Дана вимога стосується в тому числі вакцинованих осіб.
Вакцинация не обязательна?
Наявність негативного результату тесту не звільняє невакцинованих осіб (та осіб, що щеплені вакцинами не дозволеними на території Європейського Союзу) від проходження 7-денного карантину. Особи від 12 років мають бути щеплені вакцинами дозволеними на території ЄС.
Вакцинация + результати негативного діагностичного тесту на SARS-CoV-2 (ПЛР, антиген), польською або англійською мовами.
Тогда без карантина
вакцинация в первую очередь, тест во вторую сегодня Медыка-Шегени - 20 минут, в воскресенье туда на этом же переходе пару часов, точно не засекал
повторю вопрос, может кто подскажет, детям 9 и 11 лет. Я вакцинирован, они нет. Тесты сдадим. На карантине им сидеть обязательно?
Я правильно понял, что гражданам Украины въезд в Польшу теперь вообще без ограничений по ковиду ?
повторю вопрос, может кто подскажет, детям 9 и 11 лет. Я вакцинирован, они нет. Тесты сдадим. На карантине им сидеть обязательно?
ничего не поменялось с прошлого раза )
Також повідомляємо, що польська сторона зняла обмеження щодо наявності ПЛР-тестів для громадян, які бажають виїхати з України до Республіки Польща.
Треба з'їздити в Польщу туди-назад, завезти людей. Я вакцинований. Мене не заставлять на карантині там сидіти ?
На даний момент 40 км черга 2 ряди і ряд фур. Мостиська.
На даний момент 40 км черга 2 ряди і ряд фур. Мостиська.
це що, до Городка, через Судову Вишню?
Треба з'їздити в Польщу туди-назад, завезти людей. Я вакцинований. Мене не заставлять на карантині там сидіти ?
Карантинні обмеження скасовані. Але якщо вік 18-60, то не випустять.
Карантинні обмеження скасовані. Але якщо вік 18-60, то не випустять.
А кто-то переезжал границу сегодня? Выпускают мужчин?
Выпускают мужчин?
Наверное только за большую взятку или нелегально. Потому как прямой запрет по возрасту:
вісті з кордону - черги на всіх пунктах Україна-Польща 10-15 км, орієнтовний час в черзі - доба і більше...
а что они у них там контроль по полной, грин карту? мед страховки? все надо?
вісті з кордону - черги на всіх пунктах Україна-Польща 10-15 км, орієнтовний час в черзі - доба і більше...
є якійсь апдейт по чергах?
Очереди десятки км по гугло пробкам. Смотрю стрим чешского новостного канала с польской стороны Medyka. Похоже они не пускают машины. Идут только пешие женщины и дети. Дополнено: одиночные машины все же идут, редко, автобус тоже видел.
а что они у них там контроль по полной, грин карту? мед страховки? все надо?
Пропускают без гринкарты, без страховок, к продуктам не присматриваются, без ПЛР. С ребенком наши выпускают без согласия второго родителя. Инфо на 23-00 вчера. Теперь возник вопрос - как сделать гринкарту в Польше, уехали от границы уже далеченько.
є якійсь апдейт по чергах?
черги тільки ростуть. Та черга що 25 лютого була 10 км сьогодні вже 16 км. Кажуть що випускають навіть по нац. паспорту, більше нічого не потрібно наче. Запас їжі та води на 2-4 доби треба мати...
По размещению: Криніца-Здруй, готель LIDO - готов предоставить ночлеги и питание, бесплатно, инфо от владельца отеля - может кому-то пригодится