Murzik2.0 26.12.2018 11:03 пишет: Renault Koleos в топе предлагали? Мне зашел - напакован, норм дизельный мотор, вариатор вроде бы как цепной и по ощущениям не отличается от гидротрансформатора, по цене более чем влазит в бюджет - акционные по 960 к.
Це той де задній ряд нерухомий? На мою особисту думку це лютий фейл для такого форм-фактору
Так, це воно. Чим вони думали - мені не зрозуміло.
Murzik2.0 26.12.2018 11:03 пишет: Renault Koleos в топе предлагали? Мне зашел - напакован, норм дизельный мотор, вариатор вроде бы как цепной и по ощущениям не отличается от гидротрансформатора, по цене более чем влазит в бюджет - акционные по 960 к.
Це той де задній ряд нерухомий? На мою особисту думку це лютий фейл для такого форм-фактору
А зачем егт двигать? Там сзади места полно, на тест брал гпуппу поддержки - 2 юнита по 100 и 130 кг и ростом не ниже 185, обоим было комфортно.
А зачем егт двигать? Там сзади места полно, на тест брал гпуппу поддержки - 2 юнита по 100 и 130 кг и ростом не ниже 185, обоим было комфортно.
Тому, що в конкурентів рухається. Це раз. Тому що так практичніше (сьогодні везу пасажирів, а завтра габаритний багаж). Це два. Тому що це комфорт для пасажирів коли можеш регулювати нахил спинки. Це три Дивно що це ще й розжовувати комусь треба
Тому, що в конкурентів рухається. Це раз. Тому що так практичніше (сьогодні везу пасажирів, а завтра габаритний багаж). Це два. Тому що це комфорт для пасажирів коли можеш регулювати нахил спинки. Це три Дивно що це ще й розжовувати комусь треба
Ну то что у других то такое, багажник там большрй, комфорт пассажиров не страдает. А вот угол наклона спинки, если не ошибаюсь, меняется. Как минимум в топовой комплектации. Комфорт как раз сзади пассажиры заценили, после катались на Шкодах - фукали, сиденья норм, а вот пластмк в ручках и карты дверей ужас.
Ganni 26.12.2018 13:01 пишет: [ - А зачем его двигать? Там сзади места полно, на тест брал гпуппу поддержки - 2 юнита по 100 и 130 кг и ростом не ниже 185, обоим было комфортно.
- Тому, що в конкурентів рухається. Це раз. Тому що так практичніше (сьогодні везу пасажирів, а завтра габаритний багаж). Це два. Тому що це комфорт для пасажирів коли можеш регулювати нахил спинки. Це три Дивно що це ще й розжовувати комусь треба
Далеко не беззаперечні аргументі, звісно окрім того, що у конкурентів є. У 4-5 місному авто (тобто без 3 ряду), тим більше у сучасному повнорозмірному кроссовері, місця на задньому ряду для 2-х пасажирів як правило достатньо. Тобто ще кудись те сидіння рухати взад-вперед саме заради комфорту - навіщо? Щоб треба було 4-5 пасажирів та ще й габаритний багаж - такого зі мною жодного разу не було. Якщо справді габаритний багаж, то задній ряд не рухається, а складається - навіщо його учотирьох возити. З іншого боку у більшості сучасних середньорозмірних кросоверів другий ряд сидінь встановлений на десь 3-5 сантиметровому подіумі (у т.ч. у новій санті та новому форестері,...). Тобто зсуваючи цей ряд назад робиш незручним місце для стоп пасажирів - із сходинкою. Нахил спинки заднього ряду - якщо із заводу нормально встановлений, то більше іграшка. У мене в субару є. Користувався один раз, щоб зрозуміти, як воно буде. Встановив назад у заводське положення. Тим більше, що у родинному авто моя родина у складі 2+1 розміщується так: батьки спереду, малий у дитячому кріслі (в якому свій механізм регулювання куту нахилу спинки є, який не залежить вид нахилу спинки сидіння автівки) із заду. Тобто до реальних потреб, я вважаю, більшості покупців таких авто, оці всі опції на кшталт рухомого другого ряду, зміни нахилу його спинки не відноситься. А кому воно реально треба - той орієнтуватиметься саме на ці параметри.
