз можна розігнатися? там же щільний трафік що не проштовхатися. чи то мені так щастило?
ну він же їхав на Київ в той час, коли потік з Києва!
Я думаю щось механічно навернулось заклинило колесо і викинуло його назустріч.
А перед цим - авто саме розігналося, як слід.
та ніхто не спорить... але ж... ну я про те, що явно не тільки вина водія, а і його авто! Не перевірив і почав топити.... 2.4 америкос там певно швидкий був!
Поліція встановлює обставини автотрощі на Новоірпінській трасі
За попередньою інформацією, вчора 03 березня близько о 18:00 керманич автомобіля Hyundai не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем МАЗ, Fiat та позашляховиком Toyota Tundra.
🔹Станом на зараз відомо про щонайменше трьох потерпілих - водій та пасажир позашляховика та водій Hyundai. Їх з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості було госпіталізовано до медичних закладів.
Правоохоронці продовжують працювати на місці події, вирішується питання щодо правової кваліфікації
Какое там сейчас ограничение скорости? Камеры есть?
Так на зустрічну можна і на 50 виїхати. Останні рази там їхав не більше 80-90. Трафік.