Не Китай/раша/Україна, наскільки мені відомо Японії вже нема і залишилась типу Малайзія/Чехія Інвертор Обігрів не потрібен Нічний режим обов'язково Від кондішена потрібне тільки м'яко охолоджувати, не шуміти та заощаджувати електроенргію
Радив би брати Cooper&Hunter. Китай, але як на мене найкращий варіант по ціні/якості/адекватному сервісі. Весь эконом сегмент це Китай. Якщо брати не Китай, як варіант Daikin, Mitsubishi, но ціни починаються від 17+ к грн, я вважаю немає сенсу пепеплачувати.
для мене Cooper&Hunter, так само як і увесь Китай асоціюється з: - жовтіючим, скрипучим пластиком - гучною роботою - іржавими зовнішніми блоками - недолугим інтерфейсом та режимами роботи - інструкцією з гугл-перекладача й саме головне неможливістю виставити потрібну температуру: чи дуже холодно, чи дуже гаряче
Радив би брати Cooper&Hunter. Китай, але як на мене найкращий варіант по ціні/якості/адекватному сервісі. Весь эконом сегмент це Китай. Якщо брати не Китай, як варіант Daikin, Mitsubishi, но ціни починаються від 17+ к грн, я вважаю немає сенсу пепеплачувати.
а GREE це ще гірше за С&H?
а GREE це ще гірше за С&H?
Ні, Gree та Cooper виготовляються на одному заводі,мають однакові компресори, та майже однаковий дизайн на деяких моделях.
Ні, Gree та Cooper виготовляються на одному заводі,мають однакові компресори, та майже однаковий дизайн на деяких моделях.
то може підкажете для мене кодей - кімната 13кв.м.(кухня), сонце з 13:00 по 21:00. режіму обігріву не треба, інвертор
тогда если предложенные выше не устраивают, то мицубиси хеви возьми и не парься наш сопесочник их продает, ник Кузнец его же ребята и установят
а про Neoclima что скажете, вроде не такой страшный как купер-хантер?
режіму обігріву не треба, інвертор
Так не бывает в Украине
то мицубиси хеви возьми и не парься
Японского там только название, если не брать пару самых дорогих моделей
Ні, Gree та Cooper виготовляються на одному заводі,
Так было раньше. Сейчас Cooper бывает с разных фабрик, а Gree - это и есть завод, один из мировых лидеров в производстве и разработке.
так само як і увесь Китай асоціюється з: - жовтіючим, скрипучим пластиком - гучною роботою - іржавими зовнішніми блоками - недолугим інтерфейсом та режимами роботи - інструкцією з гугл-перекладача й саме головне неможливістю виставити потрібну температуру: чи дуже холодно, чи дуже гаряче
Ваше уявлення відстає від реальності більш ніж на 10 років.
так само як і увесь Китай асоціюється з: - жовтіючим, скрипучим пластиком - гучною роботою - іржавими зовнішніми блоками - недолугим інтерфейсом та режимами роботи - інструкцією з гугл-перекладача й саме головне неможливістю виставити потрібну температуру: чи дуже холодно, чи дуже гаряче
Ваше уявлення відстає від реальності більш ніж на 10 років.
Останній раз якраз 10 років тому купляв Панас 7ку за $500 Якщо китайці вже не ті що були, то уявляєте як імениті виробники просунулись?
Якщо китайці вже не ті що були, то уявляєте як імениті виробники просунулись?
Я спостерігаю. У сегменті побутових - майже ніяк не просунулись. Більшість "іменитих" вже перенесли виробництво на ті самі китайські заводи.
Я себе как раз поставил Гнусмас Винд Фри. Корея вроде. Но в Украине они дорогие. Преимущества - Винд Фри режим действительно вещь - тихий, 16ДБа шума и ветер не ощущается. Wi-Fi опять же есть и пока не глючил.
О! Мені теж потрібен кондей на кухню. Наворотів не треба, охолодження на 12 квадратів.
Для більшості побутових кондиціонерів рівень шуму внутрішнього блоку лежить в діапазоні 25 - 45 дБ, зовнішнього блоку - 38 - 54 дБ. Шум працюючого внутрішнього блоку не перевищує рівень шуму офісного приміщення, тому звертати увагу на рівень шуму кондиціонера має сенс, тільки якщо ви плануєте встановити його в тихому приміщенні (спальня, особистий кабінет і т.д.).
Для більшості побутових кондиціонерів рівень шуму внутрішнього блоку лежить в діапазоні 25 - 45 дБ, зовнішнього блоку - 38 - 54 дБ. Шум працюючого внутрішнього блоку не перевищує рівень шуму офісного приміщення, тому звертати увагу на рівень шуму кондиціонера має сенс, тільки якщо ви плануєте встановити його в тихому приміщенні (спальня, особистий кабінет і т.д.).
Ругайтє!
600$ и нет wifi
600$ и нет wifi
є інтерфейс cn-cnt panasonic потім коли на aliexpress навчаться - докуплю той НЕДОЛУГИЙ вай-фай купер хантера мені не потрібен
600$ и нет wifi
є інтерфейс cn-cnt panasonic потім коли на aliexpress навчаться - докуплю той НЕДОЛУГИЙ вай-фай купер хантера мені не потрібен
(включил выключил домашний кондей с работы) А што с ним нетак?