alexkit 27.10.2024 09:46 пишет: 18е переобул 1100грн, под Киевом
як же гарно мати другий комплект на дисках, перекинув і поїхав
якщо диск не коштує штукарь + доставка + минтиця неоригінал приємніше ціна, але все одно 12 років відбивати вартість коплекту, якщо самому міняти і не балансувати
ірпінь, 500 метрів від будинку 17ті - 700 (ну тут не треба, бо купив б/в диски за 3 копійки не заради економії, а "щоб було" ) 19ті - 850
черг нема...та і рано ще. черги з першим снігом зазвичай
якщо диск не коштує штукарь + доставка + минтиця неоригінал приємніше ціна, але все одно 12 років відбивати вартість коплекту, якщо самому міняти і не балансувати
ірпінь, 500 метрів від будинку 17ті - 700 (ну тут не треба, бо купив б/в диски за 3 копійки не заради економії, а "щоб було" ) 19ті - 850
в мене диски зима прості залізяки орігінал ВАГ і вони коштують бу в гарному стані 80/100$, то вони себе вже давно відбили
в мене диски зима прості залізяки орігінал ВАГ і вони коштують бу в гарному стані 80/100$, то вони себе вже давно відбили
внутрішній естет мені залізяки не дозволяє...і це при тому що я машину взимку практично нікли не мию (тільки технологічна оббивка)
В нас в Києві на районі черги вже тижні 2 як. Не 24/7 звісно, але "плотнєнько". Більше того - на Брожка був шиномонтаж, я і не згадаю коли останній раз бачив його працюючим, а тут і в 8 вечера трудяться. Походу в несезон невигідно там сидіти, зараз заробляють на півроку наперед
внутрішній естет мені залізяки не дозволяє...і це при тому що я машину взимку практично нікли не мию (тільки технологічна оббивка)
а мені норм, потім куплю литі диски вони теж не дорогі від 8000 тис комплект(бу)
балансування на око чи навскидку?)))
як знімаю то зразу і балансую, потім вже сам міняю колеса
Якщо балансуєш при знятті, то в це ж, мабуть, якраз в сезон і на шиномонтажці, чи сам балансуєш в гаражі? А якщо не в гаражі, а на ШМ у загальній черзі то вчому тоді сенс?
як знімаю то зразу і балансую, потім вже сам міняю колеса
Якщо балансуєш при знятті, то в це ж, мабуть, якраз в сезон і на шиномонтажці, чи сам балансуєш в гаражі? А якщо не в гаражі, а на ШМ у загальній черзі то вчому тоді сенс?
в мене під домом ШМ і тримає його мій знайомий то то я образно написав що знімаю і балансую. Кожен рік не балансую, одні зняв інші поставив. А так як треба від балансувати то привіз не в сезон колеса від балансував і все добре. Чи треба кожен раз балансувати? Бо гума вже не нова то зараз вже докатую то смисла балансувати і нема. Іде норм, биття рульового колеса немає, то і балансування не потрібно
egorka 03.11.2024 11:17 пишет: Бо гума вже не нова то зараз вже докатую то смисла балансувати і нема. Іде норм, биття рульового колеса немає, то і балансування не потрібно
Дрібні дефекти ти через гідро, а тим паче електропідсилювач не почуєш. А от підшипники дуже то відчують та дякую не скажуть. Не просто так раніш було що перевіряти балансування треба раз на... місяців. Чому? Тому що ти не по автобанам їздиш. Що насправді робить балансуваання? Корекцію дефектів шини та диска.
egorka 03.11.2024 11:17 пишет: Бо гума вже не нова то зараз вже докатую то смисла балансувати і нема. Іде норм, биття рульового колеса немає, то і балансування не потрібно
Дрібні дефекти ти через гідро, а тим паче електропідсилювач не почуєш. А от підшипники дуже то відчують та дякую не скажуть. Не просто так раніш було що перевіряти балансування треба раз на... місяців. Чому? Тому що ти не по автобанам їздиш. Що насправді робить балансуваання? Корекцію дефектів шини та диска.
ось шо пише Інтернет Що стосується частоти проведення балансування, рекомендують виконувати його через кожні 5 тисяч кілометрів. При регулярній їзді поганими дорогами з великою кількістю вибоїн таке техобслуговування бажано кожні 1000 - 1500 км. Якщо займатися цим своєчасно, знос шин буде набагато більш тривалим. Більше того, регулярне обслуговування захищає підвіску та інші частини автомобіля.