autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Новый VW Touareg (65/72)

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

Re: Новый VW Touareg [Re: Disnake]
      3 июля 2024 в 12:17 Гілками

Disnake 03.07.2024 11:29 пишет:

(ти не уявляєш скільки мене задовбували питанням чому я не взяв рав4/х-трейл/аутлендер (трейл і аут минулі по гарній знижці - виходили навіть дешевше ніж моя далеко не топова комплектація) - і що їм відповідати

це ти про Кашкай?
доречі - новий дивився? там за 37,5 тис дол алькантара з матричною оптикою буде вже + панорама, 20 диски та двоколірний кузов.

Paulskit 03.07.2024 11:20 пишет:

Проблема тільки в тому, що особисто собі ви таке авто ніколи не купите. Бо написати "на комплектацію пофігу" на форумі дуже просто, а коли підійде момент віддавати за це "пофігу" свої кровні чесно зароблені 60к баксів

так, не куплю, бо вона мені не потрібна.
Ні за розміром, ні за 7 місць.

Змінено axon (12:21 03/07/2024)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский **
Київ
С нами с 18.06.2013

Re: Новый VW Touareg [Re: SNPTK]
      3 июля 2024 в 13:20 Гілками

SNPTK 02.07.2024 22:23 пишет:

Igorchyk 02.07.2024 21:28 пишет:

SNPTK 02.07.2024 21:09 пишет:

В ответ на:

...

Буде 3,350к гривень. Але то Р-лайн, де будуть комфортні сидіння з подовжувачем подушки та обігрівом / охолодженням, 360 огляд, проекція на скло, дотягувачі дверей, а також підрулююча задня вісь, яка дуже суттєво спрощує керування цим бегемотом. Особливо в місті. Ну а також купа інших приколів типу панорами, матриці, та інших радощів життя.

Ку7 без пневми, огляду 360, комфортних сидінь, матричних фар (це опціонально), підігріву лобового буде ну дууууже компромісним вибором. На мою особисту думку

Компроміс, звичайно, але поріг входу в дизель 286кс - 2,7. Хай і бази. А комусь цього буде достатньо.
А в Турі якщо дизель 286кс, то зразу і лише на всі гроші…

Так, але є Тур на 231кс, який по динаміці гірше за 286кс, але не так суттєво. Тур легший за Ку7 і 231кс варіант має 7.7 до сотні / 222 км/год максималки проти 6.5 /241 у Ку7 на 286 сил
Але ж комплектація того Тура дуже пристойна

Я ж не спорю, що в Тура комплектація пристойна. Я кажу, що не всім така комплектація потрібна/не всі готові за ню стільки платити. Комусь важливіший двигун і умовна база чи база+. Ну то от їм ця пропозиція підійде. Всі люди різні. Але сама можливість взяти дешевше базу і сильно дешевше це вже ок.
Можливість взяти дорогі варіанти ні хто ні в кого не забирає;)

СуперСтар *
Харьков
С нами с 12.01.2004

Re: Новый VW Touareg [Re: Igorchyk]
      3 июля 2024 в 13:24 Гілками

мне кажется, где-где, а на нашем форуме должна быть единодушная поддержка появления таких комплектаций. Мы ж типа знатоки, ценим удовольствие от самого процесса управления автомобилем, а уже во вторую очередь - от краски металик, подсветки салона и прочего там электропривода бажника.

читатель
С нами с 11.04.2005

Re: Новый VW Touareg [Re: axon]

axon 03.07.2024 11:03 пишет:

Відсотків 90 вторинного ринку Правдо 4-5 років це база-бубєн
Де ваще ні парткроніка, ні шкіри – ваще нікуя нема. Навіть фари галогєнові без лінзи.
Топчік продажів в сегементі.

ця "база-бубєн" що з галогеном і на тканині має камеру, 3-зонний клімат (з окремим повним заднім контуром зі своїм випарювачем), підігрів передніх сидінь (чого в базі Q7 немає) хто з них "бубен" ще питання

Достоевский **
Київ
С нами с 18.06.2013

Re: Новый VW Touareg [Re: Paulskit]

Paulskit 02.07.2024 22:22 пишет:

3 млн гривень майже, пневми все ще нема
Я не спору заради, просто цікаво. Пуста машина за 3 млн гривень, в звичайному лаку, навіть не металік, на 18 колесах. Навіщо таке і чим воно краще за конкурентів? Ось конкретно твій варіант, ні алькантари, про яку ти постійно пишеш, ні 3-го ряду нема. Пневматичної підвіски також. Які конкурентні переваги? Тут навіть на шильдик не спишеш, бо ну видно, що машина бідненька навіть зовні. Чим воно краще за той же Палісад чи Мазду чи що там же звучало в темі? Ти б особисто собі купив таке щастя за 3 млн гривень?

Друже, як ти не можеш зрозуміти: я тут в цій дискусії не свій варіант для себе коханого розглядаю, а стверджую, що можливість взяти умовну базу чи базу+ за не всі гроші світу це добре, бо когось це влаштує. Чи ти виключаєш, що когось це влаштує і у всіх будуть запити лише +/- такі як у тебе?

V.I.P ***
      3 июля 2024 в 13:30 Гілками

Я на себе взагалі цей варіант не приміряю, бо мене такі авто не цікавлять в принципі, як клас.
Я намагаюсь зі сферичного коня в вакуумі "може комусь буде цікаво" і "якщо у людини рівно 2 млн 300 тисяч і єдина вимога це марка Audi і модель Q7" зрозуміти портрет потенційного покупця такого варіанту і чому це буде саме він, а не щось з конкурентів.

Достоевский **
Київ
С нами с 18.06.2013

3 июля 2024 в 13:40 Гілками

Paulskit 03.07.2024 13:30 пишет:

Я на себе взагалі цей варіант не приміряю, бо мене такі авто не цікавлять в принципі, як клас.
Я намагаюсь зі сферичного коня в вакуумі "може комусь буде цікаво" і "якщо у людини рівно 2 млн 300 тисяч і єдина вимога це марка Audi і модель Q7" зрозуміти портрет потенційного покупця такого варіанту і чому це буде саме він, а не щось з конкурентів.

Ну та багато може бути факторів чому це авто в база/базі+ підійде, вони вже навіть в обговоренні проскакували. Але мені не дуже цікаво ці портрети малювати) Я просто впевнений, що такі люди існують, і цього вже досить щоб вважати цю пропозицію позитивом на нашому ринку.

Супер писатель! *
Lviv
С нами с 26.09.2007

3 июля 2024 в 14:32 Гілками

єдина вимога це марка Audi і модель Q7"

Маніпуляція.
Вимога в потенційного покупця може бути доволі поширена - хороше велике авто з великим багажником, а тут щей бонусом привалило "Audi" і Made in Germany...

V.I.P ***
Re: Новый VW Touareg [Re: vvvolf]
      3 июля 2024 в 14:34 Гілками

vvvolf 03.07.2024 14:32 пишет:

єдина вимога це марка Audi і модель Q7"

Маніпуляція.
Вимога в потенційного покупця може бути доволі поширена - хороше велике авто з великим багажником, а тут щей бонусом привалило "Audi" і Made in Germany...

Це була іронія на вимоги, що скидали вище.
В будь-якому разі, на моє питання вище про конкурентів відповіді так і не зʼявилось

Супер писатель! *
Lviv
С нами с 26.09.2007

3 июля 2024 в 14:36 Гілками

Igorchyk 03.07.2024 13:40 пишет:

Я просто впевнений, що такі люди існують, і цього вже досить щоб вважати цю пропозицію позитивом на нашому ринку.

В критиків даної комплектації чітко читається контекст "ця версія Audi погана, бо я так вважаю". Жодного об'єктивного аргумента типу "їде максимум 220, що дуже мало", "розганяєтся аж за 8 секунд, що дуже довго", "неякісна збірка", "незручна ергономіка", "підвіску пробиває", "крени в поворотах як в Тойоти" і.т.д.

Супер писатель! *
Lviv
С нами с 26.09.2007

3 июля 2024 в 14:47 Гілками

Paulskit 03.07.2024 14:34 пишет:

В будь-якому разі, на моє питання вище про конкурентів відповіді так і не зʼявилось

Ну я теж не цільовий контингент такого типу авто, навіть якщо би привалило лишніх 59 тис., але моя думка щодо конкурентів:
- палісад один раз побачив в салоні, то стало страшно і втік. Циганщина конкретна.
- мазда концептуально дуже подобається. Правильна компоновка ітд. Типу БМВ для бідних. Але:
1 - вони це роблять вперше і не факт що вийшло добре
2 - якраз позавчора побачив свіжу припарковану CX-90 бежевого кольору. То вживу відверто не сподобалась. Ну такий надто азіатський дизайн на мій смак.
Тому якщо чесно - якби мені приставили пістолет до виска і сказали, що я мушу купити щось з цих 3-х варіантів, то 99%, що це була би таки Ауді. Фактично єдиний негатив - це відсутність Carplay (хоче чесно кажучи не вірю що його там нема)...

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

3 июля 2024 в 14:53 Гілками

vvvolf 03.07.2024 14:47 пишет:

Тому якщо чесно - якби мені приставили пістолет до виска і сказали, що я мушу купити щось з цих 3-х варіантів, то 99%, що це була би таки Ауді. Фактично єдиний негатив - це відсутність Carplay (хоче чесно кажучи не вірю що його там нема)...

до того ж чомусь усі ігнорять той факт, що у Ауді - кваттро з самоблок діфом.
це фігня ж, інша справа - муфта палісейда, що за 5 хвилин перегріється взиимку поки до дачі доїдешь. Зато автогальмування та утримання в полосі сугроба - маст хев.

Супер писатель! *
Lviv
С нами с 26.09.2007

Re: Новый VW Touareg [Re: axon]
      3 июля 2024 в 14:57 Гілками

axon 03.07.2024 14:53 пишет:

до того ж чомусь усі ігнорять той факт, що у Ауді - кваттро з самоблок діфом.

Тільки хотів написати. Для цікавості зайшов в конфігуратор, а тут така інфо:
В ответ на:

"Постійний повний привід quattro вражає неперевершеним зчепленням з дорогою, динамікою руху та високою стійкістю - завдяки асиметричному динамічному розподілу крутного моменту за допомогою самоблокувального міжосьового диференціала та селективного управління крутним моментом на колесах. Функція механічного блокування розподіляє крутний момент на передню та задню осі без затримок."

Цікаво звичайно що це за диференціал, бо Торсен навіть не у всіх дорожчих Ауді ставлять.
Але виходить, що там 8-ступінчата автомат-коробка (не ДСГ) + механічний диференціал, і це реально цікаво...

V.I.P ***
      3 июля 2024 в 15:05 Гілками

А те що там за 60к баксів нема базових речей типу парктроніків, підігріву керма, сидінь, базової активної безпеки? Це ж сімейне авто, це все не важливо?

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

3 июля 2024 в 15:15 Гілками

Paulskit 03.07.2024 15:05 пишет:

А те що там за 60к баксів нема базових речей типу парктроніків, підігріву керма, сидінь, базової активної безпеки? Це ж сімейне авто, це все не важливо?

парктронік є задній, передній +20 тис грн дозамоляється прии замовленні.
переддні сідухи електро, можливо підігрів не вказали просто, хз
із захисту є система попередж. про сходження зі смуги та функція захисту пішоходів - хз наскільки воно треба у корках Києва, але воно є.

Супер писатель! *
Lviv
С нами с 26.09.2007

3 июля 2024 в 15:17 Гілками

Ну задній парктронік таки є))
Ну і так - для мене "як їде" важливіше від опцій і знову таки - так, навіть якщо це опції безпеки. Ну і навіть без тест-драйву підозрюю, що "техніку не проп'єш" і Ауді буде їхати краще від Мазди, вже не говорячи про Хюндай...

V.I.P ***
      3 июля 2024 в 15:33 Гілками

vvvolf 03.07.2024 15:17 пишет:

Ну і так - для мене "як їде" важливіше від опцій і знову таки - так, навіть якщо це опції безпеки. Ну і навіть без тест-драйву підозрюю, що "техніку не проп'єш" і Ауді буде їхати краще від Мазди, вже не говорячи про Хюндай...

Нє, ну задній парктронік за 60к це перемога
Для того, щоб було цікаве "їде" треба 3.0 брати, пневму, активні стабілізатори і підрулюючу задню вісь. В базі цього всього немає. І навіть тоді все одно залишаться певні питання.
Хоча чомусь мені здається, що ЦА цього авто це взагалі не про "їде".

Супер писатель! **
32 года за рулем, Бровары
С нами с 23.06.2009

3 июля 2024 в 15:39 Гілками

Paulskit 03.07.2024 15:33 пишет:

vvvolf 03.07.2024 15:17 пишет:

В ответ на:

...

Нє, ну задній парктронік за 60к це перемога
Для того, щоб було цікаве "їде" треба 3.0 брати, пневму, активні стабілізатори і підрулюючу задню вісь. В базі цього всього немає. І навіть тоді все одно залишаться певні питання.

Читаючи цей топік, навіть не дивлячись на авто в профілі, одразу розумієш, хто їв устриць, а хто марить преміумом.

Змінено Gonchik74 (15:40 03/07/2024)

XS1
Достоевский **
С нами с 10.10.2010

3 июля 2024 в 15:40 Гілками

Дивно, з якою легкістю знайшлось пояснення масової купівлі базового уазіка від Тойоти за 50, з'явився портрет покупця, але так завзято спростовується наявність бажаючих взяти базову чи навколобазову Ауді за 60к.
Та будуть такі ж самі, кому як "тойота не ламаєЦЦЦя"(с), так і "це ж преміум ББЖ на шару" (Б - бо за Ч треба доплатити близько 50к , а в прикладі про тотальну економію).
Воно чим більш віддаленим є сам від потенційного покупця такого авто, тим важче уявити наявність таких покупців. Але для цього треба дивитися на реальність, і прикладом може бути той же Прадо і нещодавні "гарячі" розпродажі напівпустих 2-річних БМВ.

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

3 июля 2024 в 15:42 Гілками

Paulskit 03.07.2024 15:33 пишет:

[треба 3.0 брати, пневму, активні стабілізатори і підрулюючу задню вісь. В базі цього всього немає. І навіть тоді все одно залишаться певні питання.

Вибач, мені здається, або ти якісно стебешся, або живеш у якісь лакшері-бульбашці, яку сам собі намалював.
У тебе такі самі вимоги до всіх оточуючих тебе речей – тільки топ, тільки преміум та лаккшері?

У мене в голові постійно кружляє цитата з книжки «Generation "П"

XS1 03.07.2024 15:40 пишет:

і нещодавні "гарячі" розпродажі напівпустих 2-річних БМВ.

доречі БМВ зайняли друге місце в штуках за червень у продажах (після рав-4).
не читають вони фтуа, інакше не купили ті напіпорожні тачки, ще й дворічні.

Змінено axon (15:48 03/07/2024)

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
13 користувачів і 77 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 175264

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія