Подскажите, как сейчас кусок Любар - Староконстантинов, ремонтов и перекрестных разъездов со светлофором много? Или лучше поехать Любар - Кустовцы - Староконстантинов, как этот кусок?
Там не такий інтенсивний рух, щоб перейматися реверсивним рухом. Я краще постою 5-7 хв. на реверсі, але поїду вже нормальною дорогою, хоч і в ремонті, ніж скакати по горбах на місцевих через Кустівці. По часу вийде на одне.
Спасибо. Глобальные ремонты остались с Любара до Староконстантинова? Ездил два месяца назад, были ремонты в 3-х местах, сейчас как там ситуация?
Есть желание съездить в Староконстантинов (из Киева). Waze строит маршрут через Бердичев. В прошлые годы я больше любил ехать через центр Житомира на Чуднов. Как там сейчас?
Есть желание съездить в Староконстантинов (из Киева). Waze строит маршрут через Бердичев. В прошлые годы я больше любил ехать через центр Житомира на Чуднов. Как там сейчас?
Сьогодні їздив з Хмельницького в столицю через Летичів, Уланів, Бердичів, а повертався через Чуднів, Любар, Старокостянтинів. З Києва до Чуднова дорога у відмінному стані, далі через роботи на залізничному переїзді пряма дорога на Любар закрита, водії їдуть в обїзд в напрямку Полонного біля 20 км (дорога в ямках, цьогоріч поки їх не латали) і далі Нову Чорторію (відрізок практично без ям). Від Любара дві ділянки по декілька кілометрів до межі областей майже закінчені (поки є реверс). В Хмельнцькій області від кордону декілька кілометрів до Старого Острополя заасфальтували і від Самчиків до обїздної Старокостянтинова теж вже завершують.
Дякую! Виглядає що дійсно краще їхати через Бердичів.
Дикую! Виглядає що дійсно краще їхати через Бердичів.
Тільки треба мати на увазі, що 40 км траси М-12 від межі Вінницької/Хмельницької областей до Голоскова в ремонті з реверсами на мостах.
Спасибо за подробный рассказ. Второй раз Вы бы какую дорогу выбрали для поездки?
Спасибо за подробный рассказ. Второй раз Вы бы какую дорогу выбрали для поездки?
Якщо маршрут Київ-Хмельницький, то їхав би через Бердичів принаймі від Житомира до Бердичова нормальна дорога, інколи попадаються ямки. Від Бердичова до Літинського перехрестя дорога вся в латках, але ями практично відсутні. Далі у Вінницькій області дорога відмінна, а від межі Хмельницької області до перехрестя на Меджибіж попадаються ями, а на деяких ділянках проводяться ремонтні роботи. Якби від Чуднова в напрямку Полонного засипали ямки їхав би через Чуднів і Любар, але більше 20 км постійно шукати як обїхати чергову яму і не потрапити в халепу не кращий варіант наразі.
Якби від Чуднова в напрямку Полонного засипали ямки їхав би через Чуднів і Любар, але більше 20 км постійно шукати як обїхати чергову яму і не потрапити в халепу не кращий варіант наразі.
А навіщо їхати з Чуднова на Полонне об'їжджаючи ями, якщо можна з Чуднова їхати на Вільшанку і в Волосянці не повертати вправо на Кілки, а повернути вліво на Карпівці-Трощу-Бурківці і ідеальною дорогою доїхати до Н-02, а нею вже 18 км до Любара?
Якби від Чуднова в напрямку Полонного засипали ямки їхав би через Чуднів і Любар, але більше 20 км постійно шукати як обїхати чергову яму і не потрапити в халепу не кращий варіант наразі.
А навіщо їхати з Чуднова на Полонне об'їжджаючи ями, якщо можна з Чуднова їхати на Вільшанку і в Волосянці не повертати вправо на Кілки, а повернути вліво на Карпівці-Трощу-Бурківці і ідеальною дорогою доїхати до Н-02, а нею вже 18 км до Любара?
Дякую за інформацію. Буду мати на увазі, поки переїзд на ділянці Чуднів-Любар не запустять.
Камради, вітаю!
Хто їздив на Хмельницький на Трійцю, поділіться правильною дорогою і таймінгом, будь ласка. Або неправильною, з відповідним поясненням))
Камради, вітаю!
Хто їздив на Хмельницький на Трійцю, поділіться правильною дорогою і таймінгом, будь ласка. Або неправильною, з відповідним поясненням))
Ездил в субботу из Винницы. За счет реверсных светофоров можно застрять в Хмельницкой области. В целом Винница-Хмельницкий вышло от 2х до 2.5 часа
Так по времени еще норм, думал будет дольше
За месяц прокатился туда/назад два раза. Первая попытка была "Киев-Житомир-Бердичев-Любар-(дорога не Кременец) -Старкон". В принципе, норм, разве что до Любара дорога такая, что надо всегда ожидать пакости. Назад ехал почти также, только в Старконе проехал по окружной (обалдел от качества и масштабов) и дальше на Любар. Большая часть дороги до Любара сделана или делается, последние 15-20км - то уже таке... Но в целом, мне так больше зашла дорога, чем через Кременец. А дальше опять на Бердичев.
На прошлых выходных после Бердичева поехал по классическому маршруту - на окружную Хмельника, до трассы Винница-Хмель. Все просто супер. Иногда приходилось себя сдерживать, чтобы держать 110. А вот уже в Хмельницкой области на трассе - большей частью капец. В принципе, не из-за ям, а из-за большого трафика и узкой дороги с двумя участками реверса. Но самое прикольное, что назад я поехал все равно там же. В целом этот маршрут мне зашел больше, чем через Любар.
Відписався в темі про Кам'янець-Подільський детально
Якщо коротко: їхав 26.06 через Бердичів - Р31 (мимо Хмільника). Р31 боятися не треба, залатана. Від Летичева до Голоскова купа ремонтів з реверсами та збираються каравани через погані умови для обгонів. Але загалом так їхати можна, мене не вкурвило, сподобалося (далі їхав на КамПод і Чернівці).
Два тижні тому Waze починав ще з Чуднова в сторону Полонного - "Увага, попереду яма". До переїзду не замовкав. Їхав минулої суботи - до круга Waze мовчав, після - бачив машину, яка засипала ями.
П.С. Ви з Полонного повертаєте на Любар?
Якщо коротко: їхав 26.06 через Бердичів - Р31 (мимо Хмільника). Р31 боятися не треба, залатана. Від Летичева до Голоскова купа ремонтів з реверсами та збираються каравани через погані умови для обгонів. Але загалом так їхати можна, мене не вкурвило, сподобалося (далі їхав на КамПод і Чернівці).
Сейчас как по мне это ужасный маршрут. А я ещё в Бердичеве застрял на час, так как из за моста весь город стоял на подъезде к нему.
А так дорога с ремонтами, реверса и качкой, капец, те новые участки не компенсируют всей этой жопы (( А от Хотина до Черновцов я вообще молча ((
Сейчас как по мне это ужасный маршрут. А я ещё в Бердичеве застрял на час, так как из за моста весь город стоял на подъезде к нему.
А так дорога с ремонтами, реверса и качкой, капец, те новые участки не компенсируют всей этой жопы (( А от Хотина до Черновцов я вообще молча ((
от Окружной Хотина до Черновцов вроде все ок? Или ремонты сейчас?
Ехал той дорогой что через динивці ремонты и паршивая дорога.
...
значит убили и теперь ремонты. Там от Хотина до Черновцов 100 км грубо говоря. Правда я той дорогой года два назад ездил
...
значит убили и теперь ремонты. Там от Хотина до Черновцов 100 км грубо говоря. Правда я той дорогой года два назад ездил
ну я тудой ехал 4 года назад и она біла убита особенно на подьезде к Черновцам )) Вооще там в общем не очень, или ремонты или еще не сделали, ям нет, но машину кидает по дороге, а те участки которые сделаны то они как по мне особо не компенсируют