Я їжджу досить багато - біля 35 тисяч км на рік. Це десь 140 тисяч км за час дії нової поліції.
правду кажучи, то цей "Роман" почав свою діяльність набагато раніше, ніж свою діяльність почала нова поліція. Раніше це було у форматі "працюйте за Законом", зараз перетворилося у звичайне перетворення апонента на посміховисько (не мав досвіду спілкування із "новими", але кажуть, що знань сильно бракує в них, тому так воно і виходить)
VP_Son 12.06.2018 21:31 пишет: На подібні зупинки я вратив десь хвилин 5-10 за весь цей час. Це варто хоча б згатати про втрачений життєвий час?
за нової поліції значно менше "просто так" зупиняють. Та, якщо когось зупиняють 1 раз на рік, то це не означає, що всіх так рідко зупиняють.
VP_Son 12.06.2018 21:31 пишет: Інколи щоб до банку дозвонитися більше часу втрачаєш. Не кажу вже про різні "енерго" і "водоканали".
а направили б парочку скарг на службу підтримки банку - час очікування може й зменшитися.
Zara3a 12.06.2018 22:42 пишет: выделенное и есть переход на личности. То что Вы приводите наиболее вероятную причину - это от того что вы не улавливаете тот смысл который Цуг пытается вложить в свои слова - есть закон и в его рамках копы должны работать, все, нету никакой пропаганды синьки за рулем, блогеров, забастовок или еще чего то...
От! Ви яскраво показали, що вся справа в ІНТЕРПРЕТАЦІЇ сказаного. В моїх словах Вам привидівся перехід на особистості, а в словах Цуга - те, чого там прямо сказано не було. Вам так здалося, що він саме те мав на увазі, а я інше. Хоча, якщо замислитись, то допустимі зовсім різні інтерпретації сказаного як Цугом, так і мною. В тому числі і протилежні вибраній Вами. Я ніде і ніколи не стверджував, що копи повинні діяти НЕ по закону. Тут знову справа в інтерпретації їх дій. І в кльтурі поведінки. При наявності взаємоповаги безліч проблем просто не виникло б.
Zara3a 12.06.2018 22:42 пишет: выделенное и есть переход на личности. То что Вы приводите наиболее вероятную причину - это от того что вы не улавливаете тот смысл который Цуг пытается вложить в свои слова - есть закон и в его рамках копы должны работать, все, нету никакой пропаганды синьки за рулем, блогеров, забастовок или еще чего то...
От! Ви яскраво показали, що вся справа в ІНТЕРПРЕТАЦІЇ сказаного. В моїх словах Вам привидівся перехід на особистості, а в словах Цуга - те, чого там прямо сказано не було. Вам так здалося, що він саме те мав на увазі, а я інше. Хоча, якщо замислитись, то допустимі зовсім різні інтерпретації сказаного як Цугом, так і мною. В тому числі і протилежні вибраній Вами. Я ніде і ніколи не стверджував, що копи повинні діяти НЕ по закону. Тут знову справа в інтерпретації їх дій. І в кльтурі поведінки. При наявності взаємоповаги безліч проблем просто не виникло б.
давайте интерпретировать, я буду писать о гусях вы это будете интерпретировать как беседа о водоплавающих и не важно что изначально смысл был о гусином наполнителе для курток-пуховиков....это я к тому что не надо интерпретировать на свой лад, человек четко и ясно пишет что он имеет ввиду а не завуалировано намекает для того что бы Вы сами додумывали что он имеет ввиду
felix77 13.06.2018 22:36 пишет: ну так если задержали/розыскали/арестовали автомобиль по закону, что ж следственный отдел Васильевского УП не обосновал эту "законность" в суде?
как по мне, то не законно. машина не в розыске, не в угоне и т.д...просто номер не с того автомобиля, никакой уголовки, чистая административка. мое имхо.
если таки отдали машину, т.е. суд проиграли пластиковые , то желаю блогеру вздрючить их. за тупость вздрючить..., что б следующий раз не повадно было выполнять команду "фас"