очевидно бестселлер хотя бы потому, что конкурентов у неё как таковых нету. сегодня решил, что хочу себе такую правда ещё не придумал зачем она мне нужна
Додали того, чого так не вистачало вже попередньому поколінню (сучасних плюшок по комфорту і безпеці, плюс трохи потужності), але лишили недоторканним той рецепт, за який Джимніка всі так люблять на цій планеті
Чи не єдина на сьогодні автівка при вигляді якої думаю "а може все кинути і гайда кудись в Карпати на полонини"
п.с. Ціна норм, що ви всі знов тут соплі розвели в дусі фтуа
Вчора сидів в салоні. Машинка - агонь, дуже шкода, що не тягне на роль універсального авто (при максималці 140 про комфортні подорожі на 1000+ км можна забути)
dddddx 12.07.2019 20:35 пишет: очевидно бестселлер хотя бы потому, что конкурентов у неё как таковых нету. сегодня решил, что хочу себе такую правда ещё не придумал зачем она мне нужна
+1 честно, не было бы дитя - был бы номер 1 претендентом на покупку
брутальная повозка для себя любимого с подругой - этакий уменьшеный вариант FJ Cruiser
Места за рулем и спереди хватило с головой ( рост 184)
А на втором ряду как?
На втором ряду норм. Рост 190. Но спереди сидел менеджер около 175. Самое главное в этом Джимнике не рост. Самое главное ИМХО что есть хотябы минимальное место для левого локтя. В старом его категорически небыло. А так - ждем Апреля
opexkiev 29.08.2019 11:20 пишет: Я не припомню столько хайпа вокруг никакой другой машины, как с этим Джимником. Блогеры-влогеры в один голос все хвалят, статьи везде.
Вище вже писали - машина унікальна в тому, що в неї немає конкурентів. Гелендвагени всякі і крузаки за стомільйонів гривень до уваги не берем. Це вже більше маркетинг ніж джип. Джимні за адекватні гроші дає класичну первинну конструкцію позашляховика і чистий кайф на бездоріжжі. Через N років коли в салонах будуть продаватись виключно електрокари, то умовний Гольф з класичним ДВЗ і вихлопною трубою ззаду викличе хайпу не менше Інше питання, що в ідеалі його треба везти до місця експлуатації на лафеті, яку буде тягнути дизельний туарег )))