THOR 07.06.2022 16:49 пишет: Усім доброго дня! Через пару місяців закінчується термін ВІЗЗ гаманця, який я оформив після переносу рейсу під час корони у 2020 році. Сума немаленька (білети на сім'ю в Лісабон). Хотів було питання їм задати щодо можливого продовження строку, але окрім платних дзвінків не знайшов, куди можна їм написати 1) Можливо хтось спілкувався/писав їм останнім часом? Куди саме? 2) Чи продовжував хтось термін ВІЗЗ гаманця? Дякую
В мене в цьому гаманці трохи більше 30 к гривень. Правда дійсні до середини квітня 2023 року, так що поки не парюсь
THOR 07.06.2022 16:49 пишет: Усім доброго дня! Через пару місяців закінчується термін ВІЗЗ гаманця, який я оформив після переносу рейсу під час корони у 2020 році. Сума немаленька (білети на сім'ю в Лісабон). Хотів було питання їм задати щодо можливого продовження строку, але окрім платних дзвінків не знайшов, куди можна їм написати 1) Можливо хтось спілкувався/писав їм останнім часом? Куди саме? 2) Чи продовжував хтось термін ВІЗЗ гаманця? Дякую
В мене в цьому гаманці трохи більше 30 к гривень. Правда дійсні до середини квітня 2023 року, так що поки не парюсь
Я б теж не парився, але у мене вони закінчуються у серпні цього року З.І. Ще подивлюсь, як вони (гроші) прийдуть, бо вносив реквізити для повернення на іншу карту (стара вже не працює). Хоч би не вийшло як з AIR MALTA: запит на повернення надали 5 місяців тому, написали кучу листів..але гроші так і не повернули
Я б теж не парився, але у мене вони закінчуються у серпні цього року З.І. Ще подивлюсь, як вони (гроші) прийдуть, бо вносив реквізити для повернення на іншу карту (стара вже не працює). Хоч би не вийшло як з AIR MALTA: запит на повернення надали 5 місяців тому, написали кучу листів..але гроші так і не повернули
мальта нікому не повернула гроші, коли почався карантин вони просто тупо відморозились і все ))
Візи вертають
а я все ж таки встиг витратити гаманець, в кінці 21 року, а гаманець був до квітня 22, я ще думав, що може на вісні скористатися, но все ж таки вирішили не затягувати. І правильно зробили, хоча бляха 2 раза купував членство (( У мене залишалось на рахунку пару грн., то вони їх списали по закінченню ))
У меня другая беда - было более 500евро на счету - все решил вернуть, но они были несколько раз прокручены ( то есть -куплены билеты-возврат 120%, еще раз куплены с доплатой - снова возврат, и так по нескольким направлениям).Подал на возврат, но с картами тоже не все гладко - была одна оплата с евровой карты - не уверен что в евро сейчас возврат пропустят.Так вот вернолось где то 250 евро из 500 (в гривнах, конечно),остальное нет. И я уже не пойму за что вернулось а за что осталось. На балансе Визз - 0. Что делать?
В ответ на: У меня другая беда - было более 500евро на счету - все решил вернуть, но они были несколько раз прокручены ( то есть -куплены билеты-возврат 120%, еще раз куплены с доплатой - снова возврат, и так по нескольким направлениям).Подал на возврат, но с картами тоже не все гладко - была одна оплата с евровой карты - не уверен что в евро сейчас возврат пропустят.Так вот вернолось где то 250 евро из 500 (в гривнах, конечно),остальное нет. И я уже не пойму за что вернулось а за что осталось. На балансе Визз - 0. Что делать?
Якщо ви вернете на бонусний (120%), а потім купите за бонуси, то вже вернути на картку не зможете, тільки те, що оплачували "живими" грішми і ті бонуси, що лишились з першого повернення мінус 20%, я так теж був попав - відмінили рейс в Братиславу, я кинув на бонусний (120%), потім купив за частину бонусний Львів-Неаполь, а за "живі" гроші Рим-Львів. Мала бути поїздка на тиждень. В результаті Візз такого напереносив, що між рейсами стало 2 дні. Здав, рішив вернути на картку, то вернуло тільки за Рим-Львів (-20%) і те, що лишилось від рейсу в Братиславу. В результаті в мене на бонусі зараз 24 євро, які я не можу вернути і вони згорять у вересні 2022 р
Всем привет. При покупке билетов на сайте визэйр с карты Привата идет двойная конвертация. Билет стоит 2500 грн,с конвертацией надо оплатить 3100 грн. Жесть какая-то. Раньше вроде не было такого....
В ответ на: Всем привет. При покупке билетов на сайте визэйр с карты Привата идет двойная конвертация. Билет стоит 2500 грн,с конвертацией надо оплатить 3100 грн. Жесть какая-то. Раньше вроде не было такого....
Було, платіть в валюті країни, де берете квиток (з Угорщини в форінтах, з Німеччини в євро і тд)