Пишут что на Краковце можно сдать ПЦР. Вопрос к тем кто делал. Сколько стоит и сколько по времени ждать результат? И есть ли на Краковце где переночевать если большая очередь?
snezha 09.01.2022 20:36 пишет: Пишут что на Краковце можно сдать ПЦР. Вопрос к тем кто делал. Сколько стоит и сколько по времени ждать результат? И есть ли на Краковце где переночевать если большая очередь?
Я сделал простой антиген тест в Киеве по акции за 299 грн в Диле. Поляки проверяли, без проблем.
snezha 09.01.2022 20:36 пишет: Пишут что на Краковце можно сдать ПЦР. Вопрос к тем кто делал. Сколько стоит и сколько по времени ждать результат? И есть ли на Краковце где переночевать если большая очередь?
Я сделал простой антиген тест в Киеве по акции за 299 грн в Диле. Поляки проверяли, без проблем.
Мне дальше в Вену, а там антиген не проходит. Только ПЦР и 72 часа. А у поляков 24 часа не успеваю.
Мне дальше в Вену, а там антиген не проходит. Только ПЦР и 72 часа. А у поляков 24 часа не успеваю.
А де у Відні перевіряють тест?
Я декілька днів тому повернувся із Австрії з лиж, тести запитали один раз, на польському кордоні, і навіть не читали їх. В Австрії тільки кюар із дії.
7го выезжал через Ягодин - 20 минут 9го заезжал - 15 минут. Сдавал тесты на антиген в Луцке, тест показал ложноположительный или как там оно, записали как положительный. Я в шоке, намазал в нос мазь с антибиотиком(для уверенности) поехал в другую лабораторию, там тест был отрицательный. Так что надо быть готовым, что можно защитить на ровном месте.
=root= 04.02.2022 16:00 пишет: А просвятите кто знает - со свежим тестом непривитому нужно карантин отбывать сейчас по приезду или прилету или нет? На сайте пограничников как то мутно сформулировано: https://www.strazgraniczna.pl/pl/aktualnosci/informacje-dla-podrozny/9081,Kwarantanna-po-przekroczeniu-granicy.html
14 діб карантин не вакциновані, з обов'язковим тестом. Літак можно зробити в аеропорту в Польщі, наземним треба робити в Україні.
Ехал в среду в Польшу. Приехал к клумбе ближе к полуночи, заехал в Польшу в 8 утра. Тормозят поляки. Перед клумбой очередь легковых была метров 200. Фур было километров 6.
Добрый день. Я верно понимаю, что если я имея 2 прививки (Файзер, сертификат до 11.11.2022)сейчас хочу заехать в Польшу, не всё равно нужно делать тест. Спасибо.
Евген_Полтава 13.02.2022 09:06 пишет: Добрый день. Я верно понимаю, что если я имея 2 прививки (Файзер, сертификат до 11.11.2022)сейчас хочу заехать в Польшу, не всё равно нужно делать тест. Спасибо.
я два раза не повторяю, я два раза не повторяю (с)
ДА! надо!
в другой теме ведь сам себе ответил в третьей будет вопрос?
rulez 21.02.2022 19:54 пишет: 16.02.2022 Краківець - Корчова, прибув о 17:00, проходив 7 годин. 20.02.2022 Корчова - Краківець, прибув 0 11:00, проходив 40хв
В Польщу - 2 вакцини, тест в Львові (перед кордоном на 50грн дорожче) Дитина 4р без тесту і вакцини.
Режим тимчасового в’їзду З 10 лютого 2022 року набули чинності зміни щодо перетину кордону для громадян, що прибувають до Республіки Польща з-поза меж Європейського Союзу (у тому числі з України).
При перетині кордону подорожуючі мають надати представникам Прикордонної служби Республіки Польща результати негативного діагностичного тесту на SARS-CoV-2 (ПЛР, антиген), польською або англійською мовами, зробленого не раніше ніж за 24 години до перетину кордону, рахуючи від часу, коли було отримано результат тесту.
Якщо Ви прибуваєте в Республіку Польща літаком – Ви можете здати тест (в тому числі в аеропорту) протягом 3-х годин від часу перетину кордону. Ті, хто подорожує наземним транспортом з України чи пішки повинні пройти тест в Україні.
Дана вимога стосується в тому числі вакцинованих осіб.