autoua
Autoua.netФорумКурилка

Школа 94. Київ. Учень 8 класу ледь не вбив вчительку. (4/4)

опытный писатель *
Киев
С нами с 10.10.2014

Re: Школа 94. Київ. Учень 8 класу ледь не вбив вчительку. [Re: ale_xey]
      13 сентября 2018 в 13:10 Гілками

ale_xey 13.09.2018 09:45 пишет:

Помню давнюю считалочку
нет стыда - иди в мед
нет ума - иди в пед.

"Нема ума - строй дома"
Про архітекторів чи шо?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
С нами с 13.09.2018

Re: Школа 94. Київ. Учень 8 класу ледь не вбив вчительку. [Re: Lacett]
      13 сентября 2018 в 13:14 Гілками

Lacett 13.09.2018 13:03 пишет:

BorisB 12.09.2018 13:25 пишет:

Sepultura 12.09.2018 13:00 пишет:

Мне тоже кажется, что ножницы в спину - это слишком.

согласен, но я о том что там не все однозначно - нашла коса на камень (с)

Боря, я тебя прошу. Уверен что практически каждый учитель сталкивался в своей практике с яжемамой которая бы считала учителя неадекватным потому что что то там было с его чадом. И что?
Меня вон наша математичка(Галина Альбертовна) указкой большой как то приложила по плечу несколько раз, Ее класс вывел, а я под руку попался, на первой парте сидел, шото соседу сказал,чета я не полез ее убивать.как раз где то в 8классе было
Пришла мама пообщалась с ней.

Ябеда.

Достоевский **
43 года (17 лет за рулем), Украина
С нами с 24.03.2008

Школа 94. Київ. Учень 8 класу ледь не вбив вчительку. [Re: Женя]
      13 сентября 2018 в 14:06 Гілками

Женя 11.09.2018 17:43 пишет:

Імхо, винні і батьки і вчителька.
Колонія в 13 - це абсурд. Тут велика робота для психологів, щоб реабілітувати доведену до відчаю дитину.

А майже зарізати людину в 13 років - не абсурд?!

Звичайно батьки винні, така ситуація з нуля не виникає, напевне відхилення в поведінці дитини були й раніше. Тож і реагувати на них треба було раніше. Але й підліток в 13 років, вже цілком відповідальний за свої дії. Тож або в колонію, або в дурку на примусове лікування, якщо доведуть, що неосудний.

Звичайно ми не знаємо достаменно всіх нюансів і передісторії, проте 8 ударів ножицями це занадто! До речі цікаво, звідки в нього на уроці ножиці?! З дому принціс?! Чи вони там аплікації робили з картону?! Мене теж вчителі доводили, що я мав їх повбивати?! В старших класах була училка зарубіжньої літератури, маразматичка пенсійного віку, яку ненавидів увесь клас. Любила влаштовувати примусові екскурсії то в церкву, то в театр, в позакласний час (повернута вона була на цьому), з примусовим збором коштів з учнів, чи примусові купівлі всім класом книжок "класиків зарубіжної літератури". А тим хто відмовлявся йти відкрито погрожувала заниженням оцінок. І ніхто її не різав і стільцем по голові не бив, хоч сука була ще та. Зараз би я б записав відео з ії вимаганнями на телефон і назавтра її б звільнили. Але тоді були 90-ті, піком технічного прогресу, в наших краях був електронний годинник монтана, камер не було ні в кого, та я нрави тоді були інакші. Нам підліткам невтямки було, що вона чинить щось абсолютно незаконне й неправомірне, ми терпіли, й з мотивів помсти, мастили їй стола в'єтнамською зірочкою, на яку в неї була алергія. До чого я все то кажу, ситуація дійсно могла бути різною, і можливо що й вчителька довела, але як би там не було, то все-одно не привід штрикати людину ножицями, й завдавти їй тяжких тілесних ушкоджень. Тож малий злочинець має сидіти в тюрмі, то буде йому справедливе покарання, я суворий приклад для інших. Ну і психологи нехай звичайно ним займуться. Це можна прямо в колонії організувати.

Шашечник *
23 года за рулем, Киев
С нами с 28.01.2009

Re: Школа 94. Київ. Учень 8 класу ледь не вбив вчительку. [Re: Карл Модэстович]
      13 сентября 2018 в 14:22 Гілками

Карл Модэстович 13.09.2018 13:14 пишет:

Lacett 13.09.2018 13:03 пишет:

BorisB 12.09.2018 13:25 пишет:

В ответ на:

...

согласен, но я о том что там не все однозначно - нашла коса на камень (с)

Боря, я тебя прошу. Уверен что практически каждый учитель сталкивался в своей практике с яжемамой которая бы считала учителя неадекватным потому что что то там было с его чадом. И что?
Меня вон наша математичка(Галина Альбертовна) указкой большой как то приложила по плечу несколько раз, Ее класс вывел, а я под руку попался, на первой парте сидел, шото соседу сказал,чета я не полез ее убивать.как раз где то в 8классе было
Пришла мама пообщалась с ней.

Ябеда.

не яьеда, а развитие скилла "модератор" с детства
Галина Альбертовна сама сама выгнала меня из класса и сказала без родителей не приходить, бо я начал волать про сфигали меня собсно бьют?!

интуиция) **
12 лет, рядом с Киевом
С нами с 08.11.2008

Re: Школа 94. Київ. Учень 8 класу ледь не вбив вчительку. [Re: Шабля]
      13 сентября 2018 в 15:17 Гілками

В ответ на:

Звичайно батьки винні

по твоей логике во всех преступлениях виновны родители и плохое воспитание?
Так есть 100500 примеров где в "неблагополучных" семьях, при отсутствии какого бы то ни было воспитания, вырастали вполне успешные и благонадёжные граждане общества)) так же как и наоборот в семьях учителей и академиков, при гармоничном воспитании, вырастали убийцы, воры или наркоманы.
Зы
Ножницами мог долбить уже в состоянии аффекта, ничего уже не соображал
В любом случаи нужно всесторонне рассматривать ситуацию. И не так, как обычно "ничего не видел, ничего не знаю" и без вот этого "школа - наш дом. Сор из избы не выносим! Без комментариев!"

СуперСтар **
8 лет (12 лет за рулем), Киев
С нами с 25.06.2012

Re: Школа 94. Київ. Учень 8 класу ледь не вбив вчительку. [Re: d000]
      13 сентября 2018 в 16:46 Гілками

d000 13.09.2018 09:34 пишет:

базилио 12.09.2018 18:34 пишет:

а скільки з присутніх тут успішних айтішників погодяться піти в школу на зарплату вчителя з усіма витікаючими - зошитами, планами, журналами- а тепер іще і стільцями в голову?
ну і головне - інформатика в школі настільки глибокий предмет, що повинен бути не менше Гейтса і Цукерберга?

Вторую часть я не понял. И Гейтс, и Цукерберг нашли свою нишу. В плане бизнеса. И успешно этим бизнесом рулят. К чему тут информатика? Это скорее к урокам экономики и правознавства. Полно программистов куда круче них, но без этой самой ниши.
А по первой - из нормальных - нисколько. В средней школе эти знания не нужны. Нужные после средней школы знания - взял ноут, вошел, запустил ворд, набрал разюме, отправил на e-mail. Всё.

замість цих прізвищ можна вставити будь-які інші, які видасть гугл на запит "кращі програмісти світу". мені просто було лінь шукати. Але в цілому думку ви вловили, я думаю.

СуперСтар **
С нами с 25.06.2012

Re: Школа 94. Київ. Учень 8 класу ледь не вбив вчительку. [Re: Незнайка )]
      13 сентября 2018 в 16:56 Гілками

Незнайка ) 13.09.2018 13:10 пишет:

ale_xey 13.09.2018 09:45 пишет:

Помню давнюю считалочку
нет стыда - иди в мед
нет ума - иди в пед.

"Нема ума - строй дома"
Про архітекторів чи шо?

в державі знеціена робота вчителя-педагога. Не тільки фінансово, а взагалі. Педінститути випускають повний угар, ще гірше ніж мед. Кожен, в кого є голова на плечах, тікає зі школи при першій можливості. Залишаються тільки "фанатики" (а їх мало) і "аби дома не сидіти" - коли чоловік заробляє на всіх.
кілька років тому бачив твір студентки 3-го курсу філфаку (!!!!!!!!!!!ТРЕТЬОГО!!!!!!!!!) - відчислили - за "Словом о полку....". Починався зі слів : "Слово" написано дуже гарно. В ньому розповідається про полк Ігоря". і далі 1,5 листа такого ж шедевру. Так воно три роки вчилось, щось і якось здавало.

подсевший на форум **
50 лет (32 года за рулем), Киев
С нами с 26.05.2010

Re: Школа 94. Київ. Учень 8 класу ледь не вбив вчительку. [Re: базилио]
      13 сентября 2018 в 17:10 Гілками

базилио 13.09.2018 16:56 пишет:

"Слово" написано дуже гарно. В ньому розповідається про полк Ігоря".

А что не так? Там чё, про другой полк?

СуперСтар **
С нами с 25.06.2012

Re: Школа 94. Київ. Учень 8 класу ледь не вбив вчительку. [Re: Zazotavr]
      13 сентября 2018 в 18:10 Гілками

Zazotavr 13.09.2018 17:10 пишет:

базилио 13.09.2018 16:56 пишет:

"Слово" написано дуже гарно. В ньому розповідається про полк Ігоря".

А что не так? Там чё, про другой полк?

Все так, якби це не писав майбутній філолог, а , наприклад, учень 2-3 класу.

Достоевский **
43 года (17 лет за рулем), Украина
С нами с 24.03.2008

Re: Школа 94. Київ. Учень 8 класу ледь не вбив вчительку. [Re: Мия]
      14 сентября 2018 в 15:02 Гілками

Мия 13.09.2018 15:17 пишет:

по твоей логике во всех преступлениях виновны родители и плохое воспитание?

Ні не у всіх. Проте вплив батьківського виховання на поведінку дитини, надзвичайно великий. Тому до них мають бути питання.

Мия 13.09.2018 15:17 пишет:

Ножницами мог долбить уже в состоянии аффекта, ничего уже не соображал

Ну яке "состояние аффекта" в школі на уроці?! Що такого могла зробити вчителька, щоб викликати оцей стан. Поставити несправедливу оцінку?! Якщо в людини так легко наступає стан афекту - то це вкрай неврівноважена людина, якій треба лікуватися.

Autoua.netФорумКурилка
Додаткова інформація
0 користувачів і 32 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 3479

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія