egorka 15.04.2023 21:22 пишет: Так той Соні з VA матрицею стоїть мабудь як літак, а у камрада бюджет не дуже великий. Мені наприклад і Самсунга вистачає з головою. А ще мені там подобается пульт
Я ж у цій гілці навів посилання на сірий Соні 65 дюймів з справжньою 10 бітною VA Матрицею (а не 8 біт +FRC), килимовою підсвіткою (а не по контуру) 120 Гц (а не 60) і усіма сучасними прибамбасами, модель 2022 року і всього за 43 тис. Грн.
Вибачай не бачив. Зараз пошукаю. Ціна не дорого. А як пишуть вище
серый из словении. рус ( укр) языка нет и не поставится. нетфикс и т.п. работать не будет. гарантия "от магазина" - 1 год. оплата налич4а или переводом на карту. Цікаво в тому ТВ те все е чи ні
Не буду заперечувати цим недолікам але я б перевірив. Свого часу великі сірі продавці перепрошували дорогі телевізори і усували ці обмеження, якщо вони справді існували.
Я ж у цій гілці навів посилання на сірий Соні 65 дюймів з справжньою 10 бітною VA Матрицею (а не 8 біт +FRC), килимовою підсвіткою (а не по контуру) 120 Гц (а не 60) і усіма сучасними прибамбасами, модель 2022 року і всього за 43 тис. Грн.
серый из словении. рус ( укр) языка нет и не поставится. нетфикс и т.п. работать не будет. гарантия "от магазина" - 1 год. оплата налич4а или переводом на карту. Цікаво в тому ТВ те все е чи ні
Не буду заперечувати цим недолікам але я б перевірив. Свого часу великі сірі продавці перепрошували дорогі телевізори і усували ці обмеження, якщо вони справді існували.
бачив такий як по ссилкі на хай-тек то стоїть 43999. То в них і можливо мабуть запитати. Сайт вже давно існує і я там свій самсунг брав років 5 мабуть назад Проблем не було
egorka 15.04.2023 21:22 пишет: Так той Соні з VA матрицею стоїть мабудь як літак, а у камрада бюджет не дуже великий. Мені наприклад і Самсунга вистачає з головою. А ще мені там подобается пульт
Не займайся она..мом! Пройдись по шоурумам і купи ОЛЕД-Соні ,бо на його фоні все інше буде виглядати препаскудно.
В мене зараз основний Q80T,з таким пультом,55 нажаль,хоча в 2.5 метрів норм. Але наскільки він зручний,то капець.Смарт Тв працює дуже швидко. Пульт -це особлива фіча,його не хочеться випускати з рук,це ідеал пультів
В мене зараз основний Q80T,з таким пультом,55 нажаль,хоча в 2.5 метрів норм. Але наскільки він зручний,то капець.Смарт Тв працює дуже швидко. Пульт -це особлива фіча,його не хочеться випускати з рук,це ідеал пультів
так отож. Але коли дивися і вибираєш ТВ по інету то в описі не пишуть і фото пульта не добавляють. А так да, пульт дійсно прикольний. Пару кнопок і все удобно може зараз в Самсунгах всі такі ідуть?
Ось ви тут 10 біт та долбаний сюрраунд... А тим часом, ціни на ТВ упали і закатились далеко під плінтус. Я знаю! Мені реклама казала. Там брехати не будуть! Кому ТВ 140" 4К від невідомой фірми за $29.99& І, як з'ясовується, бабло перемагає 10біт.
sigma 17.04.2023 15:44 пишет: Ось ви тут 10 біт та долбаний сюрраунд... А тим часом, ціни на ТВ упали і закатились далеко під плінтус. Я знаю! Мені реклама казала. Там брехати не будуть! Кому ТВ 140" 4К від невідомой фірми за $29.99& І, як з'ясовується, бабло перемагає 10біт.
Лучшее-враг хорошему. Брал 3 года назад Xiaomi, слудующий будет скорее всего тоже. Картинка отличная,игры на ПС играюся чудесно, ролики из ютуба просматриваются великолепно. ТВ с 55 диагональю сейчас стоит в районе 20к грн, 32 - акции были по 8к грн. Когда то давно, при покупке первого телевизора очень заморачивался и долго выбирал. Выбрал дорогой и суперсовременный. Через 1 год он уже стал весьма посредственным, через 2 - старым.
Dmitrik 27.04.2023 17:13 пишет: Сяомі -все. Працюють в кацапії і підтримують кацапів. Тому ця марку повинна вмерти в Україні
Так їхні телевізори і так мало хто купував. Той же хайсенс якось краще виглядає за такі ж гроші. А от щодо смартфонів - навіть тут на форумі повно апологетів цієї марки. Як вони відмовляться?
Ніяк. Хіба що Моторола може замінити. Бо Гусмас у бюджетних лінійках лайно пропонує. А всілякі Орро і до рук брати не хочеться. а ще "Такі компанії, як Raiffeisen, Credit Europe, Unicredit, OTP, Auchan, Metro, Benetton, Calzedonia, Etam та Lacoste продовжують працювати у Росії, фінансуючи економіку країни-агресора." Всі вже від них відмовились? Не переймайтеся рожевими поні.
SZ 27.04.2023 23:46 пишет: Ніяк. Хіба що Моторола може замінити. Бо Гусмас у бюджетних лінійках лайно пропонує. А всілякі Орро і до рук брати не хочеться. а ще "Такі компанії, як Raiffeisen, Credit Europe, Unicredit, OTP, Auchan, Metro, Benetton, Calzedonia, Etam та Lacoste продовжують працювати у Росії, фінансуючи економіку країни-агресора." Всі вже від них відмовились? Не переймайтеся рожевими поні.
Ну всі - не всі, а це особиста позиція кожного. Ми ж не стадо баранів? Я особисто відмовився, і всіх закликаю. Найважче, це почати з себе і вийти із зони комфорту. І мені байдуже, що думають 73% какая разница. Зи: а от чим замінити цю марку смартфонів, дійсно не просте питання.