alex_b 01.03.2018 21:46 пишет: О-о, случайно заглянул. А тут наше гомосексуальное лобби (Nofate, Drunkard, Никитка, Counter-Striker, Цуг, Тетянка) шикарно топит за патологию который день. А у Никитки еще и болезненное за его данбас плюсуется. Сочувствую. Да долбите себе. Но без демагогии. Это болезнь и детей вам портить нельзя. Ну да, вам на детей наплевать, посему - а давайте детей кинем гомикам, подумаешь.... дети какие-то.....я же лично уверен по простоте .... Во всем остальном долбитесь дружку в анус с его фекалиями сутками напролет и формируйте типа семьи. Но без усыновленных детей. Это мое субъективное мнение.
Высокая, высокая культура гомофобского быта.
Кстати, список гомосексального лобби надо-бы обновить, Тетянка давно не выступала, но подключились другие учасники.
Що так? Чи вища частота ВІЛ у LGBT - так? Так, вища.
Теперь моє питання - чи вища частота ВІЛ, алкоголізму, наркоманії у українських чоловіків? Так чи ні?
Вища в порівнянні з ким? З умовно норвезькими чоловіками- так, з російськими- можливо, з умовно сомалійськими - нижча. Тепер розберемо причини -чому вона вища? Тому що вони українці?
nickka 02.03.2018 10:07 пишет: Кратенькое содержание, кто побеждает в дискусеи?
Я бы предложил как и во всех темах предлагаю начать с эвропейских зарплат, дорог и бесплатных стоянок под каждым домом. А потом уже...
Хто кого нагнув (в контексті дискусії) ще в процесі, змагаються ) А щодо пропозиції здрава думка, бо дійсно, якось дивно виходе, европейських зарплат нема, доріг нема, а судячи по тривожним повідомленням вище, геї прямо зараз вже обкрадають наші кармани, бо ми на їх лікування податки сплачуємо і стукають у двері вже щоб провести євроінтеграцію, так сказати, несправедливо!
В ответ на: Тобто, рівень захворюваності на СНІД не залежить від орієнтації?
А ось це - яскравий приклад підміни кореляції (відсоток ВІЛ вищий серед MSM - це правда) з причиною (СНІД залежить від орієнтації - маніпуляція).
Саме на це я і натякав, коли наводив приклади з алкоголізмом та українськими чоловіками. Чи корелює алкоголізм з фактом проживання в Україні та чоловічою статтю? Так, це глупо заперечувати.
Чи ЗАЛЕЖИТЬ рівень захворюваності на алкоголізм від статі чи від факта проживання в Україні? Ні. Він залежить від гендерних та соціальних моделей (не п'єш - не мужик), від відсутності нормального лікування алкоголіків, від поганого економічного та соціального стану.
А ось зараз я увімкну важку артилерію і покажу, де гуманітарії роблять сувору помилку, коли кажуть про рівень захворюванності.
Навіть не дивлячись на той факт, що навіть в США досі існує маргіналізація LGBT - тупа статистика каже про те, що при усіх рівних рівень захворюванності на СНІД серед геїв буде вищім за решту популяції.
Проста задача. Маємо 970 людей, один з яких захворів на СНІД. Для спрощення скажемо, що за своє життя кожна людина має в середньому три партнера, з якими має незахищений секс. Вірогідність захворювання, для спрощення - 33.3%. (реальні цифри інші, але я демонструю принцип - навіть серед гетеро хтось має дуже багато блядує, а хтось притримується целібату.)
Якій відсоток популяції захворіє в першій ітерації? (1+1)/970 = 0.2%.
Окей, тепер беремо популяцію умовних геїв в 30 людей. При усіх рівних - який відсоток гей-популяції захворіє в першій ітерації?
(1+1)/30=6.7%
Оба-на! 6.7 / 0.2 = 33.5
Виходить, що при усіх рівних рівень захворюванності серед геїв буде рости в ДЕСЯТКИ РАЗІВ швидше, ніж в решті популяції! А як же мораль, скрепи, "вот это вот все"? А воно пофіг.
Банальна матмодель каже нам, що в невеликій ізольованій групі - захворюванность буде рости набагато швідше, ніж в великій. Просто в силу ізольованності.
Так, наприклад, якщо ізолювати якусь групу гетеросексуальних людей (та ще трохи їх дискримінувати) - то ми побачимо в них різкий ріст захворюванності на СНІД, туберкульоз та чорта лисого.
Як ми бачимо, твердження "рівень захворюванності на СНІД залежить від орієнтації" - не є правдою. В першу чергу він залежить від розміру популяції. Популяція розміром в 3% від загальної - буде мати захворюванність в десятки разів більшу.
базилио 02.03.2018 10:03 пишет: о, нарешті. Тобто, рівень захворюваності на СНІД не залежить від орієнтації? Так? А те що серед ЛГТБ ці показники вищі, то це неправда?
Це - часткова правда, бо ти не берещ до уваги - рівень захворюваності на ВІЛ у гомосексуальних жінок в порівнянні з гетеросексуальними жінками - і не порівнюєш рівні захворюваності на ВІЛ серед гомосексуальних чоловіків та гетеросексуальних чоловіків, що практикують виключно оральний і анальний секс. Я розумію, що це звучить фантастично і зробити реперезентативну вибірку буде вкрай складно (якщо тільки можливо в принципі) - але експеримент буває або чистим - або це не експеримент і його достовірніть не варта нічого.
Я там накняпав дуже просту матмодель, яка добре демонструє, що в будь-якій ізольованій групі при усіх рівних умовах захворюванність буде рости В ДЕСЯТКИ РАЗІВ ШВИДШЕ за загальну популяцію.
(А з факторами ризику на кшатлт дискримінації, булінгу, депресії, наркоманії, більшого ризику при анальному сексі тощо - все буде гораздо сумніше.)
Що так? Чи вища частота ВІЛ у LGBT - так? Так, вища.
Теперь моє питання - чи вища частота ВІЛ, алкоголізму, наркоманії у українських чоловіків? Так чи ні?
Вища в порівнянні з ким? З умовно норвезькими чоловіками- так, з російськими- можливо, з умовно сомалійськими - нижча. Тепер розберемо причини -чому вона вища? Тому що вони українці?
Чо-та я не понял, в случае с мужчинами - ты требуешь причины разбирать, а в случае с геями - нет?
Я вирішив перевірити цю модель на практиці. В СФ гей-популяція неприродньо велика - сюди їдуть геї зі усієї країни, і навіть із-за кордону. (Що робить сітуацію ще гірше - дехто з них ВЖЕ ВІЛ-інфікован.)
Якщо моя думка вірна, то з ростом популяції - рівень захворюванності на ВІЛ повинен падати. (Більше популяція - менше вплив окремих випадків на рівень захворюванності.)
Вуаля!
HIV Rates in San Francisco, Los Angeles, and Fresno (per 10,000 people)
Бачимо, як рівень захворюванності падає "стремительным домкратом". Я не беру на себе сміливість казати, що це ВИКЛЮЧНО завдяки росту популяції, але математика поки що каже, що розмір популяції - це НАЙГОЛОВНІШИЙ ФАКТОР захворюванності.
Нікітка, ти маєш рацію. В твоїх розрахунках все правильно. АЛЕ - При порівнянні малих і великих вибірок результати будуть неспівставні простим порівнянням відсотків. Спробуй написати таку статистику в будь-яке середньої руки видання і тобі на це вкажуть. (Хоча українські на таке уваги не звертають). а тепер продовжимо те, що ти проабував довести - так, наркоманія, "аморальний спосіб життя" сприяють поширенню ВІЛ. Але вони однаково сприяють його поширенню незалежно від орієнтації, місця проживання, соціального статусу тощо. Вірусу байдуже -українець ти чи китаєць, гетеро-гомо- чи бі-. І от складається яка ситуація. Навіть в малій вибірці і в дуже великій, ці ризики залишаються сталими і незалежними. (якщо я буду бухати один вдома, чи в компанії- цироз буде з однаковою імовірністю). Далі ти пишеш про туберкульз. Вибач - ВІЛ повітряно-крапельним шляхом не передається. Так само і алкоголізм. Шляхи поширення ВІЛ описав Єгор вище, правда сплутав шлях передачі і поширеність. І я не писав ніде - що статевий шлях- єдиний у ЛГТБ. Бо це смішне твердження.
В ответ на: При порівнянні малих і великих вибірок результати будуть неспівставні простим порівнянням відсотків. Спробуй написати таку статистику в будь-яке середньої руки видання і тобі на це вкажуть.
А я ж тебе саме про це кажу. Ти береш відсотки, не враховуючи розміри вибірок і кажеш про те що показники захворюванності на СНІД залежить від орієнтації, тупо порівнюючи відсотки і не нормуючи аберації в малий вибірці, і починаєш казати про страшні ризики серед LBGT.
Твої слова: "Тобто, рівень захворюваності на СНІД не залежить від орієнтації?"
Так ось, математика нам каже, що ні, не залежить. Він залежить від розміру вибірки (якщо у людини є 1000 потенційних партнерів, то її ризик захворіти нижчій, ніж у людини з 10 потенційними партнерами), наявності незахищенного сексу, доступу до медпослуг та сексуальної освіти тощо.
І я не писав ніде - що статевий шлях- єдиний у ЛГТБ. Бо це смішне твердження.
я тобі натякаю на те, що твої порівняння - некоректні.
"Кількість хворих на ВІЛ серед гомосескуальних чоловіків вище, ніж серед гетеросексуальних чоловіків" - дуже висока ймовірність, що так воно і є, АЛЕ - жоден із зовнішніх факторів в цьому порівнянні не береться до уваги. Тому - так, це факт - % хворих вище, і ні - це не факт - що % хворих гетеросексуальних чоловіків був би нижчий, якби вони були поставлені в ті самі початкові умови, що й гомосексуальні.
Я поясню свою позицію - мені наплювати зараз на розповсюдження ВІЛ серед ЛГБТ - ні я, ні моя жінка - не займаємося сексом поза сім"єю, мої діти поки що надто малі для того, щоб зважати на їх орієнтацію (хоча із старшим, здається, все вже ясно) з т.з. можливості отримати ЗППШ - мене в цій дискусії цікавить ВИКЛЮЧНО чистота експерименту на даних, що наводяться як докази.
Доречі - ти не додзвонився ще до одного знайомого?
В ответ на: Навіть в малій вибірці і в дуже великій, ці ризики залишаються сталими і незалежними. (якщо я буду бухати один вдома, чи в компанії- цироз буде з однаковою імовірністю). Далі ти пишеш про туберкульз. Вибач - ВІЛ повітряно-крапельним шляхом не передається.
З точки зору математики - шлях передачи не має значення. При усіх рівних умовах - наприклад, рівної кількісті контактів (незахищенних статевих для ЗППП, особистих для туберкульоза), рівень захворюванності в ізольованої групи буде в десятки разів більше.
Nofate 02.03.2018 11:17 пишет: ні - це не факт - що % хворих гетеросексуальних чоловіків був би нижчий, якби вони були поставлені в ті самі початкові умови, що й гомосексуальні.
Скорее всего, был бы таки тоже выше. Я не доктор, но, насколько я разбираюсь в колбасных обрезках, при анальном половом акте банально вероятность передачи ВИЧ выше чем при вагинальном, при всех прочих строго равных. Ну, т.е. это таки неискоренимая разница в начальных условиях.
alex_b 01.03.2018 21:46 пишет: О-о, случайно заглянул. А тут наше гомосексуальное лобби (Nofate, Drunkard, Никитка, Counter-Striker, Цуг, Тетянка) шикарно топит за патологию который день.
Ну Drunkard и Цуг вполне здраво рассуждают в контексте "да не парьтесь пацаны, не преувеличивайте их значение, они не заразны", ну я по крайней мере так понял их. А вот остальные, это мрак конечно..., осталось пожелать им найти наконец (или не совсем на конец) свою однополую половинку и слиться в счастливом однополом браке, осчастливить этим своих родителей, порадовать родственников и друзей, жить счастливо и понятно дело не плодиться. Ну а если уж угораздило вас уже вляпаться с противоположным полом в брак, и не дай боже еще и детей нарожать, то пусть ваши дети будут лучше родителей, пусть они исправят вашу глупость, найдут своих однополых половинок на радость родителям! живите счастливо и не плодитесь, всем профит, и вы счастливы и обществу хорошо, быстрее закончитесь!
Вы, кстати тоже можете пожелать счастья, всем своим оппонентам с традиционной ориентацией, счастья в их понимании традиционной семьи с детьми и внуками. Уверен никто не обидится
alex_b 01.03.2018 21:46 пишет: А у Никитки еще и болезненное за его данбас плюсуется.
а я вот все думаю, чего он все за пацанов на районе топит, теперь все ясно, видимо давняя юношеская травма, видимо не приняли его таким пацаны на районе
Нікітка, твоя статистика по СФ просто Особливо висновок, що збільшення ЛГТБ сприяє зменшенню кількості ВІЛ-інфікованих. Бо твій же уряд досі перебуває в омані https://www.hiv.gov/hiv-basics/overview/data-and-trends/statistics Думаю, якусь премію ти вже заслужив. Не нобеля, але в боротьбі з ВІЛ щось присудять. Доречі, про міграцію ЛГТБ в СФ теж цікаво. Чого вони їдуть в СФ? Невже там демократичніші закони ніж в Детройті? НЙ? ЛА?