Насправді ще простіше: команда OK2KOS одночасно кваліфікована, досвідчена й мотивована. Їм подобається це робити, вони вміють це робити й мають в тому досвід. Що до мене, то я дуже пишаюсь тим, що мене було запрошено до штабу OK2KOS, де я мав нагоду познайомитись й поспілкуватись з декількома представниками цієї команди. А також сподіваюсь, що матиму нагоду побувати там ще. Звісно, було б ще крутіше попрацювати кличним OK5K під час чергових заходів, але просити про таке було б вже занадто нахабно. А ще OK2KOS має добре облаштовану КХ станцію з гарними антенами, то члени клубу можуть прийти й попрацювати, якщо не мають можливості працювати з дому. Ніякої політики, розподілу майна й розпилювання бюджету - тільки безпосередньо радіо та все коло нього. Таке от коїться в світі. А що у нас? Є колективні станції, з яких можна попрацювати повсякденно чи в тестах?
UR4UWA
UR4UWA
Які там антени, підсилювачі? Які умови доступу для бажаючих?
Приїздіть в неділю на 14:00 і штаб квартиру ГС ВРЛ, ЖК Щасливий, там же знаходиться станція UR4UWA, все побачите самі.
Приїздіть в неділю на 14:00 і штаб квартиру ГС ВРЛ, ЖК Щасливий, там же знаходиться станція UR4UWA, все побачите самі.
Я, звісно, перепрошую, але чому б просто не відповісти на питання? Бо "приїзди, сам побачиш" - якось не дуже доброзичливо виходить. Запрошення до OK2KOS було незрівнянно більш дружнім.
та краще дійсно приїхати норм там. якщо пам'ять не зраджує то на даху windom стоїть, підсилювач є, ісом якийсь з екранчиком, норм сетап