hpp 24.12.2022 20:06 пишет: Вчора їздив в Чернівці Київ - Житомир - Вінниця - Хмельницький. Дорога чудова.
я таки поїхав своїм маршрутом. Від Бердичева до виїзду на трасу Винниця-Хмель дорога, в принципі, норм. Треба бути уважним, але в цілому проїхав спокійно.
hpp 24.12.2022 20:06 пишет: Вчора їздив в Чернівці Київ - Житомир - Вінниця - Хмельницький. Дорога чудова.
я таки поїхав своїм маршрутом. Від Бердичева до виїзду на трасу Винниця-Хмель дорога, в принципі, норм. Треба бути уважним, але в цілому проїхав спокійно.
Це не той самий маршрут, ви через Хмільник поїхали. Там і дорога гірша, і через сам Бердичів доводиться проїжджати.
Вчора повертався з Хмельницького на Київ. Їхав вже своїм звичним маршрутом через окружну Хмільника-Бердичів. Їхалось добре. 345 км за 4 год 15 хвилин з витратою 5.1л на 100км. Тобто не поспішав. Вже на Житомирській трасі їхав 120, а до того десь 100-105. Дорого, в цілому норм. Але треба бути уважним десь починаючи від Широкої Греблі до Бердичєва. Все інше їдеться легко та спокійно.
Сьогодні проїхав Київ-Житомир-Чуднів-Кустівці-Любар-Хмельницький Дорога норм, десь 4год 20 хв. Найгірша ділянка Любар-Кустівці, де не де трапляються ями, треба бути уважним, але 110 їхати можна.
А нашо такий крюк у Кустівці? Минулого року два рази їздив через переїзд коло Чуднова і селами до недобудованої траси. Да, там кілометрів 4-5 жах, зате решта прекрасно. І не треба круги нарізати.
opexkiev 04.01.2023 19:45 пишет: А нашо такий крюк у Кустівці? Минулого року два рази їздив через переїзд коло Чуднова і селами до недобудованої траси. Да, там кілометрів 4-5 жах, зате решта прекрасно. І не треба круги нарізати.
Якраз заради тих 4-5 кілометрів жаху і дороги через села. Через кустівці вона пуста і три села на всю дорогу.. По часу думаю одне й те саме, але якось спокійніше їхати.
Mutant 04.01.2023 19:20 пишет: Сьогодні проїхав Київ-Житомир-Чуднів-Кустівці-Любар-Хмельницький Дорога норм, десь 4год 20 хв. Найгірша ділянка Любар-Кустівці, де не де трапляються ями, треба бути уважним, але 110 їхати можна.
Раніше одним із варіантів в мене був маршрут Київ-Житомир-Чуднів-Полоне-Кустівці-Старокостянтинів-Хмельницький. Ваш маршрут не зовсім зрозумів - навіщо з Кустівців їхати в Любар? Чи там мало бути як в моєму варіанті?
Mutant 04.01.2023 19:20 пишет: Сьогодні проїхав Київ-Житомир-Чуднів-Кустівці-Любар-Хмельницький Дорога норм, десь 4год 20 хв. Найгірша ділянка Любар-Кустівці, де не де трапляються ями, треба бути уважним, але 110 їхати можна.
Раніше одним із варіантів в мене був маршрут Київ-Житомир-Чуднів-Полоне-Кустівці-Старокостянтинів-Хмельницький. Ваш маршрут не зовсім зрозумів - навіщо з Кустівців їхати в Любар? Чи там мало бути як в моєму варіанті?
Соррі описка. Мав на увазі Печанівку... Чомусь написав Кустівці. Київ-Житомир-Чуднів-Печанівка-Любар-Хмельницький
дорога в КП: Київ - Житомир: вже є декілька досить великих ям в правій смузі + ремонт мосту за постом Поліції (звуження до 1 смуги) Житомир - Вінниця: все ок, крім окружної Бердичева Вінниця - Хмельницький - майже автобан, тільки за самою Вінницею в селах 2 камери на швидкість Хмельницький - Кам'янець - все чудово.
Назад поїхав по P31 (через Хмільник на пряму на Бердичів) - досить багато ям, латок та напливів, їхати не комфортно, краще таки крюк через Вінницю ну і від Бердичева до Житомира трасса вже "втомилась", досить багато ям в обох смугах, в деяких місцях довидиться відтормажуватись в "0", + було декілька машин на узбіччі, які міняли колеса. Їхати уважно, бажато засвітло.
Останні рази їздив через Вінницю, а вейз постійно вів через Бердичів. Вирішив перевірити. Все по вейзу. Київ-Житомир-Бердичів-Вінницька траса. Найгірший відрізок від Бердичева до кола. Хмельницький-Старокостянтинів-Бердичів-Житомир. Від Старокостянтинова до Бердичева найкращий відрізок від кола до Бердичева. Минулі роки їздив Київ-Житомир-Чуднів-Полоне. Є сумніви щодо перевірки...
Їздив вчора Київ-Житомир-Бердичів-Глухівці Всюди все ок, а от на зворотньому шляху між Бердичевом і Житомиром шматок суцільного жахіття, тупо ями в глибину на три шари асфальту. Купв машин міняла колеса. Я проповз, але по темному там жесть.
Sashok_Accent 24.04.2023 09:29 пишет: Їздив вчора Київ-Житомир-Бердичів-Глухівці Всюди все ок, а от на зворотньому шляху між Бердичевом і Житомиром шматок суцільного жахіття, тупо ями в глибину на три шари асфальту. Купв машин міняла колеса. Я проповз, але по темному там жесть.
Люто підверджую, ще 1 квітня їхав, там жесть, якщо і досі не зробили то взагалі. Повзти 30 км год з готовністю раптом зупинитися.
Sashok_Accent 24.04.2023 09:29 пишет: Їздив вчора Київ-Житомир-Бердичів-Глухівці Всюди все ок, а от на зворотньому шляху між Бердичевом і Житомиром шматок суцільного жахіття, тупо ями в глибину на три шари асфальту. Купв машин міняла колеса. Я проповз, але по темному там жесть.
Люто підверджую, ще 1 квітня їхав, там жесть, якщо і досі не зробили то взагалі. Повзти 30 км год з готовністю раптом зупинитися.
не зробили, і навіть не намагаються. Тупо ніхто нічо далі, там де міст - щось роблять, а на цьому шматку нічого. Тільки ями, як від артилерії.
Аналогічно, 9 квітня там їхав в зливу Також кілька машин міняли колеса на узбіччі.
opexkiev 24.04.2023 15:56 пишет: Цікаво, ну більшість раз в рік. Але місцеві, невже не завалили скаргами автодор, депутатів?
У Житомирського автодору не забалуєшь, тупо найгірший. Вони і М-06 примудрилися проср*ти.
Ділянка автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський поблизу сіл Двірець та Осикове була в ремонті якраз перед війною. Наразі продовжувати планові капремонти не маємо можливості через повномасштабне вторгнення та економію державних коштів, що використовуються для обороноздатності країни. Взимку та в міжсезоння після частих переходів через нуль та цьогорічних аномальних підтоплень, ділянка дороги зазнала перезволожень та руйнування. Як визначили фахівці після проведення весняного обстеження – на відновлення ділянки дороги потрібні значні кошти та час. За результатами спільної наради з представниками Укртрансбезпеки в області, де обговорювали забезпечення проїзду транспорту на даній ділянці, було вирішено звернутися до Департаменту патрульної поліції з пропозицією перерозподілу руху транспорту в два напрямки однією смугою, що була відремонтована в попередні роки. Лист відправлений, чекаємо на рішення. Незважаючи на це, Службою відновлення заплановано ліквідацію аварійних вибоїн у травні. Просимо вибачення за незручності, розглядаємо всі можливі шляхи для якнайшвидшого вирішення питання.