я сьогодні збив голуба... це просто так тупо відбулось, що я навіть не встиг нічого зробити. їхав по трасі, десь 65-70, дорога чиста, видно далеко. Пташка щось дзьобала посеред дороги, скільки разів було, що ці голуби відлітали коли вже машина підїзджала до них майже впритул, тому я спочатку навіть не зреагував на нього(якби була собака або кішка, то вже почав би гальмувати метрів за 30-40) але цього разу вона не полетіла. Метрів за 10 я зрозумів, що вона нікуда летіти не збирається, даванув гальма, але скинути встигнув ну може до 50ти. Пташка кудись рванула під колеса і позаду тільки пір'я полетіли. Позаду була машина, уявляю собі як це виглядало з їх боку. От така фігня, малята.
Спасибо Праху прах. Такова его Ка... Зы Хорошо что мух и всяких блошек по останкам на стекле не считаем))
Та они тупые, чего их жалеть. Воздушные крысы.
Не переймайся! Я збивав, горобця, голуба, собаку й велосипедиста (останній правда лишився живий, тільки підкульгував трохи). Тварин звісно шкода, проте вони тварини, не розуміють і не дотримуються ПДД, а водій не бог, вконтролювати все не може. Я в жодному з перерахованих випадків, не можу вважати себе винним, так як "об'єкти" збиття з'являлись неочікувано, з-за перешкод, і я при цьому реально нічого не міг вдіяти. Я не ман'як і за тваринками не ганяюсь, проте бувають ситуації коли уникнути зіткнення фізично неможливо з вини незалежної від вас.
Після ДТП з собакою, знайомі наполегливо радили продати машину, бо кажуть то ДУЖЕ погана прикмета. Проте не продав. Вже минуло 5 років, політ нормальний. собачку шкода, іноді згадую, але не комплексую. Реально коли тварина вискакує в двох метрах від тебе, на дорогу, з поза бамперу іншої машини, а в тебе швидкість 60 км/год, вдіяти нічого вже не можна, я навіть на тормоз натиснув вже після удару, настільки миттєво все сталося.
Тож моя порада не перейматися, й бути уважним і законослухняним водієм. На дорозі багато людей, істот і перешкод, і безаварійна їзда можлива тільки зусиллями всіх одразу. Якщо голуб не злетів перед машиною - значить така його карма. Вашої вини в тому немає. ІМХО.
когдато на трасе въехал в стаю воробъев. ну въехал и въехал... потом останавливаемся на перекусить, откудато выбегает собачка, мы думали ее угостить бутером, но она чегото задержалась за передним бампером... выходит она, значится, оттуда с воробъем в зубах и садится рядом с нами перекусывать.
все отлично, бездомная собачка накормлена, перья из фальшРадиаторной решетки на мойке вымыли. Отакой я охотник и кормилец бездомных собачек
когдато на трасе въехал в стаю воробъев. ну въехал и въехал... потом останавливаемся на перекусить, откудато выбегает собачка, мы думали ее угостить бутером, но она чегото задержалась за передним бампером... выходит она, значится, оттуда с воробъем в зубах и садится рядом с нами перекусывать.
все отлично, бездомная собачка накормлена, перья из фальшРадиаторной решетки на мойке вымыли. Отакой я охотник и кормилец бездомных собачек
Такая же хрень была (кроме собачки). Стая с поля наперерез пронеслась. Чпок-чпок (как будто пупырчатый полиэтилен давишь), несколько воробьёв осталась на дороге загорать, остальные полетели дальше.
- нічого страшного, однією птицею більше - однією менше. Це ж був не лось, і голуб не з Червоної книги? Головне, що ви не почали маневрувати, робити лосині тести, і т.п.
Сейчас урожай массово возят. Просыпается немного и на дороги. Пернатые отъедаются и становятся или шибко ленивые или взлетная масса перестает соответствовать самой возможности взлета. Вот и эффект. Однако не все так "безопасно" Видел картинки когда и синица радиатор прошибала, а тут голубь! Они и самолет "завалить" могут. А радиатор при "правильном" попадании - легко.
Голуби... Брррр, с детства эту "птицу мира" ненавижу. Когда-то на скорости за 100 сбил головой, так чуть шею не свернул- как снарядом по башке.
Лірика то таке. Зупинився підібрати здобич чи тупо полишив?
Лірика то таке. Зупинився підібрати здобич чи тупо полишив?
Убирая голубя, есть шанс занять его место
Убирая голубя, есть шанс занять его место
Тогда оно того не стоит, считаю.
Есть мнение, что у голубей заложена "програма деактивации". На ост. "Старовокзальная" постоянно стаи. Коллега расказывал: подъезжает, голуби шаряться, а пару штук тупо на рельс под колесо - шмяк, шмяк и все. На "Довнар-Запольского" сам лично голубя с рельс выгонял, назад еду - он таки назад дополз.
Та то шо бабочка от олени, сцуко, даже маленькие, доставляют... Валяются тут везде вдоль дорог... Уже все дети знают, что это они наелись красного варенья и уснули
Та они тупые, чего их жалеть. Воздушные крысы.
не все так однозначно, если дело на трассе было, то возможно ТС сбил припутня, его можно было бы и забрать как добычу