Дякую, запит зробив. Буду чекати до 30 дн на повернення..
А чи можна вивести кошти з бонусного рахунку на картку у Скай Ап? Ато внаслідок війни рейс скасували, кошти повернули на бонусний рахунок тільки.
+380 893 202 533
Усім доброго дня! Через пару місяців закінчується термін ВІЗЗ гаманця, який я оформив після переносу рейсу під час корони у 2020 році. Сума немаленька (білети на сім'ю в Лісабон). Хотів було питання їм задати щодо можливого продовження строку, але окрім платних дзвінків не знайшов, куди можна їм написати 1) Можливо хтось спілкувався/писав їм останнім часом? Куди саме? 2) Чи продовжував хтось термін ВІЗЗ гаманця? Дякую
В мене в цьому гаманці трохи більше 30 к гривень. Правда дійсні до середини квітня 2023 року, так що поки не парюсь
Усім доброго дня! Через пару місяців закінчується термін ВІЗЗ гаманця, який я оформив після переносу рейсу під час корони у 2020 році. Сума немаленька (білети на сім'ю в Лісабон). Хотів було питання їм задати щодо можливого продовження строку, але окрім платних дзвінків не знайшов, куди можна їм написати 1) Можливо хтось спілкувався/писав їм останнім часом? Куди саме? 2) Чи продовжував хтось термін ВІЗЗ гаманця? Дякую
В мене в цьому гаманці трохи більше 30 к гривень. Правда дійсні до середини квітня 2023 року, так що поки не парюсь
Я б теж не парився, але у мене вони закінчуються у серпні цього року З.І. Ще подивлюсь, як вони (гроші) прийдуть, бо вносив реквізити для повернення на іншу карту (стара вже не працює). Хоч би не вийшло як з AIR MALTA: запит на повернення надали 5 місяців тому, написали кучу листів..але гроші так і не повернули
Я б теж не парився, але у мене вони закінчуються у серпні цього року З.І. Ще подивлюсь, як вони (гроші) прийдуть, бо вносив реквізити для повернення на іншу карту (стара вже не працює). Хоч би не вийшло як з AIR MALTA: запит на повернення надали 5 місяців тому, написали кучу листів..але гроші так і не повернули
мальта нікому не повернула гроші, коли почався карантин вони просто тупо відморозились і все ))
Візи вертають
а я все ж таки встиг витратити гаманець, в кінці 21 року, а гаманець був до квітня 22, я ще думав, що може на вісні скористатися, но все ж таки вирішили не затягувати. І правильно зробили, хоча бляха 2 раза купував членство (( У мене залишалось на рахунку пару грн., то вони їх списали по закінченню ))
Ясно! Дякую за інфу На Мальту теж вже забили..
Ясно! Дякую за інфу На Мальту теж вже забили..
Я с Air Malta как минимум на 9 человек получил возвраты. Отмененный рейс был на июнь 2020 года, а последний возврат получил уже после начала войны.
Главное не сдаваться!
У меня другая беда - было более 500евро на счету - все решил вернуть, но они были несколько раз прокручены ( то есть -куплены билеты-возврат 120%, еще раз куплены с доплатой - снова возврат, и так по нескольким направлениям).Подал на возврат, но с картами тоже не все гладко - была одна оплата с евровой карты - не уверен что в евро сейчас возврат пропустят.Так вот вернолось где то 250 евро из 500 (в гривнах, конечно),остальное нет. И я уже не пойму за что вернулось а за что осталось. На балансе Визз - 0. Что делать?
У меня другая беда - было более 500евро на счету - все решил вернуть, но они были несколько раз прокручены ( то есть -куплены билеты-возврат 120%, еще раз куплены с доплатой - снова возврат, и так по нескольким направлениям).Подал на возврат, но с картами тоже не все гладко - была одна оплата с евровой карты - не уверен что в евро сейчас возврат пропустят.Так вот вернолось где то 250 евро из 500 (в гривнах, конечно),остальное нет. И я уже не пойму за что вернулось а за что осталось. На балансе Визз - 0. Что делать?
Якщо ви вернете на бонусний (120%), а потім купите за бонуси, то вже вернути на картку не зможете, тільки те, що оплачували "живими" грішми і ті бонуси, що лишились з першого повернення мінус 20%, я так теж був попав - відмінили рейс в Братиславу, я кинув на бонусний (120%), потім купив за частину бонусний Львів-Неаполь, а за "живі" гроші Рим-Львів. Мала бути поїздка на тиждень. В результаті Візз такого напереносив, що між рейсами стало 2 дні. Здав, рішив вернути на картку, то вернуло тільки за Рим-Львів (-20%) і те, що лишилось від рейсу в Братиславу. В результаті в мене на бонусі зараз 24 євро, які я не можу вернути і вони згорять у вересні 2022 р
Да я не против, но у меня на бонусном 0 и денег не вернули...
З.І. Ще подивлюсь, як вони (гроші) прийдуть, бо вносив реквізити для повернення на іншу карту (стара вже не працює).
Таки прислали на ту карту с которой платил и которая закончилась, хотя для рефанда вносил реквизиты другой карты
А как об этом узнал? Если карта уже закрыта
Закончился срок карты. Но деньги пришли на нее (смс пришло). В банк пока не ходил..
Закончился срок карты. Но деньги пришли на нее (смс пришло). В банк пока не ходил..
В приложении посмотреть. Счет то один по сути
Всем привет. При покупке билетов на сайте визэйр с карты Привата идет двойная конвертация. Билет стоит 2500 грн,с конвертацией надо оплатить 3100 грн. Жесть какая-то. Раньше вроде не было такого....
Всем привет. При покупке билетов на сайте визэйр с карты Привата идет двойная конвертация. Билет стоит 2500 грн,с конвертацией надо оплатить 3100 грн. Жесть какая-то. Раньше вроде не было такого....
Було, платіть в валюті країни, де берете квиток (з Угорщини в форінтах, з Німеччини в євро і тд)