Можливо й так. Але до цих нововведень саме в цьому відділенні в примірочну навіть черга була, зараз нікого. Просто не можу зрозуміти логіку, спочатку наплодили відділень, а тепер вони по суті стоять нікому не потрібні.
Мене взагалі дивують деякі локації, в яких розташовані пункти видачі Розетки. Найближче до мене - на Лесі біля м.Печерська - там черга на видачу навіть по вихідних. Наступне - на бульварі Міхновського біля Новусу - там взагалі ніколи не буває людей, хоча саме примищення велике. Але я добре знаю цю місцевість - там взагалі не буває великих потоків людей, і від найближчого метро (Звіринецька) не так щоб два кроки. От навіщо на бульварі Міхновського взагалі цей пункт видачі зробили?
А Брейн не пана Коломойського власність? Теж ними користуюсь, адекватна бонусна програма, але сайт не порівняти ні з Розеткою,ні з Алло, і була того року трошки неприєна ситуація з акумулятором (невірно було вказано пусковий ток), на що прост мовчки виправили цифру на сайті і на цьому все. "Це не наша профільна група товарів, тому ось так"
Навіть не цікавивсь. Користуюсь їхніми послугами вже більше 10 років, в цілому норм + замовляв багато на декілька організацій. Були гарантійні звернення, без особливих зауважень. Звісно до сайту Розетки їм далеко, але мають право на життя.
Drug2 23.10.2024 12:12 пишет: Платити наперед не бажано. Минулого тижня прислали чайник в пилюці. Забрав, бо дуже треба було.
Чем нежелательно? Отказался от получения - деньги вернули, в чем проблема?
А якщо там товар дорогий? А якщо в людини це останні гроші? А підставити розетка любить із фуфловим товаром. Влітку замовив витяжку, приїхала в магазин, глянув - вона дефектна (бита, ще й некомплект, без перехідника). Замовив ще одну витяжку уже іншого виробника, прийшла в магазин, приїхав забирати а там знову якась фігня виявилась. Тоді псіханув замовив 3 витяжки і при отриманні із трьох вибрав одну що 100% нова, комплектація присутня, механічно не пошкоджена.
Цена товара никак не влияет на возврат денег. За телефон платил 43к Про последние деньги, ну блин, серьезно, ты приходишь и покупаешь товар за последние деньги? Ну если так, то плати 95грн комиссии на кассе или не покупай в розетке, вроде заставляет кто-то. Я уже лет 10 плачу только картой на сайте ни разу проблем с возвратом не было, при отказе от получения в точке выдачи обычно возврат приходит в течении 10 минут, дольше одного дня еще не было если отменять заказ в процессе. Розетка, конечно, стремительно курвится, но это реально какие-то высосанные из пальца проблемы.
А Брейн не пана Коломойського власність? Теж ними користуюсь, адекватна бонусна програма, але сайт не порівняти ні з Розеткою,ні з Алло, і була того року трошки неприєна ситуація з акумулятором (невірно було вказано пусковий ток), на що прост мовчки виправили цифру на сайті і на цьому все. "Це не наша профільна група товарів, тому ось так"
Навіть не цікавивсь. Користуюсь їхніми послугами вже більше 10 років, в цілому норм + замовляв багато на декілька організацій. Були гарантійні звернення, без особливих зауважень. Звісно до сайту Розетки їм далеко, але мають право на життя.
Теж віддаю ім перевагу, бонусами доплачую, самовивозом отримую Але в них ще itbox є ідентичний натуральному, але второпати не можу чому у бонусній програмі в них відмінності.
YSK 23.10.2024 16:21 пишет: Користуюсь їхніми послугами вже більше 10 років, в цілому норм + замовляв багато на декілька організацій.
Після одного випадку, я зарікся з Брейном працювати, принаймні як організація за передоплатою. Замовляв одну детальку, яка буда тільки у Розетки та у них за однаковою ціною. Мені їх було потрібно обов'язково X штук, але у Розетки вона була тільки одна. Брейн виставив мені рахунок на всі Х-штук. Після трьох "мамой клянусь у нас все є на складі, поставимо в строк" я вже майже перся з ним в бухгалтерію, але перепитав через "завмаг/товаровед", а що насправді є у імпортера і чому він не віддає це Розетці. Виявилося, що Брейн тупо водить мене за ніс, і намагається поставити мені отой один девайс, а всі інші згодом, коли імпортер довезе. Звісно, це поведінка одного конкретного менеджера, але для мене це поставило хрест на компанії.
Як на мене, вони розвантажують відділення економічним стимулюванням.
а шо вони розвантажують, якщо сплачувати карткою?
свої відділення. Забирав замовлення - черга, купа народу. Полиці забиті товаром.
потужний аргумент, тількі виходить шо таким чином вони нічого не розвантажують, бо левова частина часу, витраченого на клієнта, це явно не оплата карткою...
свої відділення. Забирав замовлення - черга, купа народу. Полиці забиті товаром.
потужний аргумент, тількі виходить шо таким чином вони нічого не розвантажують, бо левова частина часу, витраченого на клієнта, це явно не оплата карткою...
а чому не розвантажують, якщо клієнти відмовляються від розетки або замовляють, наприклад, через укрпошту?
По моим наблюдениям, львиную долю времени в точке выдачи занимают любители полчаса осматривать товар с оплатой на месте, при чем ладно это был бы монитор с битыми пикселями, так нет, условный халат за 200 грн крутят-вертят, каждую строчку высматривают под микроскопом, кому-то звонят, что-то обсуждают, пока очередь стоит ждет, при чем люди явно не на последние деньги покупают, судя по брелкам от машин в руках и одежде Я так понимаю, что, если товар оплачен, то ты можешь его уже осматривать как хочешь без внимания манагера, если повредил/сломал во время осмотра или чето еще, то это уже твои проблемы - ответственность несешь ты. Если товар не оплачен - ответственность за повреждение и все последствия во время осмотра на манагере. Имхо, таким образом розетка стимулирует первый вариант, что освобождает время манагера и снимает с него ответственность.
Теж віддаю ім перевагу, бонусами доплачую, самовивозом отримую Але в них ще itbox є ідентичний натуральному, але второпати не можу чому у бонусній програмі в них відмінності.
Вже багато років користуюсь ITBOX, коли появився BRAIN підключився і туди. Асортимент, ціни, точки видачі - все те саме. Але є одна різниця. Бонуси. За один і той же товар вони дають різну кількість бонусів. Також у них інколи не співпадають акції по якимось персональним пропозиціям.
Тому просто завжди відкриваю їх паралельно, доходжу до оформлення товару і там і там - а далі обираю який саме, по ітоговим балам оплати)
Вже неодноразово було, коли то брейт, то ітбокс - дозволяють зекономити ~~200 грн на замовленні за рахунок отої різниці.
Наступного разу - може бути навпаки. Дивна звісно логіка і навіщо так зробили, але працює
Я так понимаю, что, если товар оплачен, то ты можешь его уже осматривать как хочешь без внимания манагера, если повредил/сломал во время осмотра или чето еще, то это уже твои проблемы - ответственность несешь ты. Если товар не оплачен - ответственность за повреждение и все последствия во время осмотра на манагере. Имхо, таким образом розетка стимулирует первый вариант, что освобождает время манагера и снимает с него ответственность.
Ну вот ты только что сам написал что если товар оплачен, а он поврежден/сломан то дальше уже твои проблемы.Поэтому оплачиваю по факту.
Я так понимаю, что, если товар оплачен, то ты можешь его уже осматривать как хочешь без внимания манагера, если повредил/сломал во время осмотра или чето еще, то это уже твои проблемы - ответственность несешь ты. Если товар не оплачен - ответственность за повреждение и все последствия во время осмотра на манагере. Имхо, таким образом розетка стимулирует первый вариант, что освобождает время манагера и снимает с него ответственность.
Ну вот ты только что сам написал что если товар оплачен, а он поврежден/сломан то дальше уже твои проблемы.Поэтому оплачиваю по факту.
Я не то писал. Если товар пришел поврежденный - отказываешься и тебе возвращают деньги за него. Если ты во время осмотра повредил товар, например, вертел в руках стеклянный шар, уронил его на пол и разбил - то виноват ты. Никто на тебя не перекладывает ответственность за товар, который пришел поврежденным или некомплектным.
GreenMile 24.10.2024 17:55 пишет: вертел в руках стеклянный шар, уронил его на пол и разбил - то виноват ты.
Згідно зі статтею 323 Цивільного кодексу України, ризик випадкового знищення та випадкового пошкодження (псування) майна несе його власник, тобто магазин. Пруф
Rucha 24.10.2024 17:59 пишет: Згідно зі статтею 323 Цивільного кодексу України, ризик випадкового знищення та випадкового пошкодження (псування) майна несе його власник, тобто магазин. Пруф
так тут ти вже за нього заплатив, щоб не платити цей збір - тому товар твій...
GreenMile 24.10.2024 17:55 пишет: Я не то писал. Если товар пришел поврежденный - отказываешься и тебе возвращают деньги за него. Если ты во время осмотра повредил товар, например, вертел в руках стеклянный шар, уронил его на пол и разбил - то виноват ты. Никто на тебя не перекладывает ответственность за товар, который пришел поврежденным или некомплектным.
та к тобі видають ТВІЙ товар, а ти вже бажаєш оглядаєш, не бажаєш - не оглядаєш, але при будь яких проблемах - по твоєму опису - ти заново займаєш чергу і намагаєшся пояснити чому вони повинні тобі повернути гроші
В ответ на: Я так понимаю, что, если товар оплачен, то ты можешь его уже осматривать как хочешь без внимания манагера, если повредил/сломал во время осмотра или чето еще, то это уже твои проблемы - ответственность несешь ты. Если товар не оплачен - ответственность за повреждение и все последствия во время осмотра на манагере. Имхо, таким образом розетка стимулирует первый вариант, что освобождает время манагера и снимает с него ответственность.
Я наче зрозумів до чого ці стимулюючи попередні оплати. За останні два місяці у мене було два скасованих замовлення, тому що тупо привезли не той товар: 1. акумулятори в замовленні половина правильних, а половина взагалі інших меншої ємності. Я показую продавцю, бачите в замовленні 6 штук однакових, а ви мені даєте різні по кольору і виду, як це може бути?. То він пожимає плечами і забирає. Я кажу "що робить?" , він "замовлення скасується автоматично, а ви створіть нове" .. По факту воно висіло на відділенні і скасувалось по таймауту. 2. те саме по фільтрам на ОСМОС. не той поклали постфільтр. і ще розказують, що то виробник поміняв дизайн.
По статистиці вони думають , що я за ним не прихожу, хоча це їх помилка. а менеджеру якось важко правильно це оформити в базі.
GreenMile 24.10.2024 11:07 пишет: По моим наблюдениям, львиную долю времени в точке выдачи занимают любители полчаса осматривать товар с оплатой на месте, при чем ладно это был бы монитор с битыми пикселями, так нет, условный халат за 200 грн крутят-вертят, каждую строчку высматривают под микроскопом,
Можливо це біля тебе
Але, що на розетці, що на новій пошті - працівник видав товар, а покупець вже оглядає
І в цей час працівник обслуговує інших клієнтів
Ну і, якщо можна замовити в інший магазин - беру або в мойо або брейн
GreenMile 24.10.2024 17:55 пишет: Я не то писал. Если товар пришел поврежденный - отказываешься и тебе возвращают деньги за него. Если ты во время осмотра повредил товар, например, вертел в руках стеклянный шар, уронил его на пол и разбил - то виноват ты. Никто на тебя не перекладывает ответственность за товар, который пришел поврежденным или некомплектным.
та к тобі видають ТВІЙ товар, а ти вже бажаєш оглядаєш, не бажаєш - не оглядаєш, але при будь яких проблемах - по твоєму опису - ти заново займаєш чергу і намагаєшся пояснити чому вони повинні тобі повернути гроші
В ответ на: Я так понимаю, что, если товар оплачен, то ты можешь его уже осматривать как хочешь без внимания манагера, если повредил/сломал во время осмотра или чето еще, то это уже твои проблемы - ответственность несешь ты. Если товар не оплачен - ответственность за повреждение и все последствия во время осмотра на манагере. Имхо, таким образом розетка стимулирует первый вариант, что освобождает время манагера и снимает с него ответственность.
Нет, я осмотрел, сказал что не забираю и все, они у себя отмечают отмену, никаких занятий очереди по новой не происходит.
GreenMile 24.10.2024 17:55 пишет: вертел в руках стеклянный шар, уронил его на пол и разбил - то виноват ты.
Згідно зі статтею 323 Цивільного кодексу України, ризик випадкового знищення та випадкового пошкодження (псування) майна несе його власник, тобто магазин. Пруф
Випадкового, ага. Попробуй випадково уронить товар за несколько десятков тысяч при осмотре, расскажешь потом про ЦК Випадковисть еще надо доказать На моей первой работе чувак так "случайно" уронил дорогущий монитор в выставочном зале магазина, судился, проиграл, потом выплачивал. Собсно, за это с тебя и берут комиссию за послеоплату.
GreenMile 25.10.2024 00:35 пишет: Випадкового, ага. Попробуй випадково уронить товар за несколько десятков тысяч при осмотре, расскажешь потом про ЦК Випадковисть еще надо доказать На моей первой работе чувак так "случайно" уронил дорогущий монитор в выставочном зале магазина, судился, проиграл, потом выплачивал. Собсно, за это с тебя и берут комиссию за послеоплату.
Я якось в Мегамеркеті розбив 2 (дві) літрові пляшки Джеймсона. Вони виставили типу рекламну тумбу з купою пляшок, без жодних загорож по боках, та ще освітлення так зробили, що б'є в очі, не бачиш краю тієї тумби. Ну я взяв одну подивитись, ставлю назад - а задні 2 шт падають. Охрана питає - є чим заплатити. Кажу - немає. І пішов собі.
kis_kis 23.10.2024 10:13 пишет: пожаліюся, поплачуся )) сьогодні відкрила розетку, дійшла до офомити і тут Комісія за грошовий переказ при оплаті під час отримання товару (10грн + 1.5% від суми, але не більше 95грн) — 46грн.
теж вчора стикнувся - замовлял собакін корм - пише щось 68 гривень буде комісія. причому так, продавець розетка, самовивіз з точки видачі. принципово відмовився, замовив у іншому інет-магазі, ціна корму однакова у всіх, вийшло ще з доставкою до під'їзду. бідніє чєчеткін, крихти обдирати вже став де тільки можна.
GreenMile 23.10.2024 17:34 пишет:
Я уже лет 10 плачу только картой на сайте ни разу проблем с возвратом не было, при отказе от получения в точке выдачи обычно возврат приходит в течении 10 минут, дольше одного дня еще не было если отменять заказ в процессе.
а у тебя ниразу нее было проблемы, если заказал-оплатил ты, а получает по факту кто-то другой из семьи? если при заказе не указать сразу другого получателя - то потом изменить нельзя даже через саппорт и начинается мегаквест, который очень зависит от настроения кассира розетки.