Ні.. ну я розумію коливання купувати чи ні зиму, коли тобі авто дістається на "всесезонці".
Але ж цілеспрямовано її купувати - економія 2 кгрн в рік на шиномонтажах хиба що... Чи варта ця економія жертви функціональністю гуми - сумнівно...
Жінка каже, поляки на всесезонціїздять і не гудуть.
Зима там умовна. Влітку всесезонки теж вистачає.
Може вони не знають як ми, що є резина з індексом V на 240 км\год, Y на 300, або ZR на 240+? І не знають де на такий резині можна їздити законно без штрафів за перевищення швидкості у Польщы?
Треба їхати до Ужгорода. На якої резині краще?
Критичні моменти - переїзд через Карпати. Сама мінлива погода. Як на мене - зима буде ок.
Критичні моменти - переїзд через Карпати. Сама мінлива погода. Як на мене - зима буде ок.
Слушна порада. Мабуть, краще залишити зимню.
а як їздити? зимова вже не розганяється, не гальмує, не руліцца...
"не розганяється, не гальмує, не руліцца" - це занатдо суб'єктивні поняття. Якщо казати про звичайну цивільну (в усіх сенсах) експлуатацію звичайного легковика, то, при дотриманні встановленного швидкістного режиму (а не +20 ) розганяється, гальмує і руліцца навіть "жига"-"копійка" на діагональних И-151 (чи як там називалася ота радянська гума моделі "яку зміг дістати").
то, при дотриманні встановленного швидкістного режиму (а не +20 )
Ти особисто так їздиш завжди і всюди?
А что, на Ниве 2005 года нужно что-то исполнять? Она как-то не для этого.
А скоростной режим.... на зиме обычно индекс Q. 160 км\ч. Мало?
По-перше, не "ти", а "Ви", а по-друге - так. Намагаюся не порушувати ПДР на дорогах загального користування. Для автоспорту різних видів існують відповідні траси, полігони тощо, а для дорог загального користування - ПДР.
Але переважнна більшість автоуашників їздить так, що відчуває як їде, як гальмує, як в повороти входить. Бо хочуть відчувати що вони керують автомобілем, а не переміщуються з точки а в точку б. А хто дотримується швидкісного режиму в місті, то можна і на літній зимувати, нічого страшного не станеться.
На Вашу думку, більшість форумчан є злісними порушниками ПДР?
На Вашу думку, більшість форумчан є злісними порушниками ПДР?
саме так. По швидкості - 99.9 %. Паркування - 90%. Думаю, краще всього з червоним. Не їдуть. Бо покарання майже миттєве.
Думаю, краще всього з червоним. Не їдуть. Бо покарання майже миттєве.
А яким чином, миттєве покарання? На камери фіксується? Не думав, бо за моїми спостереженнями, дуже багато пролітають на рожевий/червоний.
небагато.
Ти хочеш саме АТ, чи всесезонку. І на яке авто?
AT всесезонку на джимні, але щоб по снігу була норм і не дуже шумна
Третя зима на тайській G015. Два місяці тому якраз попав на той жорсткий снігопад в Яремче. Напевне, в жодній дисципліні не найкраща, але всюди підходяща! І в експедицію Карпатськими хребтами, на трасу, і в болото, зимою і в спеку. Тиха на трасі, м'яка зимою. Не знаю що ще побажати. Читав що боковина слабка для кам'яних доріг, але ще не різав. Тьфу-тьфу! На трасі їжджу не швидко, до 140. Як знаю що закінчується 4-рядка, то інколи до 170-180 не надовго щоб фури обійти - машина не підходяща для швидкої їзди трасою Раз в рік поза високим сезоном балансую.
...
Ти хочеш саме АТ, чи всесезонку. І на яке авто?
AT всесезонку на джимні, але щоб по снігу була норм і не дуже шумна
Третя зима на тайській G015. Два місяці тому якраз попав на той жорсткий снігопад в Яремче. Напевне, в жодній дисципліні не найкраща, але всюди підходяща! І в експедицію Карпатськими хребтами, на трасу, і в болото, зимою і в спеку. Тиха на трасі, м'яка зимою. Не знаю що ще побажати. Читав що боковина слабка для кам'яних доріг, але ще не різав. Тьфу-тьфу! На трасі їжджу не швидко, до 140. Як знаю що закінчується 4-рядка, то інколи до 170-180 не надовго щоб фури обійти - машина не підходяща для швидкої їзди трасою Раз в рік поза високим сезоном балансую.
дякую за інфу, високі швидкості мені точно не потрібні, а от комфорту та м"якості хочеться
Думаю, краще всього з червоним. Не їдуть. Бо покарання майже миттєве.
А яким чином, миттєве покарання? На камери фіксується? Не думав, бо за моїми спостереженнями, дуже багато пролітають на рожевий/червоний.
Миттєве покарання в бочину. Я ж не кажу, що не порушують проїзд перехресть. Я кажу, шо менше порушують, ніж швидкість.
Та ранувасто же.. буду до квітня точно на зимі бо погода непередбачувана
Але переважнна більшість автоуашників їздить так, що відчуває як їде, як гальмує, як в повороти входить. Бо хочуть відчувати що вони керують автомобілем, а не переміщуються з точки а в точку б. А хто дотримується швидкісного режиму в місті, то можна і на літній зимувати, нічого страшного не станеться.
Насправді на сухому асфальті то чому б і ні?
По-перше, не "ти", а "Ви", а по-друге - так. Намагаюся не порушувати ПДР на дорогах загального користування. Для автоспорту різних видів існують відповідні траси, полігони тощо, а для дорог загального користування - ПДР.
Ми на форумі, де спілкування прийнято на "ти". Перехід на "Ви" означає конфлікт. У нас ніби ж конфлікту не має. Якщо дійсно, так, то мій респект, я так не можу в плані швидкісного режиму.
А что, на Ниве 2005 года нужно что-то исполнять? Она как-то не для этого.
А скоростной режим.... на зиме обычно индекс Q. 160 км\ч. Мало?
Щоб бути порушником, достатньо в місті пересуватись швидше 50 кмг.