Їхав з Києва на Хмельницький вночі. У Високій печі перед мостом була тупо перекрита дорога, стояв "кірпіч" і все. Ніяких знаків чи об"їздів. Добре що передімною був хтось досвідчений, попер тупо за знак, там був якийсь ледве живий одноколійниймісток поряд з основним. По ньому і переїхали. За ним там теж все перекопане, об"їзжали дорогою зліва. Хоча в гуглі на карті було відмічено що дорога перекрита, але він всеодно повів тудою.
Знак объезда перед мостом стоит, но не очень внятный. Слегка блуканул с этим объездом. Дорога в Высокой Печи перекрыта бетонными блоками с поездами только для легковых. Фура не проходит. Зато почти вся дорога до Хмельницкого была свободна от фур.
Ехал в объезд селами и лесами. Дороги нет. Рекомендую все таки лезть в "дырку".
Дві неділі тому був у Житомирській обл. на мясокомбінаті. То не в самому Житомирі а трошки дальше в сторону Хмельницька. Я вже колись там був і без проблем добрався, тому і не переживав. Цього разу я вже в 4- їй був в Житомирі, поспав трошки і зранку виїхав. Дивлюся багато машин їде в ту сторону подумав, що в Хмельницьк на базар і за ними. А там дорога така, то є то нема ремонтують її. І МІСТ !!! закритий. Всі (машин напевно 5 шт) повернули на право і я за ними. Ідемо, а дорога вже гірша і вужча. А машини, що їхали перед мною стають по обочинах. Залишилось тільки дві. І вони повернули на грунтову дорогу, а я за ними. Нічого собі думаю - обїзд. Одна з машин зупиняється, а друга ще трошки проїхала і повернула поле. Їде по полю, а я за ним і думаю, що тут щось не те. Тут він зупиняється (в полі під лісом), виходять хлопці в військовій формі. Я трохи злякався, але питаю - куди далі? А вони кажуть - ми не знаємо де ти їдеш, але ми вже приїхали. Виявляється вони на гриби їхали.))) В ті часи на житомирщині гриби кинулися. Ну я кажу, то ведіть мене на гриби буду збирати, раз вже за 500км приїхав))). Довго сміялися. І я істерично сміявся. На тому мості мені треба було обїхати справа, а я зробив коло на 30км.!!!! Всю дорогу з себе сміявся, як то я помилився. Така вот бувальщина))). 20:52
Может у кого-то есть актуальная информация по мосту в Высокой Печи? Ломиться мимо блоков или объезжать? И еще гугл рисует перекрытие моста через Случь в Старконе - это так?, понятно что можно объехать через аэродром, но там дорога всегда была намного хуже
Может у кого-то есть актуальная информация по мосту в Высокой Печи? Ломиться мимо блоков или объезжать? И еще гугл рисует перекрытие моста через Случь в Старконе - это так?, понятно что можно объехать через аэродром, но там дорога всегда была намного хуже
недавно ездил. Ломись мимо блоков. 2 минуты и Ты все поехал. Объезжать не стоит. Дальше Незнаю. Мост через Случ тогда был открыт. А в Высокой Печи даже ланосы приезжают по дороге сбоку моста
недавно ездил. Ломись мимо блоков. 2 минуты и Ты все поехал. Объезжать не стоит. Дальше Незнаю. Мост через Случ тогда был открыт. А в Высокой Печи даже ланосы приезжают по дороге сбоку моста
ясно, пасиб!
ездил на выходных. в высокой печи проехать легко. но второй это жесть - седан может не пройти. чудом проскочил. обратно поехал другой дорогой.
ездил на выходных. в высокой печи проехать легко. но второй это жесть - седан может не пройти. чудом проскочил. обратно поехал другой дорогой.
та ладно по второму тоже машины ездят. Я назад ночью ехал так жена тоже рычала может в обход. Ниче проехали нормально.
может ночью не так страшно))
Подскажите, если ехать вечером, чтобы не потеряться стоит ли рассматривать вариант с объездом моста через Тригорье - Новая Рудня?
Вчора їхав у Хмельницький. Об"їзд у Високій Печі роздовбаний але проїзжабельний. Другий ремонт навіть не помітив де він був, мабуть вже відкрили. У Старконі їхав по об"їздній, тому що гугль категорично не хотів прокладати через Старкон. Хоча знайомі казали що міст у Старконі можна проїхати поки. Дорога більш мень нормальна, тільки за Житомиром десь кілометрів 20 суцільного льоду. Два рази машину ловив на дорозі, добре що зустрічних не було.
Я на Каменец сделал крюк через Винницу Ни разу не пожалел, там почти везде новая дорога, грустно становится уже в районе Летичева. И не так уж много лишнего километража.
Я на Каменец сделал крюк через Винницу Ни разу не пожалел, там почти везде новая дорога, грустно становится уже в районе Летичева. И не так уж много лишнего километража.
а от Виницы можно ехать и через Бар.мост который делают в Великой печи проезжается на ура низом рядом с мостом.
а от Виницы можно ехать и через Бар.мост который делают в Великой печи проезжается на ура низом рядом с мостом.
а ну его я назад в мерзкий ледяной дождь рулил, так хоть дорога хорошая
а ну его я назад в мерзкий ледяной дождь рулил, так хоть дорога хорошая
ну тогда Да. Да и рыбки можно было купить в Летичеве.
Ще й в більшості випадків, по дві смуги в кожну сторону, а не селами поміж хати і свійські тварини Якби ще не відрізок від межі Вінницької/Хмельницької обл, до майже Хмельницького, то була б пісня
мост который делают в Великой печи проезжается на ура низом рядом с мостом.
вот кстати не на ура. На седане/универсале с длинными свесами и клиренсом меньше сантиметров 15 я бы не рекомендовал. Ехал на кроссе, поэтому проскочил без проблем, но передо мной даже логан проваливался в ямы не слабо т.к. встречка была занята и места для маневра не было совсем. Есть и объезд, говорят по качеству дороги более-менее, но может быть не чищен от снега/льда
мост который делают в Великой печи проезжается на ура низом рядом с мостом.
вот кстати не на ура. На седане/универсале с длинными свесами и клиренсом меньше сантиметров 15 я бы не рекомендовал. Ехал на кроссе, поэтому проскочил без проблем, но передо мной даже логан проваливался в ямы не слабо т.к. встречка была занята и места для маневра не было совсем. Есть и объезд, говорят по качеству дороги более-менее, но может быть не чищен от снега/льда
ну Незнаю как Сечас Я примерно месяц назад ехал так шо один мост шо другой мост впереди меня ехали обычные пузотерки.
Місток у Високій Печі вже відкрили, хоча на 04.01. знаки ще не зняли. Облаштовують пішоходну зону.