Наскільки я бачу, суть непорозуміння в тому, що вважати альтернативою. На прикладі, який мені більш близький: Альтернативою M340 можна вважати S5 та C43. Чи можна вважати альтернативою гарно напаковану 330?
Paulskit 21.08.2025 13:42 пишет: Наскільки я бачу, суть непорозуміння в тому, що вважати альтернативою. На прикладі, який мені більш близький: Альтернативою M340 можна вважати S5 та C43. Чи можна вважати альтернативою гарно напаковану 330?
Друже, звідки я можу знати твої критерії альтернативи?) В мене вони про розмір, місткість і комфортну підвіску для пересування) Саме з таких критеріїв я і радив альтернативу за співставні кошти. Пропонуй свої альтернативи) Комусь підійде моя альтернатива, комусь твоя) Тай по тому) Закінчую цей срачик)
Igorchyk 21.08.2025 13:29 пишет: А "з подібним комфортом салону і підвіски" ти недочитав чи так нецікаво дискутувати?)
Дискутувати дійсно стає нецікаво. Тому що у нас різні визначення "альтернативи". Для мене це означає, що майже всі характеристики / функції мають бути практично однаковими. Може, там з якимись (дуже) окремими виключеннями. Ваш підхід інший. Не гірший і не кращій, просто інший. Теж нормально.
Igorchyk 21.08.2025 13:29 пишет: А "з подібним комфортом салону і підвіски" ти недочитав чи так нецікаво дискутувати?)
Дискутувати дійсно стає нецікаво. Тому що у нас різні визначення "альтернативи". Для мене це означає, що майже всі характеристики / функції мають бути практично однаковими. Може, там з якимись (дуже) окремими виключеннями. Ваш підхід інший. Не гірший і не кращій, просто інший. Теж нормально.
Рік тому до ВАГа були певні претензії по якості картинки з камер. Навесні 2024, коли трохи катав тестовий Тур, дійсно помітив це. На авто була лише одна камера позаду, і те, що вона видавала, на великому екрані мультимедійки виглядало жахливо. Продавці казали, що в версіях з системою кругового огляду, ніби все ok. Тільки на той момент вона була недоступна для замовлення.
Чув схожу критику на адресу Q7, проте на власні очі не бачив.
Чи може хтось поділитися оновленою інфою по автівках 2025 року? Наскільки гарна / погана картинка?
Пане Igorchyk, чи є у вас зауваження до вашої Q7 стосовно камер (камери)?
skov 21.08.2025 15:20 пишет: Спроба повернутися до теми
Рік тому до ВАГа були певні претензії по якості картинки з камер. Навесні 2024, коли трохи катав тестовий Тур, дійсно помітив це. На авто була лише одна камера позаду, і те, що вона видавала, на великому екрані мультимедійки виглядало жахливо. Продавці казали, що в версіях з системою кругового огляду, ніби все ok. Тільки на той момент вона була недоступна для замовлення.
Чи може хтось поділитися оновленою інфою по автівках 2025 року? Наскільки гарна / погана картинка?
В мене камера заднього виду лише. Якісь дуже ок як на мій смак. Якщо хто може бачив якість камер 360 на Юніксі, то це просто небо і земля.
skov 21.08.2025 15:20 пишет: Спроба повернутися до теми Q7
Не срачика заради, але рубрика з цікавого: гальмівні диски (і передні, і задні) на бензинових 2,0 більші, ніж на дизельних 3,0. Побачив це візуально в салоні, як гуляв по салону коли робив ТО. Потім спецом перепитав майстра-прильмальника, він спецом перепровірив по програмі заводській і такі да.
Не срачика заради, але рубрика з цікавого: гальмівні диски (і передні, і задні) на бензинових 2,0 більші, ніж на дизельних 3,0. Побачив це візуально в салоні, як гуляв по салону коли робив ТО. Потім спецом перепитав майстра-прильмальника, він спецом перепровірив по програмі заводській і такі да.
На Турі так само. У бензинової версії більші дискі.
На Турі так само. У бензинової версії більші дискі.
І дякую за відгук по камері!
Ну на Турі хоч логічно: 3,0 бенз більш динамічний за 3,0 дизель. А тут?) Хіба отой третій ряд рахують як додаткове навантаження і через то кращі дають гальма, як то було і на Початку Кодіакові з третім рядом, бо в 2,0 бензі він йде апріорі, а в 3,0 і дизелі і бензі як додаткова опція за 2к. По камері ще думка: в Q7 екран відносно невеликий, може ще тому якість здається прям дуже ок. Точно не гірша Тіга і Кодіака попередніх, а здається і краща.
Все чудово з камерами 360 на турі. Видно добре Парктронік став більш історичним, а камери добрі
На єтроні 360 чудові. Автівка MLB Evo платформи, думаю, що на турі точно мають бути не гірші
На єтроні 360 чудові. Автівка MLB Evo платформи, думаю, що на турі точно мають бути не гірші
На жаль, платформа сама по собі не гарантує якість камер. Те, що було рік тому - відстій. Ніби причепили камеру з Туарега 2012 року. Добре, що виправили.
Я так розумію, що вони не пропонують його як заміну Туарегу. Взагалі не пропонують ніякої заміни. Туарег цінився трошки за інші якості, ніж +2 неповноцінних місця в багажнику.