В неділю повернувся зі Східниці. Все сподобалось. Дякую усім за рекомендації. По дорозі відвідали зоопарк в Меденичах і пообідали в ресторані-музеї "Барабський міст". За 3 дні проїхали декілька водоспадів, помилувались краєвидами з Цюхів Діла, на р. Стрий, "Карпатське море" і покуштували форель і шашлик в різних місцях.
IVR 27.08.2024 13:33 пишет: В неділю повернувся зі Східниці. Все сподобалось. Дякую усім за рекомендації. По дорозі відвідали зоопарк в Меденичах і пообідали в ресторані-музеї "Барабський міст". За 3 дні проїхали декілька водоспадів, помилувались краєвидами з Цюхів Діла, на р. Стрий, "Карпатське море" і покуштували форель і шашлик в різних місцях.
IVR 27.08.2024 13:33 пишет: В неділю повернувся зі Східниці. Все сподобалось. Дякую усім за рекомендації. По дорозі відвідали зоопарк в Меденичах і пообідали в ресторані-музеї "Барабський міст". За 3 дні проїхали декілька водоспадів, помилувались краєвидами з Цюхів Діла, на р. Стрий, "Карпатське море" і покуштували форель і шашлик в різних місцях.
Я теж позавчора повернувся) Східниця і околиці чудові, але з харчуванням там повна дупа( За два тижні я так там і не знайшов пристойного місця по "ціна/якість"(
Bodion 27.08.2024 21:40 пишет: Східниця і околиці чудові, але з харчуванням там повна дупа( За два тижні я так там і не знайшов пристойного місця по "ціна/якість"(
Колиба Східницька нам сподобалась. Непогано в Джамбо. А так - краще катнути в Борислав або Трускавець
Я теж позавчора повернувся) Східниця і околиці чудові, але з харчуванням там повна дупа( За два тижні я так там і не знайшов пристойного місця по "ціна/якість"(
Наче класно, але нам би на 15 днів вийшло зовсім не бюджетно( Там ще "Три сини і донька", якщо повернуся, то мабуть туди.
якщо додзвонитесь Ми пробували кілька рахів - результату 0. Правда це було десь рік+ тому. А на букінгу їх нема. По відгуках - там все дуже погано з сервісом. При чому в обох - і 4* і 5*
кругом були,тим більше, що жили на Бані,прям навпроти цієї піцерії і Дольчевіти) але це не те, так, інколи зайти. Коли ти два тижні бігаєш між джерелами і п'єш воду по схемі, треба мати місце з дієтичною і стабільно смачною їжею. Я такого не знайшов, тому через кілька днів забив на це і харчувалися де попало, де їздили, у всяких колибах, ресторанах, форельниках і т.п. орієнтуючись на рейтинг і відгуки в гуглі,ну і щоб якось співпадало з дієтою 5😁.
Xabr 16.07.2025 09:49 пишет: Де, крім Booking, є сенс шукати житло в Східниці чи околицях на тиждень? Бажано щось отельного типу зі сніданками.
Загалом можна просто на гуглмапс дивитись і по номеру дзвонити (часто є номер тел або якийсь мінімальний сайт на гуглмапс). Але з +- пристойного наче (майже) все є на букінгу (крім 3х синів і доньки який не факт що пристойний). Лишаються тільки якісь садибоподібні штуки.
Я нарешті зрозумів про що мова на фоні останньої поїздки (не в Сх, щоправда) Маленький апдейт по харчуванню: Ось тут відкрилось бістро яке працює по принципу Шведської лінії де платиш за кг набраної їжі. Ціна, здається, 45 грн за 100 грам. Заклад новенький, чистенький, гарний, але по якості їжі щось поки не дуже зрозумів (були 1 раз на обіді)
Цей заклад розширився і збільшив асортимент сніданків - виходить досить смачно і не так щоб дорого. + якийсь мінімальний набір основних страв добавили