autoua
Autoua.netФорумКурилка

Шо може маладьож (2/16)

пользователь **
64 года, Киев
С нами с 05.11.2001

Re: Шо може маладьож [Re: Петрович]
      2 марта 2018 в 13:34 Гілками

М-да, такое ощущение, что тебе лет 75-80, уж извини.
Нормальная молодежь, работает, отдыхает, жилье строит, а не ждет госквартиру. Тебя коробит, что она не забивает костыли в шпалы молотками и не точит болты на токарных станках?
ИМХО, это самое ужасное для тебя.
Кстати, так же, как и я, не брюзжаще о молодежи, думает мой брат 64 лет от роду, многолетний замдекана в вузе.

Змінено alex_b (13:36 02/03/2018)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
старожил ***
38 лет (14 лет за рулем), Киев
С нами с 30.09.2017

2 марта 2018 в 13:35 Гілками

питання ще після кого ті авгієві конюшні дісталися, юним комсомольцям 80-их, які зараз при владі дісталася країна від їх дідів і так далі.
Імхо, питання просто некоректно поставлені, мені до пенсії наче і трохи ще є, але я вже місцями не розумію молодь яка народилась у нульових ) Це звичайна проблема, одне покоління не розуміє інше, так і має бути, інша річ, що молодь має поважати старше покоління, мій дід за СРСР он теж ностальгував, при цьому крім хвороб на шкідливому виробництву нічого не дав, і що, мені було шпиняти діда, люблю таким як є, це трагедія насправді, коли все чим ти жив та у що вірив просто рушиться і все нове і все по іншому, ще вчора кожен інженер крутив собі ключем все, а тут вже штані за клавіатурою протерли, смузі випили і вони ще й за кордон виїзжають, але це новий світ без залізної завіси. Тому старше покоління особисто я завжди намагався зрозуміти, і ніколи їх не вчити життю, з віком розумієш що тобі у них вчитися ще і вчитися. Але у кожного своя доля, доля дітей робити помилки та набивати гулі, доля батьків за це переживати, доля старшого покоління відходити, це круговорот життя...При цьому, не вважаю що можна протиставляти молодь- старше покоління, навпаки, є клінічні випадки молодих отморозків чи стариганів, у яких у 1817 році трава зеленіша була, але у більшості випадків, старшому поколінню ще є чого і показати і зробити і навчити, аби здоров'я було, чого їм, собі і всім нам на форумі і бажаю І поменше стресів і негативних думок та більше позитивного настрою, суспільство розвивається, умови життя не порівняти з тим що було, і діти, онукі наші мають жити краще, аби тільки не було глобальної ядерної катавасії та природу раніше строку не вгрохали ) а економічні проблеми, соціальні, якось поборються, на кожного відморозка малолітнього є свій розумниця та талант

IesuiT **
Киев
С нами с 09.06.2004

Re: Шо може маладьож [Re: Drunkard]
      2 марта 2018 в 13:35 Гілками

я вчера был в офисе аграрной компании, так молодежи много, не знаю как в поле, но в офисе молодые есть.

Достоевский *
52 года, Киев
С нами с 23.10.2012

2 марта 2018 в 13:36 Гілками

Слу, Петрович, подпишись на https://www.youtube.com/user/Hadoukentheband
Прозреешь

подсевший на форум **
50 лет (31 год за рулем), Киев
С нами с 26.05.2010

2 марта 2018 в 13:37 Гілками

Да, испытания закаляют! Мне когда-то бабушка тоже рассказывала, как пешком в минус сорок без обуви в соседнее село за 10 км. в школу ходила и ещё младшего брата на себе несла. А мы? Шо с нас будет? Бог страдал и нам сказал!

CRX
Супер писатель! ***
Киев
С нами с 09.06.2005

2 марта 2018 в 13:48 Гілками

Петрович 02.03.2018 12:42 пишет:

Отут частенько в темах хають "прєстарєлих совкодрочерів". А от чим може похвалитись сучасна молода поросль?

Вот не понятно, исходя из каких соображений ТС записал себя в "престарелые"

Возрастная классификация Всемирной организации здравоохранения:

25-44 – молодой возраст;
44-60 – средний возраст;
60-75 – пожилой возраст;
75-90 – старческий возраст;
После 90 – долгожители.

Змінено CRX (13:48 02/03/2018)

Водитель троллейбуса **
19 лет за рулем, Киев
С нами с 14.07.2006

2 марта 2018 в 13:53 Гілками

Петрович 02.03.2018 13:22 пишет:

Juliet Capulet 02.03.2018 13:12 пишет:

Как лихо ты обесценил и выучиться на айтишника, и свалить зарубеж. Да, для этого нужно поднять зад. Еще как. Поэтому они вполне имеют право так говорить.
А лучше они уже тем, что не рассчитывают на государство, партию, бюджет, шаровые квартиры и пенсии. Только на себя. Это дорогого стоит при нашем национальном менталитете «мне все должны».

Так, nickku не трогать , бо я його поважаю
До речі, мені ніхто ніколи і нічого не був должен - і якось живу

Где ты в моем сообщении прочёл про nikka?
И причем тут ты?

старожил ***
38 лет (14 лет за рулем), Киев
С нами с 30.09.2017

Re: Шо може маладьож [Re: Zazotavr]
      2 марта 2018 в 13:55 Гілками

Zazotavr 02.03.2018 13:37 пишет:

Да, испытания закаляют! Мне когда-то бабушка тоже рассказывала, как пешком в минус сорок без обуви в соседнее село за 10 км. в школу ходила и ещё младшего брата на себе несла. А мы? Шо с нас будет? Бог страдал и нам сказал!

зараз теж так ходять, правда у взутті, і у -10 Прогрес Але за взуття то влучно, для покоління діда та його односільчан, взуття то взагалі було щось космічне, такий собі айфон останньої моделі, ба навіть в 10 раз краще, айфоном на морозі ноги не зігрієш )

СуперСтар **
45 лет (9 лет за рулем), Буча <-> Київ
С нами с 26.02.2016

2 марта 2018 в 14:12 Гілками

Мне понравилось про "топтать клаву". Предлагаю любому пенсу с улицы сделать лучше, это ж нехитро, и посмотрим, кто на однушку заработает, а кто умрет с голоду.

Змінено opexkiev (14:13 02/03/2018)

охотник **
45 лет за рулем, Киев
С нами с 17.04.2003

Re: Шо може маладьож [Re: nope]
      2 марта 2018 в 14:16 Гілками

nope 02.03.2018 12:48 пишет:

Цьіплят по осєні щітають.
Плоди роботи покоління "прєстарєлих совкодрочерів" ми бачимо вже зараз, а сучасна поросль відповідатиме рочків за 20-30

Зараз ми бачимо розвалини тих плодів.

пользователь **
64 года, Киев
С нами с 05.11.2001

Re: Шо може маладьож [Re: opexkiev]
      2 марта 2018 в 14:17 Гілками

opexkiev 02.03.2018 14:12 пишет:

Мне понравилось про "топтать клаву". Предлагаю любому пенсу с улицы сделать лучше, это ж нехитро, и посмотрим, кто на однушку заработает, а кто умрет с голоду.

Канешна, канешна. А я в детстве читал книжку про советских железнодорожников, так там зеленая маладьож забивала костыль с 3-4-5 ударов, а мастера социалистического труда - с двух! И к концу книжки маладьож тоже так научилась! Вот где интеллект и трудолюбие

охотник **
45 лет за рулем, Киев
С нами с 17.04.2003

Re: Шо може маладьож [Re: Juliet Capulet]
      2 марта 2018 в 14:22 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Juliet Capulet 02.03.2018 13:12 пишет:

Как лихо ты обесценил и выучиться на айтишника, и свалить зарубеж. Да, для этого нужно поднять зад. Еще как. Поэтому они вполне имеют право так говорить.
А лучше они уже тем, что не рассчитывают на государство, партию, бюджет, шаровые квартиры и пенсии. Только на себя. Это дорогого стоит при нашем национальном менталитете «мне все должны».

V.I.P *
Вишневое
С нами с 11.08.2004

2 марта 2018 в 14:26 Гілками

Отут частенько в темах хають "прєстарєлих совкодрочерів". А от чим може похвалитись сучасна молода поросль?

В 17 років підти тягати підноси офіціантом (притому запакована всим от і до по 16 годин на день, так 10 тис. на місяць в середньому, де побачили, що здоров'я як у коняки і пообіцяли "будеш адміністратором". Іда шарова, кальяни, бухло + бабло і всі, , дома ж звісно платити ні за що не потрібно, лише газом машину заправити у разі відсутності тако в баку . Отаке воно сьогодні, може звісно я в 41 вже старий, але дякуючи батькові, який побачивши свого часу "легкі" гроші в мене зміг вдовбити в голову, що то все ..., потрібно вчитись + спеціальність робочу мати.
На перше вийшло, а по другому ні професійного водія на токаря за відсутністю практики не вийшло

Короче, тєма кожного о "наболєлом" і "молодежь" наразі повчить старих "пердунів" життю.

пользователь **
64 года, Киев
С нами с 05.11.2001

Re: Шо може маладьож [Re: Storag]
      2 марта 2018 в 14:30 Гілками

Ой, слушал пару раз Алферова довольно долго. Он такую тупую дичь несет Даже непонятно, то ли полностью выжил из ума, то ли изначально был глуп.
Я не оговорился, у меня было человека три знакомых, которые в физике и вообще своей технической специальности были асы из асов, но в плане остального мышления в других сферах жизни были полными дураками. И так бывает.

СуперСтар **
Киев
С нами с 14.01.2012

2 марта 2018 в 14:30 Гілками

Это одно из первых поколений, которое - сыто, одето, свободно.
Они, в принципе, будут другие.
Но при этом, будучи сытыми и одетыми, застали вечную зраду, гибридную войну и прочие прелести современной Украины.

V.I.P *
Вишневое
С нами с 11.08.2004

Re: Шо може маладьож [Re: julson]
      2 марта 2018 в 14:36 Гілками

julson 02.03.2018 13:19 пишет:

купил себе спортивный костюм на базаре и Reobak кросы и всё. модный парень, телачки в васторге

Не надо reebok повна екіпіровка, ще магазин перший був біля готелю Хрещатик 120 у.о. костюм, 100 кросовки, 30 футболка, носки..., тобто вартість не айфону, але штатного самсунгу, запросто. Пізніше Таз 2107, правда колективний.

бЭндеровец **
10 лет (29 лет за рулем), Донецк - Киев
С нами с 10.10.2005

Re: Шо може маладьож [Re: YURAS]
      2 марта 2018 в 14:47 Гілками

YURAS 02.03.2018 13:35 пишет:

я вчера был в офисе аграрной компании, так молодежи много, не знаю как в поле, но в офисе молодые есть.

так то ж менеджеры - мейлики рассылают и отчеты из регионов собирают

продавець овочів **
Киев
С нами с 11.04.2006

Re: Шо може маладьож [Re: Mangust]
      2 марта 2018 в 14:51 Гілками

Mangust 02.03.2018 14:47 пишет:

YURAS 02.03.2018 13:35 пишет:

так то ж менеджеры - мейлики рассылают и отчеты из регионов собирают

Эти должности еще при совке были. В отом агрокомитете, что на Крещатике. С утра обзвонить колхозы по списку, собрать цыфири, сложить, отнести в другой кабинет. И до вечера свободен. Если бы были компьтеры персональные, а не СМ ЭВМ, то вообще класс, они попозже и появились, а так надо было проситься на ВЦ в клинги поиграть.

30 лет за рулем, Ровно
С нами с 09.08.2002

2 марта 2018 в 14:54 Гілками

Петрович 02.03.2018 13:16 пишет:

nope 02.03.2018 12:48 пишет:

Цьіплят по осєні щітають.
Плоди роботи покоління "прєстарєлих совкодрочерів" ми бачимо вже зараз, а сучасна поросль відповідатиме рочків за 20-30

Ага, коли буде в тому ж статусі, і коли їх теж будуть щемити "та шо ви там зробили - профукали життя і нічого нам не оставили"

Хто зна. Може будуть щемити, а може й сучасні прєстарєлі совкодрочери (хто доживе, канєш) і подяку скажуть. Але зараз маємо те, що маємо

продавець овочів **
Киев
С нами с 11.04.2006

Re: Шо може маладьож [Re: nope]
      2 марта 2018 в 14:55 Гілками

nope 02.03.2018 14:54 пишет:

Хто зна. Може будуть щемити, а може й сучасні прєстарєлі совкодрочери (хто доживе, канєш) і подяку скажуть.

Так можэт уже пора начинать эту подяку зарабатувать? Скажем не 5% платить, а 45?

Autoua.netФорумКурилка
Додаткова інформація
0 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: *
Переглядів теми: 9483

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія