Давно... и разметка соответствующая (прерывистая), а ниже заезд к Космополиту
Давно... и разметка соответствующая (прерывистая), а ниже заезд к Космополиту
Только направо смотреть внимательно при этом надо...
Як воно робится, то ще будуть робити, як міст Воскресенський. Вже сплюндрували схил і побудували новий міст, біля Філармонії. Можуть, коли їм тре. То бидло буде чекати, коли вони відмивають гроші на свої потреби. Платимо за шляхи наші, а отримуємо вєлосіпєдно-пішохідний міст зі скляним полом. І це в найкращому узвізі міста. То бидло набудувало, яке до Київа навіть не відноситься. Навіть не смішно. Бидло все з'їсть. Як вони швидко зробили той міст, иак будуть тягнути з тим. Думаю що гроші в одній банці. Бидло!
Як би там працювали.
Як воно робится, то ще будуть робити, як міст Воскресенський. Вже сплюндрували схил і побудували новий міст, біля Філармонії. Можуть, коли їм тре. То бидло буде чекати, коли вони відмивають гроші на свої потреби. Платимо за шляхи наші, а отримуємо вєлосіпєдно-пішохідний міст зі скляним полом. І це в найкращому узвізі міста. То бидло набудувало, яке до Київа навіть не відноситься. Навіть не смішно. Бидло все з'їсть. Як вони швидко зробили той міст, иак будуть тягнути з тим. Думаю що гроші в одній банці. Бидло!
Блин, вроде ж молодой еще, а уже такой брюзга... :):)
Знакомый спрашивает мужика: — Почему ты носишь обувь на два размера меньшую? Тот отвечает: — Нарочно. Жена у меня некрасивая. К тому же злая. Готовит плохо! Сын — двоечник! Теща — ведьма!… Единственная радость у меня в жизни — когда я вечером… снимаю обувь в интернете рассказываю, как должно быть!
То ще не все. От був би в мене знищувач бидла і дебилів Коли вже рабів\кріпаків видаляль з нас?
Не боїтеся, що вас, як такого, хто не може зрозуміти змісту правил дорожнього руху в частині швидкісного режиму, знищили б першим? Бо ви або перше (якщо свідомо порушуєте, розуміючи справжнє обмеження швидкості), або друге (якщо ви не розумієте зміст написаного).
Не боїтеся, що вас, як такого, хто не може зрозуміти змісту правил дорожнього руху в частині швидкісного режиму, знищили б першим? Бо ви або перше (якщо свідомо порушуєте, розуміючи справжнє обмеження швидкості), або друге (якщо ви не розумієте зміст написаного).
Перепрошую, я порушник і з цим згоден. Згодний навіть покараним бути. Але швидкість це моє натхнення. Ніколи по районах не ганяю. Але на трасах, де е роздільник не більш 120 км\г. Коли не багато автівок (вільна траса). Закінчую тим, що крім перевищення швидкості не порушаю правил ДР.
Як би там працювали.
о да.... Сережа, бросай пить. Эксперд бляха муха.
Як би там працювали.
Мокшаньський підхід. Я не в окулярах і не лисий. Докази е. Але в нас їх не бачать. Але вказують що ти не розуміеш. То ти єксперд. Скажи, чому так не можна. Чому можна побудувати якусь майню зі склом, то мабуть важливо, сплюндрувати схили. А тут тре вовтузитися? То маячня якась, мені ніхто не пояснив за сроки будування. То може я такий дурень і тре мені у Европу? Ні я хочу що би Европа була тут.Бо колись ми ії збудували.
Я хотів би закінчити цю тему, що я написав. Але продовжуйте, срср не закінчився. Тре було світлофор і знак головної з Виборський вулиці зробити. Не дороблене як за радянщини. Ну про строки роботи мені всі написали. Повторюю можна було зробити швидше. Але тре було інший міст, то він вже побудований. А цей міст бидло перетерпить, на шо тут? ТРИ МІСЯЦІ МОЖНА БУЛО ЗРОБИТИ. Як збудували розв'язку для Януковича і цілий дім з площадкою для винтокрилих ви вже забули?
Я хотів би закінчити цю тему, що я написав. Але продовжуйте, срср не закінчився. Тре було світлофор і знак головної з Виборський вулиці зробити. Не дороблене як за радянщини. Ну про строки роботи мені всі написали. Повторюю можна було зробити швидше. Але тре було інший міст, то він вже побудований. А цей міст бидло перетерпить, на шо тут? ТРИ МІСЯЦІ МОЖНА БУЛО ЗРОБИТИ. Як збудували розв'язку для Януковича і цілий дім з площадкою для винтокрилих ви вже забули?
Иди спи, пьянь))
Иди спи, пьянь))
Дякую тобі добра людина.
Про Выборгскую, кстати, он все правильно написал. Там надо этих пешеходов как-то призвать к порядку. А то идут себе нескончаемым потоком и по телефону базарят.
Про Выборгскую, кстати, он все правильно написал. Там надо этих пешеходов как-то призвать к порядку. А то идут себе нескончаемым потоком и по телефону базарят.
Якісь недолуги це зробили. Там тре головна і світлофор. То я я там десь о 22:00,а вдень там страшне! І шо тут всі пишуть. А куди треба навіть ніхто не зна.
Як би там працювали.
Мокшаньський підхід. Я не в окулярах і не лисий. Докази е. Але в нас їх не бачать. Але вказують що ти не розуміеш. То ти єксперд. Скажи, чому так не можна. Чому можна побудувати якусь майню зі склом, то мабуть важливо, сплюндрувати схили. А тут тре вовтузитися? То маячня якась, мені ніхто не пояснив за сроки будування. То може я такий дурень і тре мені у Европу? Ні я хочу що би Европа була тут.Бо колись ми ії збудували.
Потому что там залежи коммуникаций которые надо сначала найти а потом перенести, потому что есть технология выдержки бетонна, потому что и так для демонтажа были применены варианты ускорения процесса и схожие будут применяться при монтаже. Потому что у бетонна есть время схватывания. Потому что в конце концев металлоконструкции надо изготовить и доставить из НИколаева. Ты кстати в курсе их чего и как этот мост строить будут? )) Или так, теоретик марксизма?
Потому что там залежи коммуникаций которые надо сначала найти а потом перенести, потому что есть технология выдержки бетонна, потому что и так для демонтажа были применены варианты ускорения процесса и схожие будут применяться при монтаже. Потому что у бетонна есть время схватывания. Потому что в конце концев металлоконструкции надо изготовить и доставить из НИколаева. Ты кстати в курсе их чего и как этот мост строить будут? )) Или так, теоретик марксизма?
Я ще раз повторюю не тре робити з цього проблем. Це все робиться швидко. І ніяких проблем з логістікою з Миколїва немае зовсім. Тре робити швидко. Міст від арки дружби з РФ он як збудували. А тут що? Яки тут проблєми? Навіть смішно чути про такі строки будівницьтва. Там два трактори і 15 працівників. Не тримайте мене за дурня. Шановний бетоННа ще ніхто не заливав. Якщо за старим мостом нагально доглядали, він ще простояв би сто років. Але коли в щілини потрапляе вода взимку, вона рве його, того бетоННа. То вже інша історія. Але потрібно комусь це віддати киянам як подарунок. Це при срср і усрср як битва за хліб і врожай. Залэжи комунікацій розкопуються лопатами і декількома робітниками. Які проблеми? Космічний кран підняв брилу старого моста? І все це робиться півроку?
Все зрозуміло. Ви нічого не знаєте й ні в чому не розумієтесь. Бетон ллють на Шулявці вже майже місяць - а ви пишете що не ллють. Дійсно, випив - за клавіаутуру не сідай. Про кілька пожеж під мостом ви теж не чули?