Не тільки бачив, а і встиг сфотографувати цього красеня всього за декілька метрів
ооо я тоже сфоткал. Но с машины выходить не рискнул
Я рысь видел в тех местах
кто медведя на Трансфагараше видел?
медведя не бачив, а от стадо баранів (тваринок ), було окружило кілька машин, поки дорогу переходили
кто медведя на Трансфагараше видел?
медведя не бачив, а от стадо баранів (тваринок ), було окружило кілька машин, поки дорогу переходили
Доброго времени суток! Так сколько по итогу у Вас ушло времени на маршрут ? И если можно, сам маршрут.
Приблизний машрут 5 днів. Але трохи галопом-по європам. Вірніше, їдем-їдем-їдем, пару годин гуляєм, знову їдем-їдем-їдем і т.д. Але, я за цим і їхав... в цей раз, мені просто хотілось покататись
Приблизний машрут 5 днів. Але трохи галопом-по європам. Вірніше, їдем-їдем-їдем, пару годин гуляєм, знову їдем-їдем-їдем і т.д. Але, я за цим і їхав... в цей раз, мені просто хотілось покататись
Этот медведь приловчился еду выпрашивать у проезжих. Ну, и может, турист какой зазевается )))
Снято неделю назад на Трансфегераше.
но я селфи побоялся выйти сделать
Ага, не сильно дружелюбный )))
Я бачив 18.07 але з машини не виходив!
и очень правильно - прикормленный людьми медведь уже не боится их, поэтому что суслика задрать, что тебя - такому мишке все равно. Таких нужно отстреливать, как ни прискорбно.
на фото выше похоже другой медведь т.к. ошейника не видно
народ, по Трансфагараш питаннячко, а де там ті пробки на дорогах? десь писали що бувають затори тут свіже відео, дууже довге (нє моє, та не реклама) https://youtu.be/8RyHUNaPP9Q майже вільна дорога тільки десь на 1:36:00 трохи скупчення, то це де? десь біля дамби? якщо повірити часу на регіку, то з ранку можно вільно проїхати?
я тоже пробки не видел. Разве что на перевале народ запаркован плотно. Видос выложу
вотЬ
Люди на дорозі, це водії, що запарились стояти в заторі. Я там знімав таймлапс, то ці машини там стояли нерухомо хвилин 20+