А вот файл от айтишников из Софтсерв по очередям на всех погран. переходах. Они собирают инфу из разных проверенных источников. страница
Дружина їхала до Польщі. Вчора ( 08.03) десь о 21 приїхали і стали в чергу на праву руську. Черга була 14 км. Заїхала до Польщі сьогодні (09.03) близько 14 год. дня.
При чому по всіх ресурсах казали що на раві найменша черга на той момент. Реклама спрацювала.
Всім добра. Слава Україні.
Доброго вечора шановне панство. Зелену карту можливо купити перед переходом? Менше стало машин у Краківці? Чи краще через Шегені? Буду вдячний за відповіді. Мирного неба. Слава Україні!!!
м? Менше стало машин у Краківці? Чи краще через Шегені? Буду вдячний за відповіді.
Присоединюсь к вопросу. Поделитесь кто знает где меньше народу, нужно родных отправить
м? Менше стало машин у Краківці? Чи краще через Шегені? Буду вдячний за відповіді.
Присоединюсь к вопросу. Поделитесь кто знает где меньше народу, нужно родных отправить
Ця сторінка https://border.com.ua/ ці ж дані показує у кращому форматі, ще і адреса зручна для запам'ятовування.
Хто в курсі, щодо актуальних Ковідних обмежень на в"їзд до Польщі? (Вакцинація, тест)
Сьогодні на Шегинях ніхто нічо не питав.
Усім привіт! Хтось знає, на який зараз пункт кордону з Польщею краще їхати ? Думаю за Смільниця - Кросьценко. Він найближчий.
Усім привіт! Хтось знає, на який зараз пункт кордону з Польщею краще їхати ? Думаю за Смільниця - Кросьценко. Він найближчий.
В суботу сестра простояла на 10 годин в черзі в автобусі на Шегинях на виїзд.
Дякую. На Краковці же перекрито автобусам на виїзд.
Дякую. На Краковці же перекрито автобусам на виїзд.
Вони нібито писали, що до 01 липня відкриють.
на їх сайті ще написано що не пускають автобуси
Походу на Смільниця - Кросьценко вообще никого не было). Очень быстро прошёл.
В суботу простояли на Краковці майже п'ять годин, хоча машин може 120 було. Поляки довго шмонають, шукають зброю. Наші с документами, що дозволяють виїзд довго копирсаються.