В неділю повернувся зі Східниці. Все сподобалось. Дякую усім за рекомендації. По дорозі відвідали зоопарк в Меденичах і пообідали в ресторані-музеї "Барабський міст". За 3 дні проїхали декілька водоспадів, помилувались краєвидами з Цюхів Діла, на р. Стрий, "Карпатське море" і покуштували форель і шашлик в різних місцях.
IVR 27.08.2024 13:33 пишет: В неділю повернувся зі Східниці. Все сподобалось. Дякую усім за рекомендації. По дорозі відвідали зоопарк в Меденичах і пообідали в ресторані-музеї "Барабський міст". За 3 дні проїхали декілька водоспадів, помилувались краєвидами з Цюхів Діла, на р. Стрий, "Карпатське море" і покуштували форель і шашлик в різних місцях.
IVR 27.08.2024 13:33 пишет: В неділю повернувся зі Східниці. Все сподобалось. Дякую усім за рекомендації. По дорозі відвідали зоопарк в Меденичах і пообідали в ресторані-музеї "Барабський міст". За 3 дні проїхали декілька водоспадів, помилувались краєвидами з Цюхів Діла, на р. Стрий, "Карпатське море" і покуштували форель і шашлик в різних місцях.
Я теж позавчора повернувся) Східниця і околиці чудові, але з харчуванням там повна дупа( За два тижні я так там і не знайшов пристойного місця по "ціна/якість"(
Bodion 27.08.2024 21:40 пишет: Східниця і околиці чудові, але з харчуванням там повна дупа( За два тижні я так там і не знайшов пристойного місця по "ціна/якість"(
Колиба Східницька нам сподобалась. Непогано в Джамбо. А так - краще катнути в Борислав або Трускавець
Я теж позавчора повернувся) Східниця і околиці чудові, але з харчуванням там повна дупа( За два тижні я так там і не знайшов пристойного місця по "ціна/якість"(
Наче класно, але нам би на 15 днів вийшло зовсім не бюджетно( Там ще "Три сини і донька", якщо повернуся, то мабуть туди.
якщо додзвонитесь Ми пробували кілька рахів - результату 0. Правда це було десь рік+ тому. А на букінгу їх нема. По відгуках - там все дуже погано з сервісом. При чому в обох - і 4* і 5*
кругом були,тим більше, що жили на Бані,прям навпроти цієї піцерії і Дольчевіти) але це не те, так, інколи зайти. Коли ти два тижні бігаєш між джерелами і п'єш воду по схемі, треба мати місце з дієтичною і стабільно смачною їжею. Я такого не знайшов, тому через кілька днів забив на це і харчувалися де попало, де їздили, у всяких колибах, ресторанах, форельниках і т.п. орієнтуючись на рейтинг і відгуки в гуглі,ну і щоб якось співпадало з дієтою 5😁.