Без дела лежат неплохие колонки Wharfedale 9.1 но к ним нет усилителя. У сына в комнате есть место куда поставить. Будет слушать с телефона/интернет-радио/NAS .Видео возможности не нужны. Есть ли шанс вложится в 200 у.е. (можно и за хорошее рабочее б/у)
Тремор 08.01.2019 14:46 пишет: Без дела лежат неплохие колонки Wharfedale 9.1 но к ним нет усилителя. У сына в комнате есть место куда поставить. Будет слушать с телефона/интернет-радио/NAS .Видео возможности не нужны. Есть ли шанс вложится в 200 у.е. (можно и за хорошее рабочее б/у)
Хоча відео і не потрібне, але простіше за усе буде підібрати десь б/в аудіо-відеоресівер ДК із wifi, bluetooth, airplay, internet radio, dlna, usb та вбудованим аудіоплеєром, що відтворює записи у форматі .flac. Бо стереопідсилювачів із таким набором функцій не бачив. Де шукати - починаючи з олх і переходячи на спеціалізовані форуми.
Не зовсім коректна добірка. ТС же пише, що син бажає слухати не тільки музику з телефона, а й з НАС, інтернет радіо тощо. А для цього наявності функції блутус мало, треба ще принаймні оте саме інтернет радіо та можливість підключення по ДЛНА. А якщо у сина айфон, то і ейрплей бажано. А у ресіверів із наведеного списку аж до страница (при сортуванні від дешевих до дорогих) цього я не знайшов. Ну і ціна виходить починаючи із 380 доларів. Так що б/в - єдиний вихід.
harald67 08.01.2019 15:58 пишет: Ну і ціна виходить починаючи із 380 доларів. Так що б/в - єдиний вихід.
Спасибо. Мне в принципе нужен бюджетный аналог Pioneer NC-50, можно и без cd-привода. Типа вот такого Denon DNP-F109
P.s.Поделитесь пожалуйста ссылкой на украинские специализированные форумы (может я там в барахолке что-то и найду).
страница Але щось я глянув - нічого цікавого зараз немає, зачах форум. Мабуть таки ОЛХ.
Нащо Вам отой дорогущій Піонер? Вам вистачить для зазначених цілей чогось на кшталт: страница тільки на пару років старшу модель б/в знайти з аналогічними функціями.