Тоже интересно) Вчера друг показывал обновку. 286 сил. 76 куе. Жалеет, что не добрал блэк, динаудио и 3д (я не спрашивал, что это, подумалось круговой обзор?). Мне авто оч. понравилось. Кто тут про недопремиум вещал?
Підніму темку
А що, панове Туроводи скажуть за Туарег через 2-3 роки експлуатації ?
Що ламалось, з чим були трабли і, озираючись назад, наскільки машиною задоволені за свої гроші ?
І за якість збірання, цвіркунів в салоні. Бо на початку було багато негативних відгуків саме про це.
Послухаю
Маю Touareg другої половини 20 року, 80К пробігу. Взагалі жодного нарікання за межами ТО. Хіба що лобовуху міняв після наших доріг
цвіркунів в салоні
і зараз в новому є.
І за якість збірання, цвіркунів в салоні. Бо на початку було багато негативних відгуків саме про це.
цвіркуни сплять, якщо їх не турбувати бо пластик на дверцятах трохи поскрипує, якщо натиснути на нього
більшість сторонніх звуків від коліс, + штатна гума брідж не ОК у цьому плані.
Підніму темку
А що, панове Туроводи скажуть за Туарег через 2-3 роки експлуатації ?
Що ламалось, з чим були трабли і, озираючись назад, наскільки машиною задоволені за свої гроші ?
бенз, 2021.
трабли - софт, обов'язково потрібно мати пристрій для скидання помилок, деякі асистенти іноді глючать.
комфорт - ОК їде - ОК траса - дуже ОК пневма - ОК шумка до 140 км/г - ОК
взагалі за оснащенням і якістю на долар ціни все дуже ОК
Дизель, 20 рік. Пробіг 45к Крім заміни лобового проблем з машиною не було. Цвіркунів нема. Мультимедіа може інколи заглючити, але не критично
Минулої весни приємно здивував розхід палива в умовах тотального дефіциту. Виїхати з 6 літрів на трасі взагалі не було проблемою, що давало автономність на повному баці десь 1500км
Це зараз просто рестайл планується чи нове покоління?
Рестайл. Там глобально нічого нового. Оптика, щось по мультимедії і мені здається все.
Рестайл. Там глобально нічого нового. Оптика, щось по мультимедії і мені здається все.
Дякую! Бачу оптика і датчик нахилу кузова є фронтфішками рестайлу типу. Двигуни всі ті ж для нас теж... 7 місць не прикрутили опційно)
Пам'ятаю ще наприкінці 2021 року було прийнято рішення, що Туарег треба максимально виводити в преміум, а тому про бюджетні комплектації вже можна забути. Старт від 70к євро - тобто 75к долл +/-. Так, він буде вже в гарній комплектації, проте вже на старті.