- це вже якась стара новина? Він же вже нещодавно, ніби, сказав, що бачить що не вийде до Нового року запустити. Хоча, до кінця року-то вони його запустять, просто це буде кінець не цього року.
Инженегр 11.02.2021 19:05 пишет: Что-то мне наш мэр всё меньше нравится. Можно ж чистить хотя бы основные магистрали?
Сейчас чистить вряд ли что-то даст. Но одну зиму сыпали каку-то хрень, что дороги были белые, но чистые, хоть на них и снег падал. А в эту зиму никакой хрени я не вижу.
Сейчас чистить вряд ли что-то даст. Но одну зиму сыпали каку-то хрень, что дороги были белые, но чистые, хоть на них и снег падал. А в эту зиму никакой хрени я не вижу.
тогда были сильнее морозы и меньше снега а судя по обуви, точнее белым полосам на ней, - какуюто хрень льют на дороги...
НАБУ завело справу на Кличка: у чому підозрюють команду мера Києва? 10 чер•Новини.LIVE
Вищий антикорупційний суд зобов'язав НАБУ відкрити кримінальну справу проти Віталія Кличка. Столичного мера і ще трьох посадовців КМДА підозрюють у зловживанні владними повноваженнями з метою незаконного заволодіння 10-ти мільйонів євро, які були виділенні на купівлю громадського транспорту. спробувало розібратися, у чому звинувачують Кличка і його оточення. Справа на десять мільйонів 9-го червня Вищий антикорупційний суд (ВАКС) зобов'язав Антикорупційне бюро України внести до Єдиного реєстру досудових справ (ЄРДР) відомості про кримінальне провадження щодо столичних посадовців. Підставою стала заява, яка надійшла від журналіста Владислава Сидоренка. Як пояснив журналіст, він вимагає від НАБУ розслідувати крадіжку київськими чиновниками 10-ти мільйонів євро під час закупки 200 автобусів для Києва напередодні місцевих виборів у 2020 році. На придбання транспорту були виділені кошти, які місту надав Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР
felix77 11.06.2021 04:16 пишет: НАБУ завело справу на Кличка: у чому підозрюють команду мера Києва? 10 чер•Новини.LIVE
Вищий антикорупційний суд зобов'язав НАБУ відкрити кримінальну справу проти Віталія Кличка. Столичного мера і ще трьох посадовців КМДА підозрюють у зловживанні владними повноваженнями з метою незаконного заволодіння 10-ти мільйонів євро, які були виділенні на купівлю громадського транспорту. спробувало розібратися, у чому звинувачують Кличка і його оточення. Справа на десять мільйонів 9-го червня Вищий антикорупційний суд (ВАКС) зобов'язав Антикорупційне бюро України внести до Єдиного реєстру досудових справ (ЄРДР) відомості про кримінальне провадження щодо столичних посадовців. Підставою стала заява, яка надійшла від журналіста Владислава Сидоренка. Як пояснив журналіст, він вимагає від НАБУ розслідувати крадіжку київськими чиновниками 10-ти мільйонів євро під час закупки 200 автобусів для Києва напередодні місцевих виборів у 2020 році. На придбання транспорту були виділені кошти, які місту надав Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР
Та що там казати, хріновий Кличко мер. Ну я розумію ще піар перед останніми виборами, коли нам збудували нову котельну. Але з якого дива почали робити двір, який не бачив ремонту з моменту зведення будинків, для мене взагалі не зрозуміло. Та ще й як роблять, мало того, що здерли весь старий асфальт, так ще й нові бордюри поклали. Просто неподобство якесь, хіба важко було покласти пару латок притрамбувавши ногами, так ні, капітальний ремонт їх захотілось.
YSK 11.06.2021 09:33 пишет: Та що там казати, хріновий Кличко мер. Ну я розумію ще піар перед останніми виборами, коли нам збудували нову котельну. Але з якого дива почали робити двір, який не бачив ремонту з моменту зведення будинків, для мене взагалі не зрозуміло. Та ще й як роблять, мало того, що здерли весь старий асфальт, так ще й нові бордюри поклали. Просто неподобство якесь, хіба важко було покласти пару латок притрамбувавши ногами, так ні, капітальний ремонт їх захотілось.
Угу. Твой двор видать важнее героев сталинграда, где в чуть не средине лета, ямы даже не засыпаны. Мне тоже двор делали. Я не постеснялся, спросил мужичка лучше всех одетого, почему меняют все и оставляют в рамках совковой планировки, можно ведь немного проезд расширить и машины будут стоять на асфальте, а не газоне, места то хватает с запасом. Посмотрел он на меня как на дурачка, че то пробормотал и уехал по своим важныи делам