а ніхто не знає, що за прикол цього року - якщо колесо з датчиком тиску, то +20-30 грн додають за шиномонтаж? це не переставити датчик, це просто перекинути гуму на один й той самий диск. до цього жодного разу такого навіть не чув
axon 16.10.2025 08:12 пишет: а ніхто не знає, що за прикол цього року - якщо колесо з датчиком тиску, то +20-30 грн додають за шиномонтаж? це не переставити датчик, це просто перекинути гуму на один й той самий диск. до цього жодного разу такого навіть не чув
разницы в стоимости шиномонтажа колеса с датчиками контроля давления воздуха в шине и простым колесом нет никакой...это у вас этот шиномонтаж ЗАЖРАЛСЯ....посылайте их нафик...
axon 16.10.2025 08:12 пишет: а ніхто не знає, що за прикол цього року - якщо колесо з датчиком тиску, то +20-30 грн додають за шиномонтаж? це не переставити датчик, це просто перекинути гуму на один й той самий диск. до цього жодного разу такого навіть не чув
разницы в стоимости шиномонтажа колеса с датчиками контроля давления воздуха в шине и простым колесом нет никакой...это у вас этот шиномонтаж ЗАЖРАЛСЯ....посылайте их нафик...
на балансування цей датчик не впливає?
и что???!!! дальше продолжите свою мысль.... вентиль тоже влияет на балансирование...и что???!!!
Це вони, видать, формують резервний фонд, з якого потім компенсують комусь зламані ж ними датчик/ки Я б точно звідти поїхав. Це як якийсь банк пропонував за 100-120 грн в мсяць страховку на випадок, якщо взламають і викрадуть гроші. А навіщо мені банк, в якому безпека нульова?
Я бы 1. вычитал из стоимости шиномонтажа\баллансировки по 100 грн за откручивание гаек/болтов пневмо-пистолетом за 1 болт/гайку... 2. За не правильное (или вообще за неиспользование) динамометрического ключа на шиномонтаже - прайс за шиномонтаж/балансировку уменьшал бы в 2-3 раза... 3. за использование станка без обрезиненых губок - вычитал бы половину стоимости шиномонтажа/балансировки...
Шиномонтажников тоже надо в определенные рамки загонять...чтобы клиент платил бы только за грамотно и аккуратно сделанную работу, а не за дикий конвейер в сезон, при этом исключающий все требования к шиномонтажу\балансировке колес...
opexkiev 16.10.2025 14:38 пишет: Ну такому клієнту покажуть, лагідно виражаючись - "вихід - там. Або шукайте правильних або самі крутіть".
мені навіть не встигли показати на вихід я сам сказав: грузіть мені все назад в авто привіз нові хромовані диски взуть браві хлопці кидь на станок кричу стоп, а накладки на губки? вони: які накладки, в нес нема і небуло
как это ни странно - я знаю несколько шиномонтажей, которые даже в наше смутное и неспокойное время придерживаются правил и требований к нормальному корректному обслуживанию клиентов, дорожат своей репутацией и делают свою работу правильно. Наверное, поэтому - к ним и перед началом сезона не так-то легко попасть...чтобы приехал по факту - и они были бы свободны и взяли твое авто в работу... а уж в сезон - только по записи...
Paulskit 16.10.2025 10:21 пишет: А де це таке? Бачив тільки доплату за низький профіль і ранфлет. Але це завжди було, бо з ним важче працювати.
тепер і АТ прирівнюють до МТ і беруть як за вантажне або навіть дорожче. навесні взяли замість 1400 аж 2000 за 17, тому що взували АТ і у них АТ і МТ окремо, вантажні 17,5 1700 для порівняння. але без черги - зрозумів чому. за 300м далі виявився рекомендований CHESTER шиномонтаж, там звісно запис за кілька днів, але рівень у всьому вищій при схожому ціннику? тепер там буду перевзуватись.
krabik 16.10.2025 15:46 пишет: как это ни странно - я знаю несколько шиномонтажей, которые даже в наше смутное и неспокойное время придерживаются правил и требований к нормальному корректному обслуживанию клиентов, дорожат своей репутацией и делают свою работу правильно. Наверное, поэтому - к ним и перед началом сезона не так-то легко попасть...чтобы приехал по факту - и они были бы свободны и взяли твое авто в работу... а уж в сезон - только по записи...