Не сносите только в политичку Сабж: http://game.uchoose.info/ Игрок в роли президента или депутата (позже будут премьер и глава облрады) Вопросы "да-нет", от ответов зависит уровень бюджета/международного рейтинга/законности/внутреннего рейтинга/безопасности. Есть рандомно возникающие события. Например "Уровень цен на нефть сильно упал. +10 к безопасности" Отличная игра Мне понравилось искать баланс между показателями. Вытягиваешь бюджет, всюду процветание - а рейтинг низкий, вытягиваешь рейтинг - а международный авторитет падает. Сливаешь компромат на оппонента - тебя критикуют за грязные методы, рейтинг падает. Не сливаешь, передаешь компромат в суд - тебя критикуют за "политические расправы", рейтинг падает. Весело!
Ваша каденція закінчилася. Ваше ім’я увійшло до підручників історії України та світу, а на Головній площі вже бовваніє ваш пам’ятник на повен зріст . Сума балів: 311
Пы.Сы. сделал легалайз, а рейтинг только упал и преступность осталась на уровне
Перемога! Ваша каденція закінчилася. Ваше ім’я увійшло до підручників історії України та світу, а на Головній площі вже бовваніє ваш пам’ятник на повен зріст ✌️. Сума балів: 306
Перемога! Ваша каденція закінчилася. Ваше ім’я увійшло до підручників історії України та світу, а на Головній площі вже бовваніє ваш пам’ятник на повен зріст ✌️. Сума балів: 314
Перемога! Ваша каденція закінчилася. Ваше ім’я увійшло до підручників історії України та світу, а на Головній площі вже бовваніє ваш пам’ятник на повен зріст ✌️. Сума балів: 345
Скромненько: Перемога! Ваша каденція закінчилася. Ваше ім’я увійшло до підручників історії України та світу, а на Головній площі вже бовваніє ваш пам’ятник на повен зріст. Сума балів: 301
Перемога! Ваша каденція закінчилася. Ви гарно попрацювали, час і відпочити. Невідомі, правда, чомусь спалили ваш суперкар. Добре, що в гаражі стоїть ще два. ? ?
В ответ на: Перемога! Ваша каденція завершилася, і суспільство з великим ентузіазмом привітало вашого наступника. Ви, звісно, можете піти на політичну пенсію, але краще тікайте за кордон...✈️ Сума балів: 99
UpComing 16.03.2018 09:15 пишет: Если сильно постараться, то:
В ответ на: Перемога! Ваша каденція завершилася, і суспільство з великим ентузіазмом привітало вашого наступника. Ви, звісно, можете піти на політичну пенсію, але краще тікайте за кордон...✈️ Сума балів: 99
kkk_GAZ240 15.03.2018 20:03 пишет: отвечал по чесному, как в жизни действовал-бы
Перемога! Ваша каденція закінчилася. Ви гарно попрацювали, час і відпочити. Невідомі, правда, чомусь спалили ваш суперкар. Добре, що в гаражі стоїть ще два. ? ?
Сума балів: 203
И днло завели и недовольні біли...
Вот это у меня лучше получается
Перемога! Ваша каденція завершилася. Ви були хорошим депутатом – ходили на роботу, писали запити і навіть завжди голосували особисто. Може, створите нову партію – і гайда на наступні вибори? 🏃‍♂️