задний диван на салазках имхо нужен только если тебе везди И пассажиров И габаритный груз, который не влазит без сдвигания. Если пассажиров нет - сложил спинки и все. А вот наклон - это мастхев без обсуждения ). У кого его нет - тот
Ну то что у других то такое, багажник там большрй, комфорт пассажиров не страдает. А вот угол наклона спинки, если не ошибаюсь, меняется. Как минимум в топовой комплектации. Комфорт как раз сзади пассажиры заценили, после катались на Шкодах - фукали, сиденья норм, а вот пластмк в ручках и карты дверей ужас.
Хз, здається що не міняється. Принаймні на тест-драйві весною такої фічі не було (питав в менеджера, бо перед тим бачив в якомусь відеоогляді)
Хз, здається що не міняється. Принаймні на тест-драйві весною такої фічі не було (питав в менеджера, бо перед тим бачив в якомусь відеоогляді)
Могу ошибаться, сидел за рулем. Но Колеос комфортом сзади пассажирам зашел. Говорят ощущения премиума есть. Это после кучи тестдрайвов плюс минус одинаковых авто в одинаковой цене. Хотя я к Колеосу относился так себе до этого. Смущает вариатор, потому что пока не распространен, и расход.
harald67 26.12.2018 13:24 пишет: Щоб треба було 4-5 пасажирів та ще й габаритний багаж - такого зі мною жодного разу не було. Якщо справді габаритний багаж, то задній ряд не рухається, а складається - навіщо його учотирьох возити.
У мене досить часто такі ситуації виникають Хоча в теоріїї здавалося б ну що дають якісь там 10-15см для багажника - а інколи таки критично))
harald67 26.12.2018 13:24 пишет: Щоб треба було 4-5 пасажирів та ще й габаритний багаж - такого зі мною жодного разу не було. Якщо справді габаритний багаж, то задній ряд не рухається, а складається - навіщо його учотирьох возити.
У мене досить часто такі ситуації виникають Хоча в теоріїї здавалося б ну що дають якісь там 10-15см для багажника - а інколи таки критично))
Когда машина нравится и ее хочется - она как женщина, пофиг на см и прочее подобное. А когда не цепляет то начинается у нее багажник не такой то сидухи не так раскладываются и прочее подобное
pad 22.12.2018 20:40 пишет: хм... ну кодиак валящий до сотки за 8.1 на бензине 180 лошадей с DQ500 - хорошая заделка. тормоза-рулежка вага - это кул. кодиак по ходовой комфортен это кул. я просмотрел, что щас пихают в Кодиак - все ок. Уже появилась цифровая приборка - закрыть срамоту из серебристой оконтовки. даже появилась подствека карт дверей (а-ля бэмэвэ). есть кожа+алькантара. осталось пару позорных мест из пластмасы в картах дверей, которые можно в отелье прикрыть.
осталось посчитать кодиак в адекватной комплектации.. помоему он будет в рамках 1.100.000 и эта машина будет лучше Форестера.
да, ждать полгода. факт.
заеду к дилеру, пообщаюсь по чем такое чудо будет стоить.
Думаю адекватна комплектація буде +/- 1.200.000...
Шкода - извините но это КАЛ. После VW, я сажусь в салоны Шкоды и у меня рвотный рефлекс.
Сел в Пассат, потом в СуперБ - и в суперб блеванул. Сел в Тигуан, потом сел в Карок - блеванул. Сел в Гольф, потом Сел в Октавию (господи какая она нищая внутри .... ну прямо авто для такси) - блеванул
pad 10.01.2019 16:32 пишет: Шкода - извините но это КАЛ. После VW, я сажусь в салоны Шкоды и у меня рвотный рефлекс.
Сел в Пассат, потом в СуперБ - и в суперб блеванул. Сел в Тигуан, потом сел в Карок - блеванул. Сел в Гольф, потом Сел в Октавию (господи какая она нищая внутри .... ну прямо авто для такси) - блеванул
Короче Шкода для нищих
По Октаві погоджусь. По Супербу - лише базові комплектації, бо я свого часу мав можливість посидіти в топовому L&K з темно-червоним шкіряним салоном, так от враження на мене інтер"єр справив
По Кароку взагалі не розумію до чого він тут - це ж не конкурент Тігуана Це конкурент Т-рока, котрий в нас не продається (я сидів в ньому, там здешевлення ще потужніше - приміром жодного м"якого пластику в салоні взагалі ). Тіг треба з Кодьяком порівнювати, а останній справляє враження не менш добротного автомобіля