Полякі такі поляки Війна війною а вони не змінилися:(((( Вчора моі підіхали на угринів зранку Двоє мам і троє дітей Наших швиденько пройшли, поляки тупили більше години, потім взяли паспорти, моі в серпні повернулися з евакуаціі з і таліі, але спочатку отримали гуманітарну візу на рік в чехіі, та ось поляки докулупалися «чого у вас віза біженців???»:)))) дружина пояснила що це гуманітарна віза а не статус біженця і взагалі вона анульована, іі анулювали в чехіі, спеціально ходила в поліцію. Короче ще більше двух годин нерви тріпали, задавали дурні питання щодо «звідки у вас віза біженця»:)))) непрофесіоналізм зашкалював… кудись звонили постійно, діти нервували в машині без мами, десь дозвонили і ім сказали що такі віза не дійсна, ще потім з годину - півтори неспішно писали якісь папери для себе. Думаєте все? Ні, як злосних контрабандистів відправили спочатку на ренген а потім ще й на яму, вивернули все догори ногами, мама з дочкою які перший раз вирішили поіхати в польщу була в жосткому шоці щодо сиавлення, каже такого навіть погранконтроль в ізраілі не творив… ну і звичайно нічого не знайшли забороненого, вкінець після обіду моі виіхали Неприємно здивовані, знервовані та змучені. Ось таке ставлення, і таких машин з дітьми було багато на ямі, що патрошили пагпанци польскі((((
Моя порада, іхати через словаків чи навіть угорців в ЄС Звичайно при можливості МИ В ЛЮТОМУ 22 року іздили через малий березнмй - небо і земля, жодних дурних питань і якісна швидка робота словаків
sashkaa 09.01.2023 16:14 пишет: Таке ставлення лише через бізнесменів з ЗУ. Поляки донатять а наші з ЗУ тупо бізнес роблять. Це почалося в квітні з автівок
Нічого не зрозумів Про який бізнес йде мова? До чого тут мами з маленькими дітьми з Києва?
sashkaa 09.01.2023 16:14 пишет: Таке ставлення лише через бізнесменів з ЗУ. Поляки донатять а наші з ЗУ тупо бізнес роблять. Це почалося в квітні з автівок
Нічого не зрозумів Про який бізнес йде мова? До чого тут мами з маленькими дітьми з Києва?
До ставлення поляків до українців. Почитай трошки що витворяють наші мами з зусом в Польщі. Це на старт
До ставлення поляків до українців. Почитай трошки що витворяють наші мами з зусом в Польщі. Це на старт
Я тебе не розумію До чого тут зус до ями контрабанди і непрофесіоналізму погранцов? Моі не були в єс і польщі зокрема більше 120 днів, жодноі допомоги чт документів і тд від польщі не просили.
Я тебе не розумію До чого тут зус до ями контрабанди і непрофесіоналізму погранцов?
До того що українці трошки під..ли прикордонників. Якщо не зрозумів співчуваю
Напиши нормально і внятно, без загадок Що украінські жінки та діти не так роблять в масі щоб так виносити мозги? Чим завинили перед польськими погранцами
Тим що деякі перетинають кордон щодня. При. Цьому тікали як би від війни. Але не просто їздять від щирої любові до батьківщини. А там зайти в гуманітарний сюди завести продати. Оформити допомогу при цьому кататися та отримувати щомісяця по 500злотих. І не питай ілюзій на кордоні з Угорщиною краще не буде.
sashkaa 09.01.2023 19:33 пишет: Тим що деякі перетинають кордон щодня. При. Цьому тікали як би від війни. Але не просто їздять від щирої любові до батьківщини. А там зайти в гуманітарний сюди завести продати. Оформити допомогу при цьому кататися та отримувати щомісяця по 500злотих. І не питай ілюзій на кордоні з Угорщиною краще не буде.
думаю це фігня перший раз таке чую. тай яке відношення до бариг мають жінки та діти на легковику з києва з яких одна сімя ніколи не була в ЄС а інша 4 міс виіхала і те ж там не була і ніяких 500 зл не отримувала і не просила. а те що "гуманітарний сюди завести продати" взагалі смішно читати:))))) люди які ще не віхали навіть в ЄС уже винні в перепродажі чогось по виізду, кому винні? з тобою все ОК?
Тудою що тільки твоя дружина їздить. Якщо елементарних речей не зрозуміло то чим я зараджу. То що хитрозроблені співвітчизники трошки підкумарили прикордонників то й дається взнаки на всіх.
sashkaa 09.01.2023 19:33 пишет: Тим що деякі перетинають кордон щодня. При. Цьому тікали як би від війни. Але не просто їздять від щирої любові до батьківщини. А там зайти в гуманітарний сюди завести продати. Оформити допомогу при цьому кататися та отримувати щомісяця по 500злотих. І не питай ілюзій на кордоні з Угорщиною краще не буде.
думаю це фігня перший раз таке чую. тай яке відношення до бариг мають жінки та діти на легковику з києва з яких одна сімя ніколи не була в ЄС а інша 4 міс виіхала і те ж там не була і ніяких 500 зл не отримувала і не просила. а те що "гуманітарний сюди завести продати" взагалі смішно читати:))))) люди які ще не віхали навіть в ЄС уже винні в перепродажі чогось по виізду, кому винні? з тобою все ОК?
увы, но это так почитай пару дней телеграмм по переходам - прозреешь причем они даже не прячутся...
sashkaa 09.01.2023 20:11 пишет: Тудою що тільки твоя дружина їздить. Якщо елементарних речей не зрозуміло то чим я зараджу. То що хитрозроблені співвітчизники трошки підкумарили прикордонників то й дається взнаки на всіх.
Нема такого «прикумарили» А є професіоналізм, контраьандист - на кол, ні - нефіг бикувати і вести себе як бидло. Не впевнений в знаннях щодо віз інших краін - не заступай на службу. Якщо мислити такими категоріями то треба всіх водіів одразу в пияків-порушеиків записувати? Ніде на кордонах такого не зустрічав навіть на кордонах типу албанія-греція чи туреччина-греція чи якась боснія
Вибач але в цій темі ти повний нуль. І порівнювати кордони в країні з військовим станом з мирними. то повним д...м потрібно бути. Дякуй що твоя дружина взагалі може виїхати а не тільки в стані біженки з проживанням без права виходу з табору
sashkaa 09.01.2023 22:51 пишет: Вибач але в цій темі ти повний нуль. І порівнювати кордони в країні з військовим станом з мирними. то повним д...м потрібно бути. Дякуй що твоя дружина взагалі може виїхати а не тільки в стані біженки з проживанням без права виходу з табору
Аха ха… оце ти дав «дякувати», «біженки»… що ще приплести забув? ще й хамити почав… все в одне. При тому що сімя поіхала відпочити та закупитися в ЄС І НАЗАД У тебе мишлення як у тєрпіли:))) добре що я дійсно не розумію таких як ти. На коліна не падаєш при вигляді людей у формі?:)))
sashkaa 09.01.2023 20:11 пишет: Тудою що тільки твоя дружина їздить. Якщо елементарних речей не зрозуміло то чим я зараджу. То що хитрозроблені співвітчизники трошки підкумарили прикордонників то й дається взнаки на всіх.
Нема такого «прикумарили» А є професіоналізм, контраьандист - на кол, ні - нефіг бикувати і вести себе як бидло. Не впевнений в знаннях щодо віз інших краін - не заступай на службу. Якщо мислити такими категоріями то треба всіх водіів одразу в пияків-порушеиків записувати? Ніде на кордонах такого не зустрічав навіть на кордонах типу албанія-греція чи туреччина-греція чи якась боснія
Підтримую. При цьому дивує що автівки трусять наче є інформація що там принаймні партія діамантів захована (колега з чоловіком і трьома дітьми у грудні виїжджали автівкою), а потягом як перетинаєш кордон то хіба що наші прикордонники перевіряють у чоловіків підстави для виїзду. А митники що наші, що польські не перевіряють взагалі нічого і прикордонники польські лише шукають місце у паспорті куди штамп вліпипти. Я у Пшемишлі при в'їзді у грудні до Польщі прикордонника пройшов за одну хвилину а біля митника взагалі не зупинявся, на ходу відповівши на питання "чи є щось заборонене" фразою "ні".
А поляк повинен знати що з Києва то добрі українці, а з Самбора чи Львова - ні?
Доречи, якось діаманти та валюту саме з Києва везуть.
Усюди нормальні люди І в Києві і в Львові, я не ділю людей по сортам Щодо відношенн, я вже написав, є злочин контрабанда - нема питань, а є непрофесіонаоізм, лінь та просто безвідповідальне виконання своіх обовязків, повторю ніде більше ні на якому кордоні немає такого виконання обовязків. Страждають та потерпають заичайні люди від цього свавілля і це навіть війна не змінила:((( тупо півдня вкрали життя своіми безпідставними заморочками і таке враження що кожну третю машину прямо вивертали речі, дитячі в тд Найгірше що немає управи, немає куди поскаржитись…
Усюди нормальні люди І в Києві і в Львові, я не ділю людей по сортам Щодо відношенн, я вже написав, є злочин контрабанда - нема питань, а є непрофесіонаоізм, лінь та просто безвідповідальне виконання своіх обовязків, повторю ніде більше ні на якому кордоні немає такого виконання обовязків. Страждають та потерпають заичайні люди від цього свавілля і це навіть війна не змінила:((( тупо півдня вкрали життя своіми безпідставними заморочками і таке враження що кожну третю машину прямо вивертали речі, дитячі в тд Найгірше що немає управи, немає куди поскаржитись…
Я все не читав, але так і не зрозумів: Поляк шось порушив ,при огляді, по правилам своєї інструкціі? Таймер при огляді на кордоні є ?
Я все не читав, але так і не зрозумів: Поляк шось порушив ,при огляді, по правилам своєї інструкціі? Таймер при огляді на кордоні є ?
Так прочитай. Уважно. Може зрозумієш в чому непрофесіоналізм