Невеликий оффтоп:Сьогодні почали демонтаж Троїцького ринку.
Какой ужас Люди теперь с голоду умрут и в обносках ходить будут
Вчера там ехал - так и не понял, зачем перекрыли левый ряд в сторону пр. Победы перед перекрестком с Ефремова?
😉 Подейкують, що буде автостанція і ТРЦ , тіпа "Дрімтаун".Якщо маршрутки переселяться до автостанції, буде круто.
Вчера там ехал - так и не понял, зачем перекрыли левый ряд в сторону пр. Победы перед перекрестком с Ефремова?
Пластіковими бар'єрами? Я теж не зрозумів навіщо, але "корок" був добрячий .
Пластіковими бар'єрами? Я теж не зрозумів навіщо, але "корок" був добрячий .
Саме так. Нікого немає, жодних робіт не виконується, але ліва смуга перекрита просто перед перехрестям. Навіщо - х.з. За перехрестям та ж смуга вільна.
А мне кажется это разумно. Два ряда быстрее будут перекрёсток проезжать, да и плюс через пару сотен метров потом снова в два ряда собираться. А так - лучше часть потока придержится до перекрестка.
А кто-то знает что будет с платной парковкой между рынком и палладина? Планировал оставлять там машину пока шулявку делают.
А кто-то знает что будет с платной парковкой между рынком и палладина? Планировал оставлять там машину пока шулявку делают.
Где именно там платная парковка? Не наблюдаю совсем
Где именно там платная парковка? Не наблюдаю совсем
На Палладина, вдоль рынка, сеткой огороженная была ТУТ
😉 Подейкують, що буде автостанція і ТРЦ , тіпа "Дрімтаун".Якщо маршрутки переселяться до автостанції, буде круто.
Ага, будет как возле оушена
А мне кажется это разумно. Два ряда быстрее будут перекрёсток проезжать, да и плюс через пару сотен метров потом снова в два ряда собираться. А так - лучше часть потока придержится до перекрестка.
Я так и подумал. Мало того - когда раньше участвовал в затыке "4 ряда превращаются в 2", думал о том, что почему бы не делать это ступенчато - сначала 4 в 3, теперь 3 в 2. Но для этого нужны турки...
Есть новости? Неделю уже там точно не ездил, объезжаю..
Есть новости? Неделю уже там точно не ездил, объезжаю..
Нема. Вклали перший шар асфальту на стороні коло Новусу у напрямку до Кільцевої і все.Сьогодні турків практично не бачив, ближче до проспекту Перемоги копирсалися 2 чи 3 робітника , майже уся техніка стоїть на узбіччі.
2.
3.
ближче до проспекту Перемоги копирсалися 2 чи 3 робітника ,
кожен день зміни на виїзді з Пушиної на Палладіна. працюють 10 чоловік. а то і більше. кожен день стою там щоб виїхати хвилин 3-4. бо стройтехніка їздить туди-сюди і перекривають виїзд. може там приберуть ту яму з водою, яка була після кожного дощу...
ближче до проспекту Перемоги копирсалися 2 чи 3 робітника ,
кожен день зміни на виїзді з Пушиної на Палладіна. працюють 10 чоловік. а то і більше. кожен день стою там щоб виїхати хвилин 3-4. бо стройтехніка їздить туди-сюди і перекривають виїзд. може там приберуть ту яму з водою, яка була після кожного дощу...
Ну , не знаю , я сьогодні їхав і фото сьогодні ж зробив - окрім 2-3 чоловіків нікого більше сьогодні не бачив , ви ж самі бачите на фото , асфальтовкладачі стояли взагалі не узбіччі - теж видно на фото
Под мостом уложили чистовой слой асфальта - стало очень приятно ездить. Надеюсь, разметку они в этом году нарисуют, а не будут до следующей весны ждать.