то краще мати два комплекта на дисках, і гайковерт для ледачих😂😂😂а да ще домкрат
і ще станок для балансування, і можна сміливо заощаджувати на шиномонтажі
Навіщо станок для балансування?
щоб відбалансувати колеса, хоча б раз на сезон.
+ 500... Рома, а ты сейчас на каком авто ездишь???
На даний момент їжджу на декількох, але всі вони в той чи іншій мірі корейці)
Щоб не офтоп - актуальні ціни на ШМ, район стара Дарниця:
Щоб не офтоп 2: ШМ офіціалов КІА на Харківскому шосе 179 - об'їжджайте десятою дорогою
На даний момент їжджу на декількох, але всі вони в той чи іншій мірі корейці)
Щоб не офтоп - актуальні ціни на ШМ, район стара Дарниця:
Щоб не офтоп 2: ШМ офіціалов КІА на Харківскому шосе 179 - об'їжджайте десятою дорогою
от цікаво чим відрізняється легкове авто від легкове Універсал? Про бус я взагалі мовчу, мабуть вони їх руками а не домкратами піднімають і тримають поки міняють колеса
вообще - это так сказать: решение: куда по прайсу относится авто? принимает шиномонтажник... Интересно - хетч/таргу/лифтбек они как универсал? или, как седан? считают... Сценик от Рено - это какой кузов?...универсал?...минивен? (которого нет в прайсах)...кроссовер?...SUV?... Кашкай - это хетч, поднятый на более высокую базу?...кроссовер?...SUV?...
минивен? (которого нет в прайсах)
второй столбец
вообще - это так сказать: решение: куда по прайсу относится авто? принимает шиномонтажник... Интересно - хетч/таргу/лифтбек они как универсал? или, как седан? считают... Сценик от Рено - это какой кузов?...универсал?...минивен? (которого нет в прайсах)...кроссовер?...SUV?... Кашкай - это хетч, поднятый на более высокую базу?...кроссовер?...SUV?...
так я і питаю яка різниця шо там седан чи хетч чи універсал чому різна ціна а колеса однакові шо на седані шо на універсалі
Приїхав сьогодні на звичний шиномонтаж і офігів від кількості машин в черзі. А як же: "Буде ще тепло"? Два авто з 21 віддав по 1800 за кожен. Кожен рік все більше і більше))
разницы никакой...но почему бы на ровном месте не нарисовать пару сотен в плюс... думаю, что как-то внятно обосновать это вам никто на шиномонтаже не сможет...
разницы никакой...но почему бы на ровном месте не нарисовать пару сотен в плюс... думаю, что как-то внятно обосновать это вам никто на шиномонтаже не сможет...
Дякую, побачу знайомого власника шиномонтажа то запитаю яка різниця
Ну що, перший пішов. вимушено перейшов на зиму. але на машині в основному дружина, тому не лякайтеся.
з почином!) шо/пачьом? чи самотужки?
то вимушена заміна. з додатковими ускладненнями. тому ціна не релевантна. а от колеса вже знов зберігаю у себе: [зображення]https://imgpx.com/oaXCZ2DVnQAr[/зображення] [зображення]https://imgpx.com/wAIBVatoy7cj[/зображення]
Ну що, перший пішов. вимушено перейшов на зиму. але на машині в основному дружина, тому не лякайтеся.
з почином!) шо/пачьом? чи самотужки?
то вимушена заміна. з додатковими ускладненнями. тому ціна не релевантна. а от колеса вже знов зберігаю у себе